Vil du låse flere Plex-plugins op?  Vi viser dig, hvordan du får adgang til 20 af de bedste Plex-kanaler, du kan se via den ikke-understøttede AppStore.

20 uofficielle plex kanaler og plugins, du skal installere lige nu

Reklame Vil du have flere Plex-plugins? En Plex Channel kan give dig flere muligheder for både officielle og uofficielle plugins. En af Plexs bedste funktioner er Plex-kanaler. Nogle kanaler er officielle og tilgængelige via Plex Channel Directory. Andre er uofficielle og kun tilgængelige via den ikke-understøttede AppStore. He

Reklame

Vil du have flere Plex-plugins? En Plex Channel kan give dig flere muligheder for både officielle og uofficielle plugins.

En af Plexs bedste funktioner er Plex-kanaler. Nogle kanaler er officielle og tilgængelige via Plex Channel Directory. Andre er uofficielle og kun tilgængelige via den ikke-understøttede AppStore.

Her er de bedste uofficielle Plex-kanaler, du bør tjekke ud. Og du behøver ikke en Plex Pass for at bruge dem.

Sådan installeres den ikke-understøttede Plex AppStore

Inden du kan se de kanaler, vi er ved at anbefale, skal du installere den ikke-understøttede Plex AppStore Sådan låses flere kanaler på Plex op med den ikke-understøttede App Store Sådan låses flere kanaler på Plex op med den ikke-understøttede App Store Der er hundreder af Plex kanaler, der er tilgængelige via App Store, der ikke understøttes. Sådan installeres det og låses det ekstra indhold op. Læs mere .

Download først WebTools-pluginet fra GitHub. Når overførslen er fuldført, skal du udpakke filen og sikre, at det nye bibliotek kaldes WebTools.bundle.

Flyt derefter mappen ind i din Plex-plugin-mappe. Du finder den på % LOCALAPPDATA% \ Plex Media Server \ på Windows og ~ / Library / Application Support / Plex Media Server / på en Mac. Den ikke-understøttede AppStore er en del af WebTools-pluginet. Og husk, at du kan indlæse Plex-plugins med vores nyttige vejledning.

plex ikke-understøttet appstore-modul i webtools

For at få adgang til butikken skal du åbne en browser og indtaste din Plex Media Server's IP-adresse efterfulgt af : 33400 . Log ind med dine Plex-legitimationsoplysninger, og klik på UAS i det venstre panel for at starte det.

Advarsel: Følgende kanaler understøttes ikke af Plex. Som sådan kan de være uafsluttede, blive buggy eller endda holde op med at arbejde helt.

1. C Mere sport

Lad aldrig nogen fortælle dig, at det at klippe ledningen betyder, at du går glip af live nyheder og sport; det er bare ikke sandt. Det er let at se live nyheder på Plex, og C More giver dig en måde at se live sport på.

C More Sport er en skandinavisk tv-station, der viser live fodbold, ATP-turneringsbegivenheder, europæisk ishockey, NBA, UFC og mere.

2. FilmOn

FilmOn var en god måde at se britiske tv-netværk fra hvor som helst i verden lovligt. I dag er kanalerne bag en paywall.

Ikke desto mindre kan appen stadig prale af mere end 600 kanaler, der ikke er bag en paywall, så der er masser at se på.

3. Fuld film på Reddit

Reddit er en skattekiste af filmindhold. Denne tilføjelse trækker data fra syv subreddits: / r / FullMoviesDailyMotion, / r / FullMoviesOnGoogle, / r / FullMoviesOnline, / r / FullMoviesOnVimeo, / r / FullMoviesOnYouTube, / r / FullTVShowsOnVimeo, og / r / FullTV.

Sørg for, at du har den lovlige tilladelse til at se indholdet, før du rammer Play.

4. Demokrati nu

demokrati interview nu med bernie sanders

Democracy Now er et veletableret navn i den amerikanske politiske radio- og tv-spredning. Indholdet hælder typisk mod efterforskende journalistik, skønt der også er en sund dosis regelmæssige nyheder.

Showet har vundet utallige journalistikpriser i løbet af sin 22-årige eksistens.

5. Internetarkivet

Internetarkivet er et stort lager af gamle musikvideoer, film og tv-shows. Du kan finde indhold som The Adventures of Robin Hood, 1955-versionen af ​​The Fast and The Furious og House on Haunted Hill.

6. ITV-afspilleren

Hvis du bor i England, kan du bruge den uofficielle version af ITV-afspilleren til at få adgang til alle netværkets seneste shows on demand.

Ikke-beboere bliver nødt til at bruge en VPN som ExpressVPN (spar op til 49% rabat ved hjælp af dette link) eller CyberGhost (få 6 måneder gratis ved hjælp af dette link) .

7. LiveLeak

LiveLeak er et britisk videodelingssite. Det er mindre strengt end YouTube om, hvad det giver brugerne mulighed for at uploade, hvilket ofte fører til noget ret skidt indhold.

8. MTV Networks

Hvis du kan lide den type shows, der er churned ud af de tidligere kun-kanaler, skal du installere dette plugin.

Du kan hente gamle episoder fra kanaler som MTV, VH1, CMT og LogoTV.

9. NBC Sports

nbcsports videosektion på webstedet

Hvis du ikke er klar over det, udgiver NBC Sports masser af videoklip på sit officielle websted. Der er Premier League højdepunkter, og de seneste fra NHL, NFL, NASCAR og mere.

Plugin trækker alle videoer fra webstedet og gør dem tilgængelige i Plex-appen.

10. Gammel filmtid

Old Movie Time er en online repo af klassiske film fra 1920'erne, 30'erne, 40'erne, 50'erne og 60'erne.

