Leder du efter de bedste Android-flashkort-apps?  Vi har dig dækket med apps til studier, sprogindlæring og mere.

De 8 bedste Flash Card-apps til Android

Reklame Flash-kort er et utroligt nyttigt værktøj til at hjælpe dig med at huske noget. Du skal bruge dem, uanset om du lærer at kode, studere til en eksamen eller endda laver noget offentligt talende. Du kan notere fakta og detaljer på kortene og bruge dem som instruktioner. Eller med dobbeltsidede kort kan du skrive et spørgsmål på den ene side og svaret på den anden side, og du har et færdiggjort quiz til at teste dig selv når som helst. Men du be

Reklame

Flash-kort er et utroligt nyttigt værktøj til at hjælpe dig med at huske noget. Du skal bruge dem, uanset om du lærer at kode, studere til en eksamen eller endda laver noget offentligt talende.

Du kan notere fakta og detaljer på kortene og bruge dem som instruktioner. Eller med dobbeltsidede kort kan du skrive et spørgsmål på den ene side og svaret på den anden side, og du har et færdiggjort quiz til at teste dig selv når som helst.

Men du behøver ikke at have et faktisk sæt kort og en pen; din telefon kan udføre jobbet lige så godt. Lad os se på de bedste flashkort-apps til Android.

1. Quizlet

Quizlet er den bedste allround flash-app. Det har en ren, moderne grænseflade og er let at bruge. Det fungerer også på din telefon, tablet og bærbar computer.

Tjenesten tilbyder masser af downloadbare kortsæt om næsten ethvert emne. Du kan bruge dem i en række test, fra en grundlæggende flashkorttilstand, til quizzer, og også et matchspil, hvor du arbejder mod uret for at parre de to sider af hvert kort. Du kan selvfølgelig også oprette dine egne flash-kortsæt.

Det er også godt at lære i klassen. Quizlet Live giver dig mulighed for at deltage i gruppespørgsmål, som din lærer er vært ved at scanne en QR-kode eller indtaste en adgangskode.

Ulemperne? Quizlet låser nogle funktioner bag et abonnement, herunder muligheden for at bruge appen offline og nattilstand.

Download: Quizlet (gratis, abonnement tilgængeligt)

2. AnkiDroid Flashcards

AnkiDroid Flashcards har et mindre raffineret design, men pakker i masser af ekstra funktioner, der gør det værd at se. Blandt disse er en øjen- og batterivennlig nattilstand plus nogle omfattende statistikker, der giver dig mulighed for at spore din læring.

Appen tilbyder også masser af downloadbare kortpakker oven på dem, du selv kan lave.

AnkiDroid viser dig kort i form af det klassiske flashkortsystem: du ser spørgsmålet på den ene side, tryk så for at vende det rundt og se svaret. For at gøre det mere magtfuldt bruger appen det mellemliggende gentagelseskoncept. Kort gentages mere eller mindre hyppigt baseret på, hvor godt du forstår de oplysninger, det giver dig.

Download: AnkiDroid Flashcards (gratis)

3. StudyBlue Flashcards & Quizzes

Hvis du vil samarbejde med klassekammerater, er StudyBlue en god app at prøve. Du kan indtaste dine skole- og klassenavne for hurtigt at forbinde og dele studiemateriale med dine medstuderende.

Appen har et enkelt og tilgængeligt design og gør det nemt at oprette dine egne kort. Du kan blande det op ved at tilføje billeder eller endda optage lyde direkte på din telefon.

Mens StudyBlue ikke er så funktionspakket som noget som Quizlet, får du to korttilstande, inklusive en quiztilstand. Der er også masser af statistikker, der viser, hvor langt gennem et kursus eller et sæt du er.

Download: StudyBlue Flashcards & Quizzes (Gratis, køb i appen tilgængelig)

4. Lexilize Flashcards Maker

På trods af navnet hedder Lexilize Flashcards Maker ikke, at du skal lave kort. Det er en app til sproglæring og tilbyder kortsæt til mere end 118 sprog. Der er også lyd, der hjælper dig med udtaler.

Appen hjælper dig med at lære gennem en række tilfældige spil, hvor hver sprogpakke er opdelt i mange kategorier, så du nemt kan fokusere på områder, du har brug for at forbedre.

