Disse gratis hjernespil udfordrer dit sind og holder dig skarp.  Tjek disse udfordrende puslespil, ordspil med mere.

De 7 bedste hjernetræningsspil til Android og iOS

Reklame En række forskellige aktiviteter kan træne din hjerne, men nogle gange vil du bare have noget sjovt. Logiske puslespil, udfordringer, der får dig til at tænke uden for boksen, og hjernetræningsspil tilbyder glæde, mens du holder dit sind mentalt fit. Hvis du kan lide mobilspil, der udfordrer din hjernekræft og lader dig have det sjovt, mens du gør det, så tjek disse tidlige storheder. 1. Vens

Reklame

En række forskellige aktiviteter kan træne din hjerne, men nogle gange vil du bare have noget sjovt. Logiske puslespil, udfordringer, der får dig til at tænke uden for boksen, og hjernetræningsspil tilbyder glæde, mens du holder dit sind mentalt fit.

Hvis du kan lide mobilspil, der udfordrer din hjernekræft og lader dig have det sjovt, mens du gør det, så tjek disse tidlige storheder.

1. Venstre vs højre

Med 49 spil i seks kategorier giver Left vs Right dig mulighed for at udøve begge sider af din hjerne. Du kan starte din daglige træning med et tryk og spille fire tankevækkende spil.

Husk varer, som kunderne bestiller, og husk derefter, hvem der bestilte hvad. Se figurerne bevæge sig og tryk let på den hurtigste. Beregn din andel af regningen baseret på det samlede beløb, og hvad dine venner betaler. Dette er de typer spil, der tester din hukommelse, reflekser og ræsonnement.

Du kan få fat i Venstre vs Højre gratis. Tilmelding til en månedlig eller årlig plan giver dig alle kategorier hver dag plus statusrapporter. Når du har et par minutter til overs til et spil, skal du træne din hjerne med Venstre vs Højre.

Download : Venstre vs Højre til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

2. Hjerneskole

Gå mod klassen for noget hjernetræningssjove i Brain School. Med forvirrende puslespil, udfordrende matematiske spørgsmål og logikspil, der får dig til at tænke, er dette en fantastisk måde at finpudse dine mentale evner.

I sin skoletema bringer appen dig gennem fire års test. Start i år ét og modtag en A + på alle spil og niveauer. Hvert år indeholder et andet sæt spil med fem niveauer hver. Begyndende udfordringer inkluderer løsning af matematisk ligning inden for tidsgrænsen, samling af et puslespil 20 cool puslespil, du kan spille gratis i din browser 20 cool puslespil, du kan spille gratis i din browser Browser-baserede spil er perfekte til et hurtigt afslappet spil. Vælg et af disse hurtige puslespil for at stimulere din hjerne. Læs mere for at matche billedet og et magisk hat shell-spil.

Hvis du passerer, tager du din afsluttende eksamen og skifter til år to. Og du kan få adgang til rapporter om, hvor godt du klarer dig hvert år. Der er ingen bedre måde at teste din hjernekræft end i skolen, og Brain School er den ideelle app til at gøre det.

Download : Brain School til iOS (gratis)

3. Peak

Peak er en anden cool måde at træne din hjerne på med sjov og spil. Hver dag bliver du mødt med en tilfældig samling af spil, der tester områder som hukommelse, opmærksomhed, problemløsning og kreativitet.

Det kan være nødvendigt at oprette ord fra de viste bogstaver, male fliser baseret på numrene i kolonnerne og rækkerne eller trykke på ansigter, der viser visse følelser. Der er over 35 spil, statistik for din præstation i hver kategori og resultater, du kan tjene.

Med fire træningsfaciliteter gratis, kan du teste dig selv hver dag med noget nyt. Hvis du vil have mere, har Peak en pro-version, der åbner 16 daglige træningspunkter, ubegrænset adgang til 45 spil, repriser og afslappende udfordringer. Hvis denne fik din interesse, så tjek Peak.

Download : Peak til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

4. Lysstyrke

Hvis du har undersøgt hjernetræningsspil, er du måske stødt på Lumosity. Hvis ikke, hvad der gør denne app til en stor udfordring er, at du har en daglig træning, der sætter dine problemer med at løse problemer, hukommelse og overordnet tænkning på prøve.

Spilene i Lumosity er unikke og underholdende, mens de stimulerer på samme tid. Du befinder dig muligvis i en racerbil, hvor du tester dine reflekser, skubber blade afhængigt af deres farver for at teste din hukommelse eller samler puslespil for at teste dine evner til at løse problemer.

Du kan udfordre dig selv til over 40 spil, få detaljerede statistikker og se, hvor du udmærker dig. Spil Lumosity gratis, og hvis du kan lide det, kan du kigge på den betalte premium-plan, som giver dig træningsfunktionsvalg, adgang til alle spil, sporing og mere. Lysstyrke er sjov, udfordrende og bestemt værd at kigge på.

