Ligesom og kommenter vores kontekst Facebook-indlæg for en chance for at vinde et glitrende nyt Amazon Echo Post (2. Gen).

Vi giver væk en helt ny Amazon Echo Plus (2. Gen)!

Bemærk: denne gave er nu afsluttet. Det er rigtigt! Du kunne også snart bede Alexa om at afspille musik, besvare spørgsmål, læse nyhederne, indstille alarmer, kontrollere smarte hjemme-enheder med mere. Fordi denne måned giver vi bort en helt ny Amazon Echo Plus (med Philips Hue Bulb) til en værdi af $ 150! Og de

Bemærk: denne gave er nu afsluttet.

Det er rigtigt! Du kunne også snart bede Alexa om at afspille musik, besvare spørgsmål, læse nyhederne, indstille alarmer, kontrollere smarte hjemme-enheder med mere. Fordi denne måned giver vi bort en helt ny Amazon Echo Plus (med Philips Hue Bulb) til en værdi af $ 150! Og der er flere gode nyheder.

Du behøver ikke give os nogen af dine personlige data for at indtaste, og det vil kun tage dig to minutter at være i med en chance for at vinde.

Sådan indtastes

Vi giver væk en helt ny Amazon Echo Plus (2. Gen)! Echo PLus

For at komme ind er alt hvad du skal gøre at lide og kommentere det giveaway-indlæg øverst på vores Facebook-side og fortælle os hvilke ægte teknologiske problemer og emner, du gerne vil se os skrive mere om på MakeUseOf.

Lad os for eksempel vide om:

  • De apps, du vil lære mere om.
  • Gadgetproblemer, du skal løse.
  • Tekniske købsbeslutninger, du har brug for hjælp til.
  • Problemer, du vil løse med din tech.

Jo mere specifik, jo bedre!

Vi leder altid efter friske, nyttige emner at dække, så vi vil høre fra dig, vores læsere, for at lære endnu mere om de emner, der vedrører dig.

Vi giver væk en helt ny Amazon Echo Plus (2. Gen)! KLIK HER FOR AT INDTALE

Vil du have? Gå videre og synes om og kommenter det giveaway-indlæg øverst på vores Facebook-side for at være i med en chance for at vinde en helt ny Amazon Echo Plus! Held og lykke!

Betingelser og vilkår

Denne gave er kun hostet af MakeUseOf og er ikke sponsoreret, understøttet eller godkendt af Facebook eller Amazon. Giveawayen slutter ved midnat EST den 11. marts 2019. Vinderen vælges tilfældigt blandt ægte poster og bliver advaret via Facebook inden 16. marts 2019 for at arrangere levering af præmien. Forsendelse over hele verden er tilgængelig. Deltagere kan kommentere flere gange, men vil kun modtage en indgang til giveaway.