Hvis du abonnerer på Netflix, vil vi vædde på, at du kun streamer film nogensinde.  Dog findes DVD Netflix stadig, og det er stadig værd at bruge ...

9 solide grunde til at abonnere på DVD Netflix

Reklame Selvom Netflix muligvis ikke er den eneste tilgængelige streamingtjeneste, er den sandsynligvis den mest populære lige nu. Virksomheden, der blev grundlagt i 1997, fortsætter med at tjene penge (hvordan Netflix tjener penge Hvordan tjener Netflix penge? Hvordan tjener Netflix penge? Netflix er den største videostreamingtjeneste i verden. De

Reklame

Selvom Netflix muligvis ikke er den eneste tilgængelige streamingtjeneste, er den sandsynligvis den mest populære lige nu.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1997, fortsætter med at tjene penge (hvordan Netflix tjener penge Hvordan tjener Netflix penge? Hvordan tjener Netflix penge? Netflix er den største videostreamingtjeneste i verden. Det betjener 190 lande med over 109 millioner brugere. Og alt uden annoncer, der ødelægger din seeroplevelse. Så hvordan præcist gør Netflix nogen ... Læs mere) og dominerer streaming-pladsen. Selvom streaming-delen af ​​Netflix får mest opmærksomhed, giver dens dvd'er-pr-mail-service fortsat mange fordele.

Fra august 2018 abonnerer stadig tre millioner brugere på Netflix's DVDs-by-mail-service. Og der er faktisk solgt solide grunde til at gøre det. Fra et massivt bibliotek til bekvemmeligheden af ​​det hele, her er ni grunde til at abonnere på DVD Netflix!

1. DVD Netflix-biblioteket er massivt

9 grunde til, at du skal abonnere på DVD Netflix - Fjernbetjening
Billedkredit: jgryntysz via Pixabay

Den største grund til at abonnere på DVD Netflix er dens fremragende valg. Mens Netflixs streamingtjeneste tilbyder en stor (men i sidste ende svindrende) samling af film og shows, er der meget mere tilgængelig på fysisk disk. Mange nye udgivelser rammer dvd.netflix.com godt, inden de går hen til streamingtjenesten.

Hvor DVD Netflix virkelig skinner er med sit katalog over ældre flicks og uafhængige film. 2018 indie sci-fi perle The Endless kan kun lejes på en disk, ligesom komedien Half Magic. Hvis du vil se klassikere som Planet of the Apes, Saving Private Ryan og 20.000 Leagues Under the Sea, har du brug for et DVD Netflix-abonnement.

Du vil ikke finde mange obskure titler som Koyaanisqatsi, 1978's Legacy, og den tragisk undervurderede biopiske Basquiat på streamingtjenester. Selv mange nylige udgivelser som Murder on the Orient Express, Annihilation og Hereditary er ikke på Netflix Streaming. I sidste ende, hvis du vil have det største udvalg af film, der kan lejes, kan DVD Netflix-kataloget have den mest forskellige.

2. Der er ingen grund til at stole på Internettet

9 solide grunde til at abonnere på DVD Netflix netflix tablet logo 670x335
Billedkredit: Mactrunk / Depositphotos

Med DVD Netflix, intet internet, intet problem. Selvom de fleste af os kan stole på at have en aktiv og hurtig internetforbindelse hele tiden, er der mange situationer, hvor den ikke er tilgængelig.

Der er måske et serviceafbrud, du rejser, besøger en ven eller bliver hos dine ikke-så-store tanter, der ikke engang har en computer eller Wi-Fi. Uanset årsagen, dets manglende afhængighed af en stabil internetforbindelse gør DVD Netflix til en fantastisk mulighed.

3. Få diske leveret lige til din dør

9 solide grunde til at abonnere på DVD Netflix netflix dvd-leje 670x335

At få en DVD fra Netflix er så simpelt som at tilføje den til din kø og vente på, at den vises i din postkasse. I modsætning til Redbox behøver du ikke vove dig offentligt. Bekvemmeligheden er uden sidestykke, kun bedst af streamingtjenester.

Tilsvarende kræver det, at returnere en Netflix-dvd blot at lukke disken tilbage i den medfølgende returkonvolut og sætte den tilbage i din postkasse. Jeg må sige, at det er temmelig sjovt at modtage andet end regninger i posten.

4. Blu-stråler er tilgængelige til HD-leje

Selvom dvd'er måske er opskalerede, ser de ikke så sprøde ud som en fuld 1080p eller 4K Blu-Ray. Heldigvis tilbyder DVD Netflix et HD-abonnement på høj opløsning. Dette starter ved $ 5, 99 / måned for en disk ad gangen og to diskudvekslinger om måneden.

Opgrader til $ 10 / måned-pakken for en disk ad gangen og ubegrænset udveksling. For $ 15 / måned drager du fordel af to diske ad gangen og ubegrænset udveksling, og for $ 20 / måned kan du leje tre diske ad gangen. For prisen for et Blu-Ray-køb kan du hovedsageligt leje flere film hver måned.

