Bliv ikke afskrækket, hvis du vil være en del af det tekniske felt. Der er masser af job for mennesker uden kodningsevner!

Kodning er ikke for alle: 9 tekniske job, du kan få uden det

Reklame Programmering er ikke for alle. Det kræver en meget specifik form for kvantitativ, analytisk tænkning, og læringsprocessen kan være en hård en. Men lad dig ikke afskrække, hvis du vil være en del af det tekniske felt: der er masser af job til folk, der ikke ved, hvordan man skal kode! Her finder du, hvordan du finder det bedste it-job uden kodningsevner. 9 Tek

Reklame

Programmering er ikke for alle. Det kræver en meget specifik form for kvantitativ, analytisk tænkning, og læringsprocessen kan være en hård en.

Men lad dig ikke afskrække, hvis du vil være en del af det tekniske felt: der er masser af job til folk, der ikke ved, hvordan man skal kode! Her finder du, hvordan du finder det bedste it-job uden kodningsevner.

9 Tekniske job og karrierer, der ikke er programmeret

Disse ni ikke-kodende tech-job giver dig en idé om, hvad der er derude.

 1. Design
 2. UX- eller UI-specialist
 3. Business analytiker
 4. Projekt- og programstyring
 5. Systemadministrator og generelle it-job
 6. Teknisk skrivning
 7. Marketing og salg
 8. Teknisk journalistik, blogging og medier
 9. Software og spil test

Lad os nu se nærmere på hvert job.

1. Designer

Kodning kan være mere kunst end videnskab, men grafisk design handler om kunst. Kunstnerisk tilbøjelig og ønsker at blive involveret i tech? Derefter kan du overveje at være en designer. Der er flere områder, du kan specialisere dig i, eller du kan være en jack-of-all-design-handler og gøre lidt af hvert.

For eksempel kan du designe produkter og emballage til virksomheder, der fremstiller konkrete varer. Eller du designer måske annoncer og brandimaging eller endda websider.

Design er et af de områder, som du kunne få succes på uden kodningskendskab overhovedet. Selvom alle kan drage fordel af nogle grundlæggende kodningsfærdigheder (især inden for webdesign), har mange designere overhovedet ingen programmeringsviden.

2. UX- og UI-specialister

UX-design er et ikke-kodende tech-job

Nogle af de mest indlysende tekniske job, der ikke er programmeret, er inden for brugeroplevelse (UX) og brugergrænseflade (UI).

Flere roller, der falder ind under denne kategori, hver især relateret til, hvordan brugere interagerer med et websted, et program eller en app. Sådanne roller kan involvere færdigheder fra design, psykologi, human-computer-interaktion (HCI) og andre. Når websteder, programmer og apps udvikles, tegner UX / UI-specialister wireframes og mockups. Disse testes på brugere, hvilket gør det muligt at udvikle retningslinjer for designere til at fuldføre brugergrænsefladen.

Undersøgelsesresultater, der blev offentliggjort tidligere i år, viste, at UX-eksperter kommer fra en lang række baggrunde. De har også grader i alle slags ting, ofte relevante kandidatgrader, såsom i HCI. Når de blev spurgt om hvilke færdigheder de fandt mest nyttige, var nøglesvar webdesign, skrivning, programmering, psykologi, design og forskningsmetoder.

3. Business Analyst

Udefra kan det se ud til, at softwareudviklingscyklussen er enkel.

Det handler dog ikke kun om, at udviklere skaber, hvad kunderne fortæller dem. Kundens krav oversættes sjældent til tekniske krav.

Det er her forretningsanalytikeren kommer ind, som brobygger kløften mellem kunde og udviklere. Ved at få en solid forståelse af, hvad kunden ønsker, at softwaren eller produktet skal gøre, forvandler forretningsanalytikeren disse krav til en række opgaver, som udviklerne kan løse individuelt.

Efter at have gennemgået disse opgaver, vil udviklerne have oprettet et produkt, der tilfredsstiller kunden.

4. Projekt / programleder

Vær en projektleder, hvis du leder efter tekniske job uden kodningsevner

Projekt- og programledere kræver typisk et højere niveau for forståelse af en virksomhed eller et projekt end forretningsanalytikere.

