De fleste spil er ikke porteret til Mac, men hvis du er en Mac-spiller, er dette de bedste Mac-spil, der skal spilles i 2019.

De 11 bedste Mac-spil, der skal spilles i 2019

Reklame Når et nyt episk spil kommer ud, forlades Mac-spillere ofte ude i kulden. Spiludviklere foretrækker at ignorere Mac-ejere og port deres spil til pc. Dette kan give Mac-spillere frustrerede, da den lange ventetid på en Mac-port (som måske aldrig engang vil ske) begynder. For nylig har en hel del udviklere taget sig tid til at port deres fantastiske spil til både Mac og PC. Så

Reklame

Når et nyt episk spil kommer ud, forlades Mac-spillere ofte ude i kulden. Spiludviklere foretrækker at ignorere Mac-ejere og port deres spil til pc. Dette kan give Mac-spillere frustrerede, da den lange ventetid på en Mac-port (som måske aldrig engang vil ske) begynder.

For nylig har en hel del udviklere taget sig tid til at port deres fantastiske spil til både Mac og PC. Så i denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste Mac-spil, der skal spilles i 2019.

1. Firewatch

Har du nogensinde ønsket at opleve isolering i Wyoming-ørkenen? I Firewatch spiller du som Henry, et brandudseende, der er ansvarlig for at bevare skoven og holde et vågent øje med eventuelle røgstrømme.

Den eneste forbindelse, du har med omverdenen, er en radio, der giver dig mulighed for at tale med din fjerne chef, Delilah. Når du begynder at vove dig ud af din vakttårn, afslører du mange mærkelige hemmeligheder. Dette førstepersons mysteriumspil involverer muligvis ikke kæmpende fjender, men dens nervepirrende historie får dig til afhængighed.

Download : Firewatch fra Steam | GOG | Mac App Store ($ 19.99)

2. Celeste

Celeste Gameplay Mac-spil 2019

Celestes pixelated platformstil vil tage dig tilbage til Super Mario's dage. Spillet centrerer sig omkring Madeline, en ung pige på en rejse for at bestige Celeste-bjerget. Undervejs oplever du Celestes tankevækkende historie og charmerende figurer.

Ud over det enkle, men udfordrende gameplay, har Celeste et smukt soundtrack. Dens retroinspirerede melodier gør det til et af de bedste videospil-lydspor til at studere eller slappe af. De 20 bedste videospil-lydspor til at studere eller slappe af De 20 bedste videospil-lydspor til at studere eller slappe af Videospilsmusik er konstrueret til at fremme fokus med fornøjelige baggrundsspor . Hvis du har brug for musik til at studere eller slappe af, skal du ikke lede længere. Læs mere .

Download : Celeste fra Steam

3. Stardew Valley

Stardew Valley Gameplay Mac-spil 2019

Harvest Moon-fans kan glæde sig - udviklere har bragt Stardew Valley, en Harvest Moon-inspireret landbrugs-RPG, til Mac. Plus, da dette er et af Mac-spil, der koster under $ 20 8 Essential Mac-spil, der koster under $ 20 8 Essential Mac-spil, der koster under $ 20 Ser du efter at spille nogle gode spil på din Mac, men har ikke meget at bruge? Her er otte fantastiske titler, du kan få for under $ 20 hver. Læs mere, du kan ikke virkelig gå galt.

Du starter med intet andet end gamle værktøjer, en lille mængde penge og en jordgrund, som din bedstefar overlod til dig. Det er dit job at etablere en vellykket gård til at revitalisere byen Stardew Valley. Høstafgrøder, pleje af husdyr og bånd med lokalbefolkningen. Hvis du keder dig med at spille selv, kan du endda invitere en ven til at hjælpe med at bygge din gård.

Download : Stardew Valley fra Steam | GOG ($ 14.99)

4. Subnautica

Jeg håber, at du ikke er bange for at svømme i havet, da Subnautica vil intensivere din frygt. Dette afslappende, men alligevel spændende spil vil have dig på kanten af ​​dit sæde, mens du udforsker havet.

Efter at dit rumskib bryder sammen på en mærkelig havplanet, har du til opgave at samle ressourcer til din overlevelse. Din eneste mulighed for mad og håndværksmaterialer ligger i havet. Når du tager springet, vil du støde på en fantastisk natur og farlige fremmede væsener. Glem ikke at kontrollere din iltforsyning!

Download : Subnautica fra Steam ($ 24.99)

5. Overcooked! 2

Udkogte! 2 vil lære dig alt om teamwork (ærligt talt, det vil sandsynligvis resultere i en kamp mellem dig og dine venner). Ansæt nogle kolleger og administrer et restaurantkøkken. Et normalt køkken ville bare være kedeligt, så det er derfor, Overcooked! 2 bruger de mest kaotiske og stressede køkkener, du kan finde.

Når du laver mad, vasker op og forsøger at betjene kunder, vil du bemærke, at køkkenet gennemgår nogle interessante ændringer. Undertiden skiftes gulvet, hvilket forhindrer dig i at nå den anden side af køkkenet. Ved andre lejligheder skal du rejse gennem en teleporter for at fuldføre din opgave. Kan det blive mere udfordrende end det?

Download : Overcooked! 2 fra Steam ($ 24.99)

6. Rocket League

På nuværende tidspunkt har du sandsynligvis hørt om det prisvindende indiespil, Rocket League. Hvis du elsker at spille FIFA, skal du give Rocket League et skud, da det dybest set er fodbold med biler.