5. DVD Netflix er meget omkostningseffektiv

DVD Netflix-planer begynder på $ 5 / måned for en disk ad gangen og to udvekslinger til $ 20 / måned for dens top-tier-option på tre Blu-Rays på én gang og ubegrænset udveksling. Selv hvis du kun lejer fire film om måneden på en af ​​dens ubegrænsede planer, ser du et stort afkast på din investering. Uanset om det er streaming eller dvd-leje, vi synes, Netflix er pengene værd Er Netflix værd at pengene? Er Netflix værd at pengene? Der er flere, der ikke abonnerer på Netflix som dem, der gør, og befolkningen, der ønsker at vide, om de går glip af noget. Er Netflix pengene værd? Læs mere .

Jeg er på $ 12 månedlig plan for to diske ad gangen med ubegrænset udveksling og lejer omkring fire til otte film hver måned. Det svarer til $ 1, 50 til $ 3 per leje, langt under hvad du gennemsnitligt betaler for digital leje.

Selv med den billigste pris, betaler du dybest set prisen for et Blu-ray-køb eller en tur til biografen for ubegrænset leje. Derudover kan du altid vælge en fælles Netflix DVD og streamingplan, selvom disse er vist separat. Naturligvis kan du annullere dit Netflix-abonnement Sådan annulleres dit Netflix-abonnement Sådan annulleres dit Netflix-abonnement Hvorfor vil du gøre sådan en skør ting? Men okay, fint. Hvis du virkelig ønsker at annullere Netflix, viser vi dig hvordan. Læs mere når som helst, så du ikke er låst inde.

6. Brug en app til at administrere din DVD-kø

Bare fordi DVD Netflix bruger fysiske diske, betyder det ikke, at det er bag tiden. Ligesom dets streaming-modstykke, er der en mobilapp til styring af din kø. DVD Netflix-appen til Android og iOS giver dig mulighed for at administrere din DVD-kø mens du er på farten. Det er en nyttig funktion, der forenkler at holde sig ajour med det nuværende DVD Netflix-bibliotek.

Download: DVD Netflix til Android | iOS (gratis)

7. Få adgang til DVD-tilbehør

9 grunde til, at du skal abonnere på DVD Netflix - DVD via mail

Hvis du er en film som mig, kan du lide at søge efter DVD-ekstramateriale som slettede scener, kommentarspor og storyboards. Streaming-tjenester mangler ofte sådanne faciliteter. For dem, der kun er interesseret i spillefilmen, er streaming af film på Netflix fint, men til fremstilling af featurettes, videoer bag kulisserne med mere skal du bruge en fysisk disk.

Tilhængere af fans til DVD bør også overveje at abonnere på FilmStruck En guide til FilmStruck, Netflix til klassiske film En guide til FilmStruck, Netflix til klassiske film Med Netflix der fokuserer mere på originalt indhold i disse dage, er der et hul i markedet for en service, der streamer klassiske film. FilmStruck er her for at udfylde det hul. Læs mere, en streamingtjeneste med fokus på klassisk biograf.

8. Der er næsten ingen konkurrence

Streamingtjenester florerer fra omfattende platforme som Netflix og Hulu til nichesider som Shudder. Denne mangfoldighed er imidlertid fraværende i dvd'er-per-mail-pladsen. Der er ikke rigtig mange DVD Netflix-alternativer.

Som praktisk talt den eneste udbyder af dvd'er via mail er DVD Netflix værd at prisen. Med et væld af streaming-websteder, inklusive mange andre gratis streamingtjenester De bedste gratis filmstreaming-websteder De bedste gratis filmstreaming-websteder Hvis du vil se film lovligt og gratis, har du masser af muligheder online. Her er de bedste gratis filmstreaming-websteder ... Læs mere, dvd.netflix.com er i en unik position som praktisk talt den eksklusive udbyder af en serviv, der er fokuseret på fysiske medier.

9. Læs DVD Netflix-bloggen

OK, så du kan drage fuld fordel af dette uden at abonnere på DVD Netflix. Men DVD Netflix Blog er en veritabel skatkammer af information, fra hvad der snart kommer til sin liste over diske, til round-ups af de bedste børnebøger-vendte film og genanalyser.

Via dets sociale mediekanaler som Instagram og Twitter giver DVD Netflix regelmæssigt væk swag, og der er dvd-chat, der er vært på Twitter, hvor filmforeninger kan tale biograf. Generelt fremmer DVD Netflix virkelig en følelse af fællesskab.

Fysiske medier er stadig et ting!

Streaming kan regere suverænt som det mest populære indholdsleveringssystem, men fysiske medier har stadig mange fordele. Følgelig er DVD Netflix helt værd at prisen på et månedligt abonnement. Og hvis du ikke har en DVD-afspiller, så tjek denne liste over de bedste regionfrie DVD-afspillere.

Uanset om du udelukkende streamer dine film i disse dage eller stadig opretholder et DVD Netflix-abonnement, kan du lære mere om virksomheden i vores ultimative guide til Netflix The Ultimate Netflix Guide: Alt hvad du nogensinde har ønsket at vide om Netflix The Ultimate Netflix Guide: Alt hvad du Nogensinde ønsket at vide om Netflix Denne guide tilbyder alt hvad du har brug for at vide om at bruge Netflix. Uanset om du er en ny abonnent eller en etableret fan af den bedste streamingtjeneste derude. Læs mere !

Udforsk mere om: Mediestreaming, Filmudlejning, Netflix.