Vi listede den samme kanal, da vi diskuterede de bedste private Roku-kanaler 20 private og skjulte Roku-kanaler, du skal installere lige nu 20 Private og skjulte Roku-kanaler, du skal installere lige nu. Sådan tilføjes private kanaler til din Roku sammen med nogle af de bedste skjulte Roku-kanaler, du kan installere lige nu. Læs mere i en artikel andetsteds på webstedet.

11. CW frø

CW Seed er en online-offshoot fra CW Television Network. Den indeholder indhold, der er specifikt lavet til internettet, med et specielt fokus på animation, spilleshows og komedie.

Nogle af dens mest kendte webserier inkluderer How to Be a Vampire, Freedom Fighters: The Ray og Constantine: City of Demons.

12. USTVnow

USTVnow er et andet navn, der vil være velkendt for mange snørere.

Tjenesten er rettet mod amerikanske udstationerede og militært personale. Den gratis pakke inkluderer The CW, ABC, PBS og CBS. For $ 19 / måned får du også FOX, AMC, Bravo, Nickelodeon og mere.

USTVnow tilbyder også nogle tv-shows og film, der er tilgængelige efter behov.

13. Webisoder

Webisoder kan trække videoer fra shows på YouTube, Daily Motion og Vimeo og derefter vise dem i dit Plex-bibliotek for nem visning.

Det tilbyder også et RSS-feed. Hver gang et af dine foretrukne shows dukker op på det, gør Webisodes videoen tilgængelig.

14. Spotify

Der er ingen officiel Spotify-plugin til Plex. Hvis du imidlertid har en premium Spotify-konto, kan du bruge denne uofficielle kanal til at lytte til din musik.

Som det er tilfældet med så mange tredjeparts Spotify-tjenester, kræver denne kanal et premiumabonnement. Det er bare en af ​​de mange grunde til, at det er værd at betale for Spotify Er Spotify Premium værd, at det er premium pris? Er Spotify Premium værd som sin premium pris? Er Spotify Premium værd at være sin premium pris? Find ud af, hvad Premium tilbyder, og om du skal opgradere fra Spotify Free. Læs mere .

15. TuneIn

Tilsvarende er der ingen officiel TuneIn-radiostik. Men endnu en gang er Plex-samfundet trådt op for at give en løsning.

TuneIn-kanalen kan prale af mange af de samme funktioner som den almindelige app. Du kan endda logge ind på din konto for en tilpasset lytteoplevelse.

16. IMDb Trailers

imdb liste over trailere på hjemmesiden

Hvis du vil følge med på de nyeste kommende film, skal du installere IMDb Trailers. Det giver dig mulighed for at spille tusinder af filmtrailere direkte fra IMDb-webstedet.

17. Link TV

Link TV er et annoncefrit amerikansk netværk, der udelukkende er afhængig af bidrag fra seere og andre fonde til dets finansiering.

Det tilbyder nyheder, dokumentarer, musik og indbyggerfokuseret indhold. France24 leverer programmering af nyheder. Derudover vil du ofte se engelsksproget indhold fra Deutsche Welle og NHK.

18. XKCD

Webcomic XKCD har opnået sig kultstatus siden lanceringen i 2005. Tegneserierne har normalt en af ​​enten matematik, programmering eller videnskab. I disse dage er det blevet vigtig læsning for alle, der enten arbejder eller har interesse i sådanne områder.

Strimlen har vundet utallige webbaserede priser.

19. Facebook

Hvis du er Facebook-bruger, er du måske interesseret i den uofficielle Facebook-kanal. Det kan vise dit nyhedsfeed og fotobibliotek via Plex-grænsefladen.

20. Bibliotek Updater

Vi afslutter listen med en praktisk kanal.

Fra tid til anden frigiver udviklerne af disse kanaler opdateringer. Normalt er du nødt til at gå ind i App Store igen og opdatere hver manuelt. Library Updater fjerner besværet. Klik bare på ikonet, så installerer alle tilgængelige opdateringer til dine kanaler.

Fortsæt med at grave efter mere plexe perler

Der er mere end 170 kanaler i den ikke-understøttede AppStore. Ud over video, musik og fotos dækker de alt fra undertekster til metadata. Hvis disse håndplukkede kanaler ikke er tilstrækkelige til at tilfredsstille dig, skal du grave og se, hvad du ellers kan finde.

Vi har også samlet lister over de bedste Plex webshows 10 af de bedste Plex Webshows, der skal ses lige nu 10 af de bedste Plex Webshows, der skal ses lige nu I 2018 lancerede Plex Webshows. Her er de bedste Plex Webshows, der er værd at se, og hvordan man får adgang til dem. Læs mere og populære Plex-podcasts De 15 mest populære Plex-podcasts i 2019 De 15 mest populære Plex-podcasts i 2019 Der er hundreder af tusinder af podcasts tilgængelige på Plex. Her er de mest populære Plex-podcasts i 2019. Læs mere for at udforske. Og når du endelig er tilfreds, skal du sørge for at få fat i de bedste Plex-apps De bedste Plex-apps til at gøre Plex endnu bedre De bedste Plex-apps til at gøre Plex endnu bedre Her er de bedste Plex-apps, der vil gøre Plex endnu bedre, når de er installeret. Læs mere for at supercharge din Plex-oplevelse. Hvis du er klar til at opgradere din Plex-hardware, skal du se på disse forudbyggede og DIY NAS-løsninger til en Plex-server. De bedste forbygede, DIY og NAS-løsninger til en Plex-server De bedste forbygede, DIY og NAS-løsninger til en Plex Server Leder du efter den bedste Plex server? Her er nogle af de bedste budgetter, forudbyggede og DIY måder at køre en Plex-server på! Læs mere :

Udforsk mere om: Media Player, Media Server, Plex.