Spil alene eller med et hold, mens du kører din helt egen Battle-Car og forsøger at styre en kæmpe bold mod målet. Bloker det andet holds pas ved at hoppe og undvige med din bil. Hit speedups, når du kører over banen, og scorer et vindende mål.

Download : Rocket League fra Steam ($ 19.99)

7. Divinity: Original Sin 2

Divinity-serien har nogle af de bedste rollespil til Mac De 10 bedste rollespil til Mac De 10 bedste rollespil til Mac-spil på en Mac plejede at være hårde. Nu har du en enorm række massive RPG'er, du kan spille indfødt! Her er ti RPG'er, som alle Mac-spillere skal spille. Læs mere takket være det spændende gameplay og tilsyneladende uendelige kort. Divinity: Original Sin 2 følger i sine spor-baserede fætteres fodspor og skuffer bestemt ikke.

Deltag med dine venner og udforsk Rivellons verden, hvor du kan dræbe ikke-spillbare figurer, chatte op dyr og bruge dit miljø til din fordel under kampe. Før du starter, skal du oprette din egen karakter. Bliv en firben, menneske, alve, dværg eller vandøde. Bare husk, at den oprindelse, du vælger, vil påvirke, hvordan verden interagerer med dig.

Download : Divinity: Original Sin 2 fra Steam | GOG | Mac App Store ($ 44.99)

8. Rust

Rust er et intenst, hund-spiser-hund-spil, der spiller spillere mod hinanden i en åben verdens vildmark. Du spiller som en (sorte nøgen) person, der er fokuseret på én ting: overlevelse. Det betyder at jage dyr efter mad, stjæle forsyninger, konstruere dit eget husly og forsvare dig selv og dine ejendele fra andre (sorte nøgne) spillere.

Du har valget mellem at skabe en alliance med andre spillere, men kan du stole på dem? Rust-spillere tøver ikke med at backstab. Du har brug for en guide til overlevelsespil Fra overlevelse til trivende: En guide til overlevelsesspil Fra overlevende til trivende: En guide til overlevelsesspil Overlevelsesspil kan have en stejl indlæringskurve. Denne guide giver dig en grundlæggende forståelse af genren, og hvad du skal gøre for at maksimere din tidlige spiloverlevelse. Læs mere, hvis du vil gøre det ud af Rust i live.

Download : Rust fra Steam ($ 34.99)

9. Deltarune

Deltarune Gameplay Mac-spil 2019

Var du forelsket i Undertale så meget som jeg var? Nå, du er i en godbid. Toby Fox, Undertales skaber, har frigivet et nyt eventyr for Undertale-fans kaldet Deltarune (et anagram over Undertale).

Ligesom Undertale er Deltarune et top-down RPG-spil, hvor du står over for både turn-based og bullet helvede-stil kamp. På trods af lighederne mellem de to spil er Deltarune ikke en efterfølger til Undertale. I stedet for at spille som Frisk, tager du rollen som Kris, et menneske, der lever på en monsterhæmmet jord.

Deltarunes første kapitel er ude nu, og du kan forvente mere i fremtiden.

Download : Deltarune Chapter 1 (Gratis)

10. SOMA

Hvis du synes, at Subnautica virker skræmmende, vil SOMA have dig bange. Horror og gore-elskere strømmer til SOMA for sin spændende historie, detaljerede grafik og umiskendelige spændingsfaktor.

Du spiller spillet gennem Simon Jarrett's øjne, en mand, der gådefuldt vågner op på et undersøisk forskningscenter. Stationen har næppe nogen mad, radioen har ingen forbindelse, og du overlades alene med hensynsløse fjender. Du har brug for dine stealth-evner for at komme igennem dette spil, da du ikke har nogen våben til at kæmpe imod de funktionsdygtige robotter og mærkelige væsener, som du støder på.

Download : SOMA fra Steam | GOG | Mac App Store ($ 29.99)

11. Total War: Warhammer II

Hvis strategispil er din ting, kan du ikke gå galt med en klassiker som Total War: Warhammer II. Dette spil er ikke kun fyldt med hundreder af timers gameplay, men det giver dig også chancen for at afspille det igen og igen for en helt ny oplevelse hver gang.

Total War: Warhammer II kommer med de samme elementer som andre Warhammer-videospil Warhammer-videospil: En begynderguide Warhammer-videospil: en begynderguide Ønsker du at gå ind i Warhammer-serien? Vi introducerer dig til spilene og viser dig, hvilke der skal spilles først. Læs mere . Følg den komplekse historie i kampagnetilstand, og læg din hær mod fjender i spændende turbaseret kamp.

Download : Total War: Warhammer II fra Steam ($ 59.99)

Tålmodighed er nøglen, når du er en Mac-spiller

Selvom Mac-computere ikke har de samme robuste funktioner som en komplet spil-pc, betyder det ikke, at du ikke kan spille spil på dem. Og nu har du nogle gode spil lige ved hånden takket være Apple Arcade, Apples spilabonnementstjeneste. Her er, hvordan du begynder at spille spil med Apple Arcade. Vi har endda tip til, hvordan du maksimerer din Mac's spilpræstation.

Hvis du elsker at spille spil på din Mac, har du nogensinde tænkt på at spille spil på din Apple Watch? Se vores liste over sjove Apple Watch-spil til at spille på dit håndled 10 Apple Watch-spil, du kan spille på dit håndled 10 Apple Watch-spil, du kan spille på dit håndled. Har du brug for at dræbe et par minutter? Disse fantastiske Apple Watch-spil giver dig mulighed for at løse gåder, udforske og mere lige på håndleddet. Læs mere .

Udforsk mere om: Mac Game, .