Lad os se på, hvordan det at have stærke sikkerhedsstandarder kan hjælpe med dit voksende websteds salgsfremmende indsats.

5 grunde til, at websikkerhed er afgørende for en voksende virksomhed

Reklame Det kan være vanskeligt at vokse dit websteds publikum, men vidste du, at den indsats, du lægger på dit websteds sikkerhed, kan resultere i hurtigere vækst? Det er sandt. At sikre, at dit websteds sikkerhedsfunktioner er stærke og opdaterede, kan øge din webstedstrafik på måder, du sandsynligvis aldrig har overvejet. Lad os

Reklame

Det kan være vanskeligt at vokse dit websteds publikum, men vidste du, at den indsats, du lægger på dit websteds sikkerhed, kan resultere i hurtigere vækst?

Det er sandt. At sikre, at dit websteds sikkerhedsfunktioner er stærke og opdaterede, kan øge din webstedstrafik på måder, du sandsynligvis aldrig har overvejet.

Lad os se på de forskellige måder, dine stærke sikkerhedsstandarder kan hjælpe med dit webstedsfremmende arbejde.

