Her er nogle gode readymade-lydplader, såvel som apps, der kan oprette dit eget tilpassede lydboard gratis.

6 bedste Soundboard-apps til at oprette eller opdage gratis lydsamlinger

Reklame Et lydbræt kan krydre din podcast eller endda tilføje nogle pizzazz til personlige samtaler. Her er nogle gode readymade-lydplader, såvel som apps, der kan oprette dit eget tilpassede lydboard gratis. Bortset fra de bedste apps og software til at optage podcasts, er det en god ide at have en lydplads-app. D

Reklame

Et lydbræt kan krydre din podcast eller endda tilføje nogle pizzazz til personlige samtaler. Her er nogle gode readymade-lydplader, såvel som apps, der kan oprette dit eget tilpassede lydboard gratis.

Bortset fra de bedste apps og software til at optage podcasts, er det en god ide at have en lydplads-app. Du kan bruge den til ting som din temasang eller baggrundsmusik, eller føje zing til samtaler ved at afspille lydeffekter, filmlinier osv. Det hele afhænger af, hvor kreativ du vil være.

1. Soundboard (Web): Kæmpe database over lyde og lydborde

Soundboard.com har en enorm samling af lyde

Hvis du ønsker at oprette dit eget Soundboard eller gennemse dem, der er lavet af andre, kan du besøge Soundboard.com som din første destination. Dette websted har en af ​​de største samlinger af lydklip og lydplader, du finder på internettet.

Soundboard hævder, at dens database indeholder over 500.000 lyde i flere forskellige kategorier som komikere, film, dyr / natur, politikere, prank-opkald, sport osv. Vælg en kategori for at gennemse tilgængelige lyde eller søge på hjemmesiden.

Det er også vært for flere offentligt tilgængelige lydplader oprettet af andre brugere. De fleste af disse er gratis for alle at bruge ved at åbne den i en browser eller i Soundboard-apps. Du kan også downloade hver lydfil individuelt for at gemme den på din harddisk.

Med Soundboard kan du også oprette dit eget tilpassede soundboard. Det er helt gratis, og du kan uploade så mange lydfiler, som du vil. Opret det, tilføj et logo og en beskrivelse, og upload de ønskede numre. Hvert spor kan også få et navn. Hvis du opretter en professionel lydplade, kan du endda opkræve betaling for det pr. Spor eller downloade dem.

Det eneste sted, hvor Soundboard mangler, er en nem måde at tilføje en lyd, du finder på webstedet, til dit eget brugerdefinerede soundboard. I stedet skal du downloade den lydfil og derefter uploade den til dit eget bord.

Download: Soundboard til Android | iOS (gratis)

2. 101 Soundboards (Web): Stor samling af Soundboards

101 Soundboards har flere readymade soundboards

101 Soundboards har en af ​​de største samlinger af gratis soundboards, som du finder på internettet. Det bedste er, at dette er blandt de få websteder, hvor du kan kontrollere lydens afspilning og stoppe den midtvejs.

Når du spiller en hvilken som helst lyd, især et citat, vil du se det fulde klips lydgrafik nederst på skærmen såvel som det fulde citat. På den måde kan du beslutte, om du vil stoppe klippet tidligt eller lade det spille fuldt ud. Det er en meget nyttig funktion, og jeg ønsker, at flere apps havde det.

Hjemmesiden er allerede befolket med lydborde af alle typer, og du kan tjekke de mest populære, nyligt opdaterede tavler eller søge gennem samlingen. Chancerne er, at du finder flere lydplader til dine foretrukne tv-shows eller film.

Og ja, du kan også registrere og uploade dine egne lyde. Men der er ikke en praktisk mobilapp, så jeg vil ikke foreslå dette over Soundboard for at oprette din egen samling.

3. Myinstants (Web): Find og tilføj lydknapper til dit bord

Myinstants er den nemmeste måde at finde og tilføje lyde til din egen brugerdefinerede lydplade

Designet er lidt uhyggeligt efter min smag, men Myinstants er en så god app, at du kan overse det. Dette websted har en stor samling af små lydklip, klar til at blive omdannet til et lydboard efter eget valg.

Det er bedst at registrere dig på webstedet, da dette giver dig mulighed for at gemme lyde på dit eget favorittavle og uploade lyd også. Hjemmesiden fungerer godt på mobiler, og en genvej giver dig mulighed for at omdanne det til en browser-baseret mobilapp.

Find lyde ved at gennemse kategorier som spil, film, tv, viral, memes, musik, politik osv. Hver knap er en anden farve og beskriver lyden. Der er også en praktisk søgeknap. Hvis du kan lide en lyd, skal du tilføje den til dine favoritter med et enkelt klik.

