Leder du efter det perfekte hus til leje i en overfyldt by?  Se ikke længere end disse effektive websteder med lejlighedssøger.

De 8 bedste websteder med lejesøgere og websteder med lejlighedssøgning

Reklame Det er den gang igen: Du er på udkig efter en ny lejlighed til leje. Men med antallet af tilgængelige enheder større end nogensinde, hvordan kan du sikre dig, at du ikke overser din perfekte opholdssted? Det er nemt. Du skal bare grundigt spejde de førende lejessøgningssider. Jo, det er ikke en hurtig proces, men det er sikkert, at du lander dine drømme. Her

Reklame

Det er den gang igen: Du er på udkig efter en ny lejlighed til leje. Men med antallet af tilgængelige enheder større end nogensinde, hvordan kan du sikre dig, at du ikke overser din perfekte opholdssted?

Det er nemt. Du skal bare grundigt spejde de førende lejessøgningssider. Jo, det er ikke en hurtig proces, men det er sikkert, at du lander dine drømme.

Her er nogle af de bedste lejeboliger for lejligheder til USA og videre.

1. Rent.com

rent.com kort til leje af lejligheder

Rent.com er et lejesøgerside, der dækker både lejligheder og huse. Alle de ejendomme, du ser, er tilgængelige til mellem- og langtidsleje; det handler ikke med kortvarig indkvartering eller køb af ejendom.

Webstedet har et udvalg af værktøjer, der er rettet mod forskellige typer lejlighedssøgende. For eksempel er der filtre til kæledyrsejere, boliger uden for campus-søgninger efter studerende, en måde at finde uafhængige boligfaciliteter for ældre lejere og endda nærhedsfiltre til militærbase for medlemmer af de væbnede styrker.

Nogle af de anførte lejligheder har virtuelle 3D-ture, men de er tilgængelige fra sag til sag. Der er også et dedikeret bevægelsescenter . Det kan give dig gratis tilbud baseret på faktorer som bevægelsesafstand og lejlighedens størrelse.

2. PadMapper

padmapper fortegnelse over lejligheder

Et af de store problemer med lejlighedssøgningssider er, at de typisk kræver en ejendom eller en ejendomsmægler til at liste deres ejendom direkte. Ergo, alle egenskaber er ikke tilgængelige på alle domæner.

PadMapper tilbyder en slags løsning. Det henter lejlighedsfortegnelser fra andre virksomheders data og viser dem alle på et kort. Websteder, der har deres fortegnelser på PadMapper, inkluderer Airbnb, ForRent og PadList. Craigslist plejede at blive inkluderet, men blev fjernet efter en særlig kontroversiel retssag.

Et par funktioner er værd at nævne. For det første tegne-værktøjet. Du kan bruge det til samtidig at søge forskellige områder på et kort på samme tid. Og for det andet er der en måde at skjule lister, som du ikke er interesseret i.

PadMapper har lejlighedslister i både USA og Canada.

3. Zillow

zillow liste

Zillow har opbygget sit ry som et must-use-websted for købere, men det er også et af de bedste lejlighedsfinder-websteder på nettet.

Lejlighedslister på Zillow er utroligt detaljerede. Ja, der er alle de sædvanlige ting som gulvplaner og grundlæggende funktioner, men der er også masser af andre funktioner, som du ikke let finder andre steder.

For eksempel integrerer det GreatSchools-ratings, så du kan se kvaliteten på de nærliggende uddannelsesfaciliteter. Og der er et " Walk Score " og et " Transit Score " for det kvarter, du ser på, og giver dig således en idé om, hvor let det er at komme rundt.

Zillow giver endda en gateway, hvor du kan betale din leje, skønt ikke alle lejligheder understøttes.

4. HotPads

hotpads lejlighedssøgning

De Zillow-ejede hotpads er en af ​​vores foretrukne søgesider for lejligheder .

Webstedet er primært rettet mod byudlejere, hvor konkurrencen om enheder er hård, og nye lister forsvinder inden for få timer efter, at de er blevet live. Med henblik herpå tilbyder HotPads telefonbeskeder om nye lister, der matcher dine tilpassede præferencer, en kortsøgning, der understøtter alt fra hundepark nærhed til nærliggende genanvendelsesfaciliteter på glasflasker og en pendeltidskalkulator.

HotPads prøver også at skabe en følelse af tillid. Det giver udlejer ratings, realtidsanmeldelser, opdateringer fra andre brugere og verificerede kontaktoplysninger.