Lexilize erstatter ikke noget som Duolingo (eller de bedste gratis alternativer til Duolingo). Men hvis du allerede lærer et sprog andetsteds eller bare ønsker at gøre dig opmærksom på dine evner, er det en nyttig ledsager

Download: Lexilize Flashcards Maker (gratis, køb i appen tilgængelig)

5. Buffl

Buffl er fantastisk til hurtig oprettelse af dine egne flash-kortsæt. Det er en skybaseret app, der fungerer ikke kun på din telefon, men gennem enhver webbrowser. Dette betyder, at du hurtigt kan oprette flashkort online 8 Awesome Sites for Making Flashcards Online 8 Awesome Sites for Making Flashcards Online Hvis du ønsker at lave dine egne flashcards eller studere fra foruddannede dæk, kan du tjekke på disse sider for at lave flashcards online. Læs mere på en bærbar computer, og få adgang til dem når som helst på enhver enhed.

Du kan også dele dem med venner. Alt hvad du behøver er en gratis konto for at komme i gang.

Buffl har langt færre funktioner end de fleste af de andre apps, og der er ingen stor database med forud oprettede kortdæk. Men nogle gange er mindre mere. Dette er en god mulighed til afslappet, individuel brug.

Download: Buffl (gratis)

6. Rolandos Flashcards

Rolandos Flashcards er en anden, og endnu mere grundlæggende, app til afslappet brug. Det giver dig også mulighed for at oprette kort på et skrivebord. Men det er ikke skybaseret. Du kan se dine kort via en unik adgangskode, der er tildelt hvert nyt sæt.

Hvad vi bedst elsker ved Rolandos Flashcards er dets pålidelighed. Appen er gratis, har ingen annoncer og kræver ingen ekstra tilladelser til at køre. Det vil ikke spore dig eller snoop gennem dine data. Du har ikke brug for en konto for at bruge den, selv når du bruger webeditoren. Det er gratis software i sin reneste form.

Download: Rolandos Flashcards (gratis)

7. Cram.com Flashcards

Cram.com-brugere har oprettet mere end 75 millioner flashcards, som du kan dele og lære af. Der er så mange, at du finder noget ved næsten ethvert emne, men med så mange dæk til det samme emne, har du ingen måde at vide, hvad der er bedst.

Heldigvis er det nemt at lave dine egne også, og du kan indstille dem som offentlige eller private.

Der er tre måder at se dine kort på: regelmæssig, huske og cram- tilstand, hvor kortene gentages med bestemte intervaller. Appen er enkel med et fedt design. Ud over at lære er det et godt valg, hvis du holder en præsentation og har brug for kort til spørgsmål.

Download: Cram.com Flashcards (gratis)

8. Brainscape Flashcards

Brainscape har et stort antal kortdæk tilgængelige, og tjenesten er tilgængelig for skoler og virksomheder. Hvis din organisation ønsker, at deres teams skal udvikle deres færdigheder, er det den app, du skal vælge.

Det tilbyder en kombination af certificerede klasser og brugergenererede sæt. Kvaliteten er høj, men ikke alle af dem er gratis. Nogle prøver effektivt før du køber, og du kan kun låse det fulde sæt op via et abonnement. Du kan også bygge og dele dine egne.

Brainscape mangler de mere detaljerede funktioner i noget som Quizlet, men det er flot og sjovt at bruge.

Download: Brainscape Flashcards (gratis, abonnement tilgængeligt)

Andre måder at lære på

Brug af flashkort-apps er en af ​​de bedste måder at øge din hukommelse og sætte nye færdigheder i det. Hvis du vil have den mest afrundede mulighed, er Quizlet stort set uovervindelig. For noget lettere og mindre fuldt ud er Buffl et godt udgangspunkt.

Flash-kort er især nyttige, når du prøver at mestre et nyt sprog, hvilket er noget andet, du kan gøre på din telefon. Se vores guide til apps til sprogindlæring, der virkelig fungerer De 8 bedste apps til sprogindlæring, der virkelig fungerer De 8 bedste apps til sprogindlæring, der virkelig fungerer Vil du lære et sprog gratis? Dette er de bedste gratis sprogindlæringsapps, der får dig til at tale et nyt sprog, før du ved det. Læs mere for at komme i gang.

Udforsk mere om: Android-apps, uddannelsesteknologi, sprogindlæring, studerende, studietips.