Du kan også uploade tilpassede lyde, give den en ønsket farve og titel og tilføje en kort beskrivelse. Myinstants er en hurtig og nem måde at opbygge et lydplade med knapper til ethvert projekt, inklusive dine egne klip.

4. Meme Soundboard (Web): Readymade Soundboard of Popular Memes og mere

Meme Soundboard er et readymade soundboard af populære memes og lydfiler

Hvis du leder efter et readymade soundboard, der skal bruges på en computer, tablet eller telefon, har Meme Soundboard du dækket. Som navnet antyder er det befolket med lyde fra nogle af de populære memes, men ser under overfladen, og det har et par tricks.

Hovedgrænsefladen er en fryd at bruge, især på telefoner. Meme Soundboard præsenterer kollektionen som et gitter af fliser, der er lette at trykke på eller klikke på. Uanset om du vil rulle-rulle nogen eller få Simon og Garfunkel til at stryge Sound of Silence, kan du udføre en superhurtig søgning eller bare gennemse for at finde den.

Selvom den hurtige søgning er den bedste funktion, vil du også have knappen Loop til at gentage enhver lyd uendeligt. Hvis du kan lide noget, skal du klikke på stjernen for at føje det til dine favoritter. Det eneste problem ser ud til at være, at der ikke er en pause- eller stopknap for hurtigt at afslutte lyden.

Bortset fra memes har webstedet også readymade soundboards til anden almindelig lyd i ikke-Meme Sounds-tavlen. Og hvis du ikke har noget imod det dårlige sprog, så tjek NSFW-lydpladen.

Psst, gør dig selv en tjeneste og klik på Harlem Shake-knappen. Det er vildt!

5. Soundboard Studio (iOS): Den bedste Soundboard-app nogensinde

Soundboard Studio er uden tvivl den bedste soundboard-app til iPhones og iPads. Faktisk er det den bedste mobile soundboard-app, og det er synd, at der ikke er en Android-version.

Den gratis version kaldet Soundboard Studio Lite giver dig alle funktioner i den fulde app, men begrænser dig til 24 numre. Det er en god måde at teste appen inden du betaler den heftige pris for den fulde version.

Hvad lader det dig gøre? Spørgsmålet skal være, hvad lader det dig ikke gøre? Soundboard Studio understøtter en bred vifte af lydfilformater, kan importere fra skylagring og optage lyd også. Plus, du kan afspille to numre samtidigt.

Der er også avancerede indstillinger for hvert spor. Du kan trimme ethvert spor, justere dens lydstyrke, indstille det til loop, spille det solo altid og hush alle andre spor, give det en fade ind og falme ud og endda konfigurere automatiserede handlinger. Det er bare fyldt med funktioner og ser godt ud, mens du gør det.

Download: Soundboard Studio Lite til iOS (gratis)

Download: Soundboard Studio 2 til iOS ($ 59.99)

6. Custom Soundboard (Android): Bedste gratis Soundboard Creator til Android

Der er ingen Soundboard Studio til Android. Den næste bedste app er Custom Soundboard af Johannes Maagk. Det er helt gratis, men annonce-understøttet og giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede lydborde med ubegrænsede numre.

Du kan tilføje lyd fra en fil på din Android-telefon, tilføje flere numre på samme tid eller optage live lyd. Hvert spor kan falme ind eller ud, have sit eget miniaturebillede eller -farve, være sløjfe et bestemt antal gange og endda beskæres.

Appen giver dig også mulighed for at oprette en sikkerhedskopi af alle dine soundboards, hvilket er en nyttig funktion, som de fleste andre ikke har. Hvis du tager dig tid og kræfter på at tilpasse denne app, tjener den dig godt, og du mister aldrig dine data.

Download: Custom Soundboard til Android (gratis)

Komprimere, upload derefter

Tricket til at skabe et godt lydplade er at bruge lydklip af god kvalitet til din samling. Men ofte kan filstørrelsen blive lidt meget, især hvis du bruger WAV-filer. Det er en god ide at komprimere dine lydfiler og derefter føje dem til lydpladen.

Se vores hurtige guide til komprimering af store lydfiler Sådan komprimeres store lydfiler: 5 lette og effektive måder Sådan komprimeres store lydfiler: 5 lette og effektive måder Brug for at reducere størrelsen på dine lydfiler? Her er flere måder at komprimere store lydfiler på. Læs mere, mens du bevarer deres kvalitet. Det kan gøre en stor forskel for lytteren, og du kan nemt gemme flere filer.

Udforsk mere om: Audio Editor, Cool Web Apps, Record Audio, Soundtracks.