Michael Kors er tilbage med de nyeste Access smartwatches.  Uanset om du er på mode eller fitness, er der et smartur her for dig.

Michael Kors får adgang til Smartwatches: Best Wear OS-enheder på IFA 2019

Reklame Michael Kors er bedst kendt for sine designer mode-tilbehør. I de sidste par år har virksomheden udvidet til smarte enheder og frigivet flere smartwatches i samarbejde med Fossil. I år har virksomheden frigivet tre nye ure under Access-mærket; Lexington 2, Bradshaw 2 og MKGO. Access Lexington 2 og Access Bradshaw 2 er opdaterede, smartwatch-udgaver af deres succesrige og populære analoge ure med samme navn. Des

Reklame

Michael Kors er bedst kendt for sine designer mode-tilbehør. I de sidste par år har virksomheden udvidet til smarte enheder og frigivet flere smartwatches i samarbejde med Fossil. I år har virksomheden frigivet tre nye ure under Access-mærket; Lexington 2, Bradshaw 2 og MKGO.

Michael Kors får adgang til Smartwatches hos IFA

Access Lexington 2 og Access Bradshaw 2 er opdaterede, smartwatch-udgaver af deres succesrige og populære analoge ure med samme navn. Design, komfort og mode er her højt prioriteret. Men det er ikke at sige, at smarte funktioner tager bagud.

Urene har begge Fossils Gen 5-hardware. Så der er en indbygget højttaler, et udvidet batteritilstand, 8 GB lagerplads og forinstallerede apps som Spotify og Noonlight. Højttaleren er en nøglefunktion her. Ved hjælp af den integrerede mikrofon kan du nu interagere med Google Assistant ved hjælp af dit ur alene. Og med udgivelsen af ​​en ledsagende app til Android og iOS kan du også tage opkald gennem dit smartwatch.

Michael Kors Access Smartwatch hos IFA

Lexington 2 fås i guldfarvet, roseguldtonet, sølvfarvet eller tofarvet rustfrit stål. Bradshaw 2 kommer i fire designs; gunmetal, roseguldtonet, guldfarvet eller sølvfarvet rustfrit stål.

Foruden disse moderigtige designerure lancerede virksomheden også Access MKGO - deres første fitnessfokuserede smartur.

I modsætning til Access Lexington 2 og Access Bradshaw 2, er Access MKGO ikke baseret på Gen 5-hardware. Dette giver dog plads til en let, veludviklet fitness bærbar. Der er tæt integration med Google Fit, så du nemt kan spore dine træninger og synkronisere dem med skyen.

Michael Kors Access MKGO Smartwatch hos IFA

Access MKGO integreres med Google Assistant, så du kan ændre spor, indstille timere og stille spørgsmål uden at se ned på dit håndled eller din smartphone. Urets NFC-aktiverede Google Pay-support betyder, at du går efter din træning og forlader din tegnebog derhjemme. Appen Dials, som er forudinstalleret på uret, giver dig mulighed for at tilpasse dit urflade. Vælg bare mellem Glam, Fashion eller Sporty, og Dials tager sig af resten.

Fra i dag er Access Lexington 2 og Access MKGO tilgængelige direkte fra Michael Kors til en pris af henholdsvis $ 350 og $ 295. Access Bradshaw 2 vil være tilgængelig fra oktober 2019 for $ 350.

Udforsk mere om: IFA, Smartwatch.