Har du svært ved at vågne op om morgenen?  Disse sociale vækkeure-apps kan vække dig med et telefonopkald, video og mere.

De 5 bedste apps til social alarm, der hjælper dig med at komme ud af sengen

Reklame For mange af os er det den sværeste del af dagen at komme ud af sengen om morgenen. Mens der er mange alarmklokke-apps tilgængelige, er det alt for let at ignorere biplyden eller fortsætte med at slå snooze-knappen. Sikker på, der er nogle virkelig onde vækkeur apps, som med sikkerhed vil vække dig om morgenen. Men d

Reklame

For mange af os er det den sværeste del af dagen at komme ud af sengen om morgenen. Mens der er mange alarmklokke-apps tilgængelige, er det alt for let at ignorere biplyden eller fortsætte med at slå snooze-knappen.

Sikker på, der er nogle virkelig onde vækkeur apps, som med sikkerhed vil vække dig om morgenen. Men du vil måske også smide din smartphone ud af det nærmeste vindue, efter at du har brugt en. Sociale vækkeur apps er forskellige.

Her er nogle gode apps, der udnytter kraften i sociale forbindelser for at få dig ud af morgendøvelsen og klar til at tackle dagen foran på en positiv note.

1. Cuckuu

Cuckuu er meget mere end bare en social vækkeur-app og kan hjælpe med at minde dig om at gøre næsten alt. Ved at kombinere en opgaveliste og et vækkeur kan du oprette en cuckuu til næsten alt, hvad du kan forestille dig, så du bedre kan styre begivenheder.

Når du opretter en begivenhed, kan du vælge at holde den hemmelig, dele den med en udvalgt gruppe af venner og familie eller med alle andre, der bruger appen. Du kan tilføje billeder, videoer eller links til cuckuus for at hjælpe med at fortælle historien bag begivenheden, hvad enten den er stor eller lille.

Hvis din alarm er offentlig, kan andre sende opmuntrende beskeder til at hjælpe med at udføre opgaven. Og du kan endda deltage i det sjove takket være en lang række forskellige slags cuckuus, som du kan deltage i, som en alarm med en sjov vittighed om dagen eller veganske opskrifter.

Enhver iPhone-bruger med en Apple Watch kan også få adgang til appen på den bærbare enhed for at se kommende alarmer, se aktivitet og mere.

Download: Cuckuu til iOS | Android (gratis)

2. Wakie Chat

I stedet for et biplyt eller en anden form for støj for at vække dig op fra en dyb slummer, tager Wakie Chat en bestemt old-school tilgang: et liveopkald fra en fuldstændig fremmed.

Det kan virke lidt underligt eller bare ligefrem betyde. Men Wakies administrerende direktør siger, at et levende telefonopkald fra en fremmed er en garanti på 99 procent for at vække din hjerne op fra søvn. Jeg kan med sikkerhed antage, at det er en meget højere procentdel end et traditionelt vækkeur med en snooze-knap.

Før du går i søvn, skal du bare åbne appen og vælge det tidspunkt, du vil have et rigtigt vågne opkald. Og om morgenen bliver du optaget af en opkalder. Telefonnumre og andre identificerende oplysninger holdes altid private.

Sammen med et simpelt vågentopkald er der mange andre emner, du kan bruge Wakie Chat til. Du kan få en anden opkalder til at ønske dig godnat før sengetiden, hjælpe med at vælge et tv-show eller en film, du skal se, og meget mere.

Download: Wakie Chat til iOS | Android (gratis)

3. Snoozle

Tænk på Snoozle som et socialt netværk for alarmer. Dine venner og familie kan sende stemmemeddelelser, som du hører hver morgen på alarmtidspunktet i stedet for den sædvanlige bipone. Hver af stemmemeddelelserne slettes automatisk, når du hører dem. Det betyder, at du altid vågner op til noget nyt hver dag.

Sammen med folk, du kender, kan du endda høre alarmmeddelelser fra andre populære indholdsskabere på netværket. Nogle af de tilgængelige emner inkluderer komedie, trivia og inspirerende meddelelser fra iværksættere eller forholdseksperter.

Du kan også returnere fordel og oprette alarmmeddelelser for andre. Alle, der bruger appen, har en profilside til at tilpasse og dele.

Appen tilbyder endda noget, når du har problemer med at sove. Nogle af Snoozle-vuggene inkluderer chakra-meditation og andre beroligende naturlyde.

Download: Snoozle til iOS | Android (gratis)

4. WakeMe

WakeMe handler om video. I stedet for at blive vågnet op af musik eller støj, afspiller appen tilpassede videoer fra venner og familie. Du kan endda returnere fordel og oprette videoer til andre.

Brug af appen er enkel. Start med at oprette en alarm med en tid, dato og årsag. Derefter vælger du venner, du gerne vil se videobeskeder fra, når alarmen går. De får derefter besked og kan optage videoer op til 15 sekunder lange.

Og om morgenen kan du komme ud af sengen med et smil, når du har set de forskellige videoer. Det er en enkel og sjov måde at starte morgenen på.

Download: WakeMe til iOS | Android (gratis)

5. Galarm

Galarm er et rart valg, hvis du leder efter en vækkeur-app, der tilbyder både sociale og ikke-sociale funktioner. Du kan oprette alarmer til enhver tænkelig begivenhed - alt fra et simpelt vågne opkald til en mødepåmindelse. Hver alarm kan gentages dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt.

Hvis du specifikt leder efter en venlig måde at hjælpe med at komme ud af sengen om morgenen, tillader appen en anden deltager at deltage i en alarm. Andre deltagere bliver mindet om opgaven på samme tid, som alarmen går. Den anden person kan også skubbe dig forsigtigt ud, hvis du går glip af alarmen, og vil også se, når du har markeret alarmen som afsluttet.

Du kan endda oprette en gruppealarm for flere brugere af appen. Alarmerne slukkes på samme tid, og hver person kan bekræfte eller afvise. Der er endda et privat chatrum til at diskutere planer eller bare fortælle alle god morgen.

Som et dejligt touch vil appen tilpasse sig til den tidszone, du befinder dig i. Alarmer gemmes også sikkert i skyen, så selvom du skifter telefon, downloades informationerne automatisk til din nye enhed.

Download: Galarm til iOS | Android (gratis)

Ryst op dine morgener med apps til social vækkeur

Med en smule held kan en af ​​disse sociale vækkeure bringe en sjov ny måde at stå op og rulle ud af sengen om morgenen.

Og hvis din dag ikke går godt takket være træthed og stress, skal du sørge for at tage et kig på apps, der kan hjælpe med at slappe af, forstyrre og rydde dit sind De 10 bedste beroligende apps til at slappe af, forstyrre og rydde dit sind De 10 Bedste beroligende apps til at slappe af, forstyrre og rydde dit sind Livet kan undertiden overvælde dig med stress og angst. Det er når disse beroligende apps kan hjælpe dig med at forstyrre og rydde dit sind. Læs mere .

Udforsk mere om: Android-apps, Digital vækkeur, vaner, iOS-apps, søvngesundhed, tidsstyring.