Brug for at vide, hvordan man får adgang til et lokalt Group Policy Editor-vindue?  Vi viser dig, hvordan du åbner dette, og hvad du skal gøre én gang inde.

Sådan åbner du den lokale gruppepolitikeditor i Windows 10

Reklame Undrer du dig over, hvordan man åbner den lokale Group Policy Editor i Windows? Du er kommet til det rigtige sted. Hvis du ønsker at konfigurere gruppepolitik på din pc, enten for at drage fordel af seje GP-tricks eller låse din computer, skal du bruge dette værktøj. Lad os se på de forskellige måder, du kan åbne Group Policy Editor, og hvad vi skal gøre, når du først er inde. Hvad er de

Reklame

Undrer du dig over, hvordan man åbner den lokale Group Policy Editor i Windows? Du er kommet til det rigtige sted. Hvis du ønsker at konfigurere gruppepolitik på din pc, enten for at drage fordel af seje GP-tricks eller låse din computer, skal du bruge dette værktøj.

Lad os se på de forskellige måder, du kan åbne Group Policy Editor, og hvad vi skal gøre, når du først er inde.

Hvad er den lokale gruppepolitikeditor?

I tilfælde af at du ikke kender Group Policy, tilbyder vi et kort resume her. Se vores oversigt over Gruppepolitik Windows Gruppepolitik: Hvad er det, og hvordan man bruger det Windows Gruppepolitik: Hvad er det, og hvordan bruges det Spekulerer du på, hvad Gruppepolitik er, eller hvordan du får adgang til Gruppepolitisk redigeringsprogram? Her er en oversigt over denne vigtige Windows-funktion. Læs mere for mere information.

Gruppepolitik er et værktøj for IT-administratorer til at kontrollere en gruppe Windows-computere på et domæne. Det giver dem mulighed for at deaktivere dele af Windows, håndhæve visse politikker og automatisere gentagne opgaver, såsom kortlægning af printere.

Den lokale Group Policy Editor giver dig kun mulighed for at foretage ændringer i Group Policy på din egen maskine. På et Windows-domæne har du brug for Windows Group Policy Management Console, som typisk er installeret på en server, for at anvende disse ændringer på netværket.

Du skal have en Pro (eller bedre) udgave af Windows for at bruge Group Policy Editor og være logget ind som administrator på din pc. Vi har vist en løsning for at få adgang til gruppepolitik i Windows Home Sådan får du adgang til gruppepolitoredigereren, selv i Windows Hjem & Indstillinger for at prøve Sådan får du adgang til Gruppepolitikseditor, Selv i Windows Hjem & Indstillinger for at prøve Gruppepolitik er en magt værktøj, der giver dig adgang til avancerede systemindstillinger. Vi viser dig, hvordan du får adgang til det eller indstiller det i Windows Home og 5+ stærke gruppepolitikker til at starte. Læs mere dog.

Sådan åbner du den lokale gruppepolitikeditor

Som det viser sig, har du faktisk flere måder at åbne et lokalt Group Policy Editor-vindue. De opnår alle det samme resultat, men vi dækker dem for færdiggørelses skyld.

1. Brug af Start-menuen

Start-menu for gruppepolitik

Den mest bekvemme måde at åbne et Group Policy Editor-vindue på moderne versioner af Windows er ved at søge efter kommandoen i Start-menuen.

Klik på Start-knappen, eller tryk på Windows-tasten på dit tastatur for at åbne det, og indtast derefter gpedit.msc . Du skal se denne indgang vises; tryk på Enter for at starte det med det samme.

2. Via dialogboksen Kør

Windows Kør GPEdit

Dialogboksen Kør er en Windows-relikv. Husk disse? 7 gamle Windows-programmer, der stadig bruges i dag, kan du huske disse? 7 Gamle Windows-programmer, der stadig bruges i dag. De siger, at teknologien skrider frem med en eksponentiel hastighed. Men vidste du, at nogle programmer har eksisteret i flere årtier? Deltag i en gåtur ned ad Nostalgia Lane og oplev de ældste overlevende Windows-programmer. Læs mere . Det giver dig mulighed for at åbne en fil, et program, et websted eller noget andet, du kender stien til på din computer. Det erstattes i vid udstrækning af den overvældede Start-menu-søgning i dag, men det er stadig praktisk at have.

Åbn en Kør- dialogboks med Windows + R- genvejen, og indtast derefter den samme kommando som ovenfor: gpedit.msc . Tryk på Enter, og du går ind i Group Policy Editor.

