Hvis du ejer en Kindle, skal du bruge disse apps og sider til at låse dets fulde potentiale og funktioner op.

Har du en ny Kindle Reader? 5 apps og sider Hver Kindle-ejer vil elske

Reklame Amazons Kindle er den bedste e-bog-læser. Hvis du ejer en Kindle, låser disse apps og sider dets fulde potentiale og funktioner op, fra at bruge Kindle's webbrowser let til at udvikle en vane med at læse regelmæssigt. Disse værktøjer er hovedsageligt rettet mod at forbedre Kindle-e-læser, og det betyder ikke noget, hvilken Kindle-enhed du bruger Hvilken Kindle-enhed skal du købe? En sam

Reklame

Amazons Kindle er den bedste e-bog-læser. Hvis du ejer en Kindle, låser disse apps og sider dets fulde potentiale og funktioner op, fra at bruge Kindle's webbrowser let til at udvikle en vane med at læse regelmæssigt.

Disse værktøjer er hovedsageligt rettet mod at forbedre Kindle-e-læser, og det betyder ikke noget, hvilken Kindle-enhed du bruger Hvilken Kindle-enhed skal du købe? En sammenligningsvejledning Hvilken Kindle-enhed skal du købe? En sammenligningsvejledning Der er fire forskellige Kindle-e-læsere, der kan købes for forskellige slags brugere. Men hvilken Kindle-enhed er det rigtige for dig? Læs mere . De vil også arbejde med Kindle-appen på computer, telefon eller tablet.

EpubPress (Chrome, Firefox): Opret en e-bog fra flere faner

epubpress forvandler flere åbne faner til en e-bog til tænding

I stedet for at undersøge et emne på din bærbare computer, lader EpubPress dig læse alt om det på din Kindle. Denne smarte udvidelse tager alle de faner, du har åbnet, og omdanner dem til en e-bog, der er gemt på din enhed.

Sådan fungerer det. Åbn først links i forskellige faner, og arranger alle disse faner i den rækkefølge, du gerne vil have dem til at vises i eBogen. Når du er klar, skal du klikke på EpubPress-udvidelsesikonet og vælge, hvilke faner du vil inkludere i den endelige e-bog. Når du er klar, skal du starte processen. Det tager lidt tid afhængigt af hvor mange sider der er, og hvor store billederne er. Yup, du får også billeder i din bog, som kan øge filstørrelsen.

Som standard opretter EpubPress bogen i EPUB-filformatet. Dette format fungerer på Amazon Kindle, men hvis du vil have det bedst mulige resultat, skal du konvertere det til MOBI med en af ​​disse bedste online e-bog-konvertere 5 Online-e-mail-konvertere af høj kvalitet til hvert format 5 Online-e-bog-konvertere af høj kvalitet til hvert format E-bøger med deres flere formater kan være forvirrende. Disse fejlfri online e-bog-konvertere tjener ethvert behov. Læs mere . Når du er færdig, skal du sende e-bog til din Kindle og læse den der.

Download: EpubPress til Chrome | Firefox (gratis)

Push To Kindle (Chrome, Firefox, Safari, Opera, Android): Send enhver artikel til Kindle

Push to Kindle er en af ​​de ældste og bedste tjenester med det samme at sende enhver artikel, du læser, til din Kindle. Mens Amazon har officielle apps til at sende dokumenter og artikler til Kindle Sådan sendes e-bøger, dokumenter og artikler til din Kindle-app eller eReader Sådan sendes e-bøger, dokumenter og artikler til din Kindle-app eller eReader Kindle gør det nemt at købe og læse e-bøger fra Amazon. Men hvad nu hvis du vil læse dine egne e-bøger, dokumenter eller artikler på din Kindle? Amazons Send-to-Kindle har du dækket. Læs mere, dette fungerer bedre end de Amazon-fremstillede værktøjer.

Opret en konto med Push to Kindle, og du kan endda bruge den med bare en e-mail. Send en hvilken som helst URL til den e-mail-adresse, og Push to Kindle vil automatisk omdanne den til en læselig side på Kindle og sende den til din enhed. Det fungerer bare.

Browserudvidelsen eller mobile apps kan bruges på lignende måde. Den første opsætning er lidt af en kedelig proces, men det er værd at de 15 minutter det tager. Når du har investeret det mængde tid fra da af, kan du sende enhver artikel til din Kindle med et par klik eller haner.

Download: Push To Kindle til Chrome | Firefox | Opera | Safari (gratis)

Download: Push To Kindle til Android | Kindle Fire (gratis)

Uddrag (Web, Chrome, Firefox): Organiser Kindle og andre højdepunkter

organiser Kindle-højdepunkter og noter med uddrag

Med Kindle kan du fremhæve bestemte sætninger og tilføje noter, så du kan henvise til dem senere. Der er en webside til at tjekke dem alle ud, men Snippet er et meget bedre værktøj til at organisere dem alle og genoverveje dem.