De bedste ledere i techverdenen kan forstå programmører og supplere deres behov. Ingen grund til at komme ind i det kløgtige ved kodning for projektlederen! I stedet er de ansvarlige for specifikke projekter og koordinerer ofte prioriteter og handlinger fra en række partier.

Udviklere og ingeniører til marketingfolk og sælgere svarer alle til projektlederen.

Programledere har i mellemtiden et lignende job, men administrerer forskellige projekter på tværs af en organisation, hvor hvert projekt fremmer virksomhedens mål. Dette kan involvere hjælp til at bestemme udviklingsforløbet på tværs af forskellige produkter. Det er typisk nødvendigt at arbejde tæt sammen med projektledere for at føre tilsyn med udviklingen af ​​flere projekter.

5. Teknisk skrivning

Hvis dine talenter ligger i at udforme kort, nyttig prosa, kan teknisk skrivning være en god karrierevej for dig. Glem at lave apps eller databaser; programmer, websteder, scripts og næsten enhver anden type produkt har brug for omfattende dokumentation.

Det kan være instruktioner til brugere, krav til udviklere, pressemeddelelser, tekniske rapporter, specifikationer eller andre typer dokumenter.

For at være en effektiv teknisk forfatter er det fordelagtigt at forstå den slags ting, du skriver om. Dette er sandt, uanset om det er en app eller et sæt af maskintekniske tegninger. At være kortfattet, beskrivende og velorganiseret er også meget nyttige skrivefærdigheder at have på dette felt.

Mange tekniske forfattere får deres start på det felt, de arbejder i, men andre begynder som freelancere.

6. Systemadministrator

IT-job uden kodningsfærdigheder inkluderer systemadministratorpositioner

Sysadmins, som de er kendt, ses ofte som handymen i IT-afdelingen. De dækker alt fra unboxing og opsætning af servere Sådan konfigureres en Apache-webserver i 3 nemme trin Sådan opsættes en Apache-webserver i 3 enkle trin Uanset hvad årsagen er, kan du på et tidspunkt ønsker at få en webserver i gang . Uanset om du vil give dig selv fjernadgang til bestemte sider eller tjenester, vil du få et community ... Læs mere, for at få en e-mail-server tilbage online, når den går ned. Derefter er der sikkerhedskopiering af filer på tværs af hele virksomheden, oprettelse af firewalls til at beskytte netværket ... det er et travlt job.

Nogle virksomheder har adskillige sysadminer med forskellige specialiteter; andre har en enkelt sysadmin til at påtage sig ethvert nødvendigt projekt.

Som du måske forestiller dig, er det nyttigt at have en vis programmeringserfaring. I det mindste har du brug for en solid forståelse af, hvordan du kører en computer fra kommandolinjen. Nogle programmering anbefales også; det er muligt at komme forbi med bare Visual Basic.

Succesrige sysadmins har en bred vifte af færdigheder. Disse bør omfatte mennesker færdigheder til at arbejde med frustrerede brugere, der ikke kan kontrollere deres e-mail eller indsende deres projektrapporter. Andre it-job kan også udføres uden kodning, såsom desktop support og helpdeskoperatør.

7. Marketing og salg

Når det kommer til det, er næsten ethvert tech-selskabs mål at tjene penge. Hvilket betyder, at de er nødt til at sælge produkter. Og det betyder, at der er stor efterspørgsel efter mennesker, der har færdighederne til at markedsføre og sælge disse produkter.

Så hvad adskiller marketing og salg i tech-verdenen fra mange andre områder? Nå, virksomheder er ofte i harmoni med fremtidige metoder til markedsføring og reklame. Dette kan være tiltalende for mange mennesker, der ønsker at arbejde inden for tech uden at tage et programmeringskursus først.

De følgende felter er alle vigtige inden for markedsføring og reklame:

 • Søgemaskine optimering
 • Søgemaskine markedsføring
 • Pay-per-click-annoncering
 • Indholdsmarkedsføring
 • Webproduktion
 • Social media marketing

Nogle kræver mere teknisk viden end andre, men alle drager fordel af at have en god forståelse af virksomhedens markedsplads.