5. Dejlig

dejlig lejlighed finder

Du har måske bemærket en tendens blandt de lejessøgningssider, vi har kigget på indtil videre - de prøver alle at skille sig ud fra deres konkurrenter ved at tilbyde snesevis af smarte funktioner.

Men ikke alle ønsker utallige filtre og utallige mængder information, der skal filtreres igennem. Hvis du foretrækker en mere ligetil jagtoplevelse af lejligheder, så tjek Lovely.

For at begynde din lejlighedssøgning skal du bare indtaste den by, du vil bo i; der er ikke snesevis af spørgsmål, du har brug for at besvare. Og ejendomsfortegnelser er lette at fordøje - der er et par fotos, prisen, en liste over basale faciliteter og en kort beskrivelse.

6. ApartmentGuide

apartmentguides lejlighedssøgning

Ligesom Rent.com er ApartmentGuide en lejebolig, der leverer standardfiltre, der specifikt tager højde for et bestemt undergruppe af jægere.

Med et simpelt klik på hjemmesiden kan du finde college-lejligheder, militære lejligheder, forretningslejligheder, seniorlejligheder, billige lejligheder og luksuslejligheder i det område, hvor du vil bo.

Måske burde lighederne ikke være overraskende; det samme moderselskab, RentPath, ejer de to mærker. Virksomheden ejer også Lovely og Rentals.com, der viser, hvor lille lejlighedsverden egentlig er.

Bemærk: Mange af ejendommene på ApartmentGuide ejes og drives af store administrationsselskaber. Hvis du foretrækker at leje hos en privat udlejer, skal du kigge andre steder.

7. Lynlås

dæmper lejlighedspriser

Zumper (som også ejer PadMapper) er den bedste lejlighedssøgningsside, hvis du er særlig følsom over for prisovervejelser.

For eksempel er det et af de eneste websteder med lejlighedsfortegnelser, hvor du kan filtrere efter afdeling 8-egenskaber . For dem, der ikke ved, er afdeling 8 i Housing Act fra 1937 et amerikansk regeringsprogram, der yder økonomisk assistance til lejere fra familier med lav indkomst.

Og i modsætning til mange af sine konkurrenter tilbyder Zumper også korttidsleje. Hvis du planlægger at tilbringe et par måneder i en by - måske på grund af et arbejdsprojekt - er webstedet bestemt værd at gennemsøge.

8. Craigslist

craigslist lejlighed liste

Craigslist skulle inkluderes, ikke sandt? Med lokaliserede websteder over hele verden skal Craigslist være i stand til at finde dig en lejlighed uanset hvor du bor.

Imidlertid har webstedet et par problemer, der svækker det. Fra et brugervenlighedsperspektiv er de tilgængelige filtre næsten ikke så mange som dem, du ville se på et dedikeret udlejningssøgningsside.

Men mere foruroligende har Craigslist et reelt problem med scam-lister.

Husk den gyldne regel: Hvis en aftale forekommer for god til at være sand, er den sandsynligvis. Overlever aldrig nogen penge, før du har gennemgået en lejligheds ægthed grundigt.

Brug sociale medier til at finde en lejlighed

Endelig skal du ikke udelukke sociale medier, når du søger efter en ny lejlighed. Websteder som Reddit og Facebook har masser af grupper og samfund, der hjælper dig med at finde et sted at bo. Du kan måske endda være i stand til at finde meget bedre tilbud end du ville finde på almindelige websteder med lejesøgere.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du udfører en husflytning, kan du gennemgå tipene til, hvordan du finder din ideelle by baseret på arbejde og livsstil. Tænker du på at flytte? Oplev din ideelle by baseret på arbejde og livsstil og tænker på at flytte? Oplev din ideelle by baseret på arbejde og livsstil Dette spørgeskema bruger over 300 forskellige målinger til at bestemme den perfekte by for dig i henhold til dit arbejde og personlige præferencer. Læs mere . Og husk at tjekke for sengebugs Kontroller for sengebugs i dit hotelværelse eller lejlighed: 8 tip og værktøjer Kontroller, om sengebugs i dit hotelværelse eller lejlighed: 8 tip og værktøj Sengebugs er små og gennemgribende. Disse websteder og apps vil gøre det lettere at undgå, identificere og ødelægge disse skadedyr. Læs mere, før du lukker aftalen om en lejlighed.

Udforsk mere om: Fast ejendom, websøgning.