3. Gennem kommandoprompten / PowerShell

Windows-kommandopromplegruppegruppe

Endelig kan du starte Group Policy Editor gennem et kommandoprompt eller PowerShell-vindue, hvis du vil.

Den nemmeste måde at åbne en af ​​disse er at højreklikke på Start-knappen eller trykke på Windows + X for at åbne menuen Power User. Afhængigt af en bestemt indstilling, ser du enten Windows PowerShell eller Kommandopromp omkring midten af ​​listen.

Åbn en af ​​disse (de er i det væsentlige identiske til dette formål), og indtast den samme kommando: gpedit.msc . Du får det samme lokale Group Policy Editor-vindue.

Brug af Group Policy Editor

Nu hvor du ved, hvordan du får adgang til det, lad os tage et kig på, hvordan du navigerer rundt i Group Policy-editoren.

På venstre side finder du, at alt, hvad Group Policy er, falder i en af ​​to kategorier: Computerkonfiguration og brugerkonfiguration .

Windows 10 Group Policy Editor

Som det lyder, indeholder Computerkonfiguration indstillinger, der påvirker hele systemet, mens brugerkonfiguration kun er til en bestemt bruger. I hver af dem ser du tre grene: Softwareindstillinger, Windows-indstillinger og administrative skabeloner . Da softwareindstillingerne er tomme på et nyt system, springer vi den over.

Computerkonfiguration> Windows-indstillinger

Under scripts (Start / Shutdown) kan du tilføje scripts (fra PowerShell eller andet), der kører, når computeren starter op eller lukkes ned. Fanen Distribuerede printere giver dig mulighed for at kortlægge printere til computeren.

Gennem sikkerhedsindstillinger> Kontopolitikker> Adgangskodepolitik kan du indstille en minimumsadgangslængde, håndhæve kompleksitet og tvinge brugere til regelmæssigt at ændre deres adgangskoder. Brug afsnittet Kontolåsningspolitik til at blokere brugerkonti, hvis de indtaster en forkert adgangskode for mange gange.

Gruppepolitisk adgangskodeindstillinger

Under Lokale politikker kan du indstille Windows til at kontrollere forskellige begivenheder og skifte sikkerhedsindstillinger, som ikke at vise et brugernavn, når du logger ind.

Computerkonfiguration> Administrative skabeloner

Her finder du alle mulige muligheder for at blokere dele af Windows. Under kontrolpanel kan du justere låseskærmen. Din Windows 10-låseskærm kan være bedre, hvis du tilpassede den. Din Windows 10-låseskærm kunne være bedre, hvis du tilpassede den. Din Windows 10-låseskærm er ikke så nyttig, som den kunne være. Creators Update introducerede nye funktioner, du skulle prøve. Eller måske bare ønsker du at omgå låseskærmen. Indstillinger for Læs mere og Start. Netværk har en række forbindelsesrelaterede indstillinger, mens System har snesevis af muligheder i forskellige kategorier.

Se på Windows-komponenter for at ændre eller blokere mange dele af OS, f.eks. Blokering af OneDrive, justering af, hvordan Windows Defender kører, og indstillinger for appkompatibilitet.

Brugerkonfiguration> Administrative skabeloner

Her finder du flere muligheder for individuelle brugere, der ikke vises i afsnittet Computerkonfiguration . Under Kontrolpanel> Tilpasning ser du især justeringer, der forhindrer brugere i at ændre skrivebordsikoner, lyde, farveskema og lignende.

Gruppepolitisk brugertilpasning

Se på Start Menu og proceslinjen for masser af muligheder omkring det. Ligesom ovenstående indeholder system- og Windows-komponenter også et væld af valg.

Klar til at finpusse din Windows-gruppepolitik?

Nu ved du, hvordan du får adgang til den lokale Group Policy-editor i Windows, og hvad den er i stand til. Det kommer bare ned på at indtaste gpedit.msc- programnavnet på en af ​​de mange tilgængelige måder. Så længe du bruger en Professional-version af Windows, skal dette fungere fint for dig.

Apropos Windows Pro, der er mange andre versioner af Windows 10 Hver enkelt Windows 10-version, du skal vide om hver enkelt Windows 10-version, du skal vide om Windows 10, findes i over 10 forskellige versioner. Vi sammenligner dem alle og forklarer, hvad de er til, og hvem deres tilsigtede brugere er. Læs mere, som du måske ikke kender til.

Billedkredit: realinemedia / Depositphotos

Udforsk mere om: Fejlfinding, Windows 10.