8. Tech-journalistik, blogging og YouTube

Tekniske job uden programmeringsfærdigheder inkluderer blogging, journalistik og YouTube

Hvis du vil have en større forståelse af tech-branchen, fra datalagring og sikkerhed til spil, skal du overveje journalistik. Kræver stort set de samme færdigheder som teknisk skrivning, sammen med et ivrig sind for spørgsmål og analyse, har techjournalistik vokset som industrien vokser.

Dette er et udtryk, der dækker alle mulige stilarter for skrivning og publikationer. Du interviewes muligvis startups, deres bagmænd eller blot relaterer komplekse ideer i enkle tutorials. Måske vil du gennemgå hardware eller få dine hænder beskidte inden for DIY-elektronikfeltet.

Kvalifikationer til journalistik er en massiv fordel her, selvom bevist skrivning af erfaring kan være nok. Har du ikke dette? Nå, kan du overveje at blogge om tech i stedet.

Hvis du har eksisterende kamerafærdigheder (som ikke gør det i disse dage), kan du måske endda starte en YouTube-kanal med fokus på tech. Ethvert antal emner kan dækkes, fra spil og tutorials til at tilbyde unikke krav på de seneste nyheder og udviklinger.

Igen er konkurrencen hård her, men i det mindste kan du få et mål for, hvad du er i mod. Dette er ikke tilfældet, når du går på en jobsamtale!

Med milliarder af verdensomspændende seere er YouTube en fantastisk måde at blive bemærket på. Det kan endda fungere som en platform i andre karrierer.

Se vores guide til lancering af en YouTube-kanal 7 Ting at overveje, når du starter en YouTube-kanal 7 Ting at overveje, når du starter en YouTube-kanal Det er ikke let at starte en vellykket YouTube-kanal, men hvis du holder disse tip i tankerne, vil du være foran af kurven! Læs mere for flere tip. Eller hvis du vil holde tingene enklere, kan en lydpodcast om tech muligvis fungere for dig.

9. Test af software og spil

Vil du have et job inden for softwareudvikling uden kodningsevner?

Et andet erhverv inden for tech-branchen, der kan følges uden kodningsevner, er test. Dette dækker al slags software, fra værktøjer til styring af industrielle maskiner til de nyeste videospil.

Det er et konkurrencepræget område, især når det kommer til spil. Test betyder at køre gennem forskellige scenarier i applikationen og kontrollere for korrekte eller forkerte svar. Bugs kan vises, rapporteres og derefter løses af udviklerne. Alt hvad du skal gøre er at være i stand til at tage et skærmbillede eller notere en fejlkode nøjagtigt.

For mange kan testning af spil virke som et drømmejob. Når alt kommer til alt spiller du spil for at leve, ikke? I virkeligheden kan oplevelsen dog udsætte dig for spil helt. Husk dette, når du ansøger!

Få et teknisk job uden kodning

Bare fordi du ikke kan lide kodning, betyder det ikke, at du ikke kan have et job i tech-sektoren.

Disse ni områder og nogle andre er åbne for dig, hvis du er villig til at arbejde hårdt og bevise dig selv. Som nævnt kan grundlæggende forståelse af programmeringsprincipperne være meget nyttige. I de fleste af disse job behøver du dog ikke vide mere end det grundlæggende.

For mere hjælp til at lande dit drømmejob, kan du tjekke disse fejl, der skal undgås i din jobansøgning. Og jagt aldrig efter job i disse tider af året. Der er 2 tider af året, du skal aldrig jobjagt. Der er 2 tider af året. Du skal aldrig jobjagt. Lad os se, hvordan du kan øge dine chancer for et job gennembrud og forkorte din jobsøgning. Læs mere . Det er også vigtigt at holde øje med ansættelsesvindel. Bliv ikke narret af beskæftigelsesvindel: Hvordan de fungerer. Bliv ikke narret af beskæftigelsesvindel: Sådan fungerer de. Hvis du er desperat efter arbejde eller et bedre betalt job, kan du være narrede ansættelsesvindel. Her er hvad du skal passe på og forblive i sikkerhed. Læs mere .

Udforsk mere om: Karrierer, Jobsøgning, Programmering.