Download : Lumosity til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

Ejer du et Apple Watch? Husk, at du også kan spille spil på dit håndled. Her er blot et par Apple Watch-spil 10 Apple Watch-spil, du kan spille på dit håndled 10 Apple Watch-spil, du kan spille på dit håndled. Har du brug for at dræbe et par minutter? Disse fantastiske Apple Watch-spil giver dig mulighed for at løse gåder, udforske og mere lige på håndleddet. Læs mere, du måske kan lide.

5. Hjernepunkter

Mere af et udfordrende spil for din hjerne end en test som andre på listen, Brain Dots er en sjov fysikbaseret puslespil. Det er et simpelt koncept: dit mål er at støde de to prikker. Men hvordan du gør det er den vanskelige del.

Du skal tegne streger, figurer eller hvad der er nødvendigt for at samle disse prikker. Det, der gør Brain Dots til en interessant udfordring, er, at svaret undertiden er mere indlysende, end du forventer. Så dette underholdende spil får dig virkelig til at tænke.

Du bruger en række forskellige værktøjer som blyanter og farveblyanter i forskellige farver og størrelser. Der er masser af niveauer og stadier, der skal bevæge sig gennem. Og hvis du føler dig inspireret, kan du lave din egen scene, hvor andre spillere kan prøve.

Spillet tilbyder køb i appen for yderligere værktøjer og til at fjerne annoncerne. Tag din kreative tænkningshat på, og kig på Brain Dots.

Download : Hjernepunkter til Android | iOS (Gratis, køb i spillet tilgængeligt)

6. En uret hjerneuddannelse

En Clockwork Brain Training har eksisteret i ganske lang tid, men hvis du aldrig har spillet den, så er du på godbid. Spillets hensigt er at udøve din hukommelse, ræsonnement, sprog, fingerfærdighed og opmærksomhed med en række udfordringer.

For en test af din opmærksomhed, se, hvor hurtigt du kan vælge det objekt, der er forskelligt fra resten. Eller arbejd din fingerfærdighed med en hurtig match. En Clockwork Brain Training bringer også gamified elementer, fx boost i form af Petbots, tokens, der skal samles, mens du spiller, og attraktiv grafik.

Hvis du nyder øvelserne, kan du få flere spilpakker via køb i appen.

Download : En Clockwork Brain Training til Android | iOS (Gratis, køb i spillet tilgængeligt)

7. Tricky Test 2

Tricky Test 2 er et spil, der kræver lidt listig tænkning. Du præsenteres for en unik hjernetrim. Den vanskelige del, som navnet antyder, er, at svaret er noget indlysende. Men med trick-spørgsmål er det ikke så ligetil som at have tillid til din indledende reaktion. Du bliver nødt til at spænde på dit tænkehætte til denne udfordring.

Du modtager fem liv og skal passere niveauet for at komme videre, som med de fleste niveaubaserede spil. Hvis du mislykkes, skal du dog gå et vist antal niveauer tilbage afhængigt af din hastighed.

Nysgerrig? Se Tricky Test 2 på Android eller iOS. Spilene tilbyder køb i appen for mønter, der hjælper dig med at få ledetråde.

Download : Tricky Test 2 til Android | iOS (Gratis, køb i spillet tilgængeligt)

Forbered dig på at træne din hjerne

Nogle gange er det simpelthen sjovt at holde dit sind fit med et spil. Du ønsker måske at teste eller forbedre dine hukommelses-, fingerfærdighed- eller problemløsningsevner. Eller måske vil du gerne finpudse dem alle på én gang. Uanset hvad dine mål er at træne dit sind, vil disse gratis hjernespil og apps starte dig og holde dig til at tænke.

Og hvis du er en Mac-bruger, kan du tjekke nogle gode Mac-spil De 11 bedste Mac-spil, der skal spilles i 2019 De 11 bedste Mac-spil, der skal spilles i 2019 De fleste spil portes ikke til Mac, men hvis du er en Mac-spiller, dette er de bedste Mac-spil, der kan spilles i 2019. Læs mere, eller hvis du er en puslespilfanatiker, kan du tage et kig på online-puslespil 5 Puzzle Places for Brain Twisters and Logic Riddles 5 Puzzle Places for Brain Twisters and Logic Riddles Hvis du søger en udfordring for din hjerne, så er du i en godbid. Fra gratis udskrivbare puslespil til et af de mest dystre videospil, der nogensinde er lavet, har vi det hele i vente til ... Læs mere sammen med gåder bare til Chrome.

Udforsk mere om: Uddannelsesspil, Gratis spil, Mental sundhed, Puslespil.