Appen og udvidelsen synkroniseres med din Kindle-konto for at importere alle højdepunkter for hver bog du nogensinde har læst. Den gratis version importerer kun højdepunkter, mens den betalte version (5 € / måned) også importerer sedler.

Du kan oprette tags i uddrag og vedhæfte disse til dine højdepunkter. Så til sidst, når du ønsker at se på motiverende citater, skal du klikke på motivationsmærket i uddrag for at se, hvad du har fremhævet i disse linjer. Du får også fem forskellige farver til højdepunkter, for at farvekode den type ting, du vil revidere.

Uddraget er ikke begrænset til Kindle alene, da det kan bruges til at fremhæve sætninger eller tilføje noter til artikler på nettet.

Download: Uddrag til Chrome | Firefox | Bogmærke (gratis)

Kinstant (Web): Startsiden for Kindle's webbrowser

Kinstant gør Kindle webbrowser lettere at bruge

Kindle er en sort / hvid enhed, og dens berøringsskærm er ikke så følsom som en telefon- eller tabletskærm. Så når du prøver at surfe på nettet med den indbyggede browser på Kindle, er det ikke den bedste oplevelse. Medmindre du bruger Kinstant.

Kinstant er en startside oprettet til Kindle webbrowser, med stor og læselig tekst såvel som store knapper til at trykke på. Det inkluderer links til den hurtigste version af populære websteder, som New York Times, Gmail, Facebook, The Onion og så videre. For at kontrollere vejret skal du indtaste et hvilket som helst amerikansk postnummer, der skal føres til den letteste version af Weather.gov.

En anden irritation i Kindle-webbrowseren er, at du skal tilføje “http: //” eller “www”. Kinstant løser det med genveje, så du ikke behøver at gøre alt det.

Det ville være en god ide at gøre Kinstant til din Kindle-webbrowsers hjemmeside. Det kan også være en god ide at tjekke Reabble, en RSS-feedlæser, der er lavet til Kindle-browseren, som er en af ​​vores foretrukne Kindle-baserede apps og websteder 5 Strålende Kindle-apps og -sider Hver e-bog-elsker har brug for 5 Strålende Kindle-apps og -sider hver e-bog-elsker Needs Amazons Kindle er den bedste e-bog-læser. Disse Kindle-apps er designet til at forbedre din læseoplevelse. Læs mere .

Bookly (Android, iOS): Sporlæsning, Tilføj noter, gør det til en vane

Bookly er en ledsager-app til læsere, hvad enten de er på Kindle eller ej. Det hjælper dig med at spore, hvad du læser, hvor lang tid du tager og forvandler læsning til en daglig vane.

Når du tilføjer en bog ved at søge efter den, skal du indtaste, hvor meget af den du har læst, på sider eller procentdel. Når du begynder en læsesession, skal du starte Bookly-appen og åbne bogen i den. Du kan tilføje citater, ord eller tanker, mens du læser, og endda lytte til omgivende lyde, så du ikke bliver distraheret.

Når du er færdig med din Kindle, skal du også stoppe sessionen med Bookly. Over tid vil Bookly spore dine læsestatistikker og generere en infographic, når du er færdig med en bog. Med appen kan du også sætte månedlige og årlige mål, med hensyn til hvor meget du læser. Appen sender dig også en daglig påmindelse om at læse på et bestemt tidspunkt, du angiver, f.eks. Når du er på din pendling.

Download: Bookly til Android | iOS (gratis)

For gratis bøger og mere ...

Disse fem apps og websteder sikrer, at enhver Kindle-læser får en meget bedre oplevelse end blot at læse bøger på enheden. Der er så meget mere, du kan gøre med Kindle 9 Amazon Kindle-tip for at få mere ud af din e-læser 9 Amazon Kindle-tip for at få mere ud af din e-læser, hvis du ikke har udforsket ud over de almindelige Kindle-funktioner, her er nogle Amazon Kindle-tip for at få mere ud af din e-læser. Læs mere, når du låser dens funktioner op med disse tricks.

Men dette er ikke slutningen på listen. Der er flere andre Kindle-baserede værktøjer til at gøre mere med enheden. For eksempel skal du tjekke eReaderIQ, den bedste avancerede Kindle-bøger-søgemaskine. Det hele er en del af vores liste over websteder og apps, som Kindle-brugere ikke bør gå glip af Kindle-brugere bør ikke gå glip af disse 5 websteder og apps Kindle-brugere bør ikke gå glip af disse 5 sites og apps Hvis du har en Kindle, kan du niveauer øg din læseoplevelse med disse valgsteder og apps. Læs mere .

Udforsk mere om: Amazon Kindle, Cool Web-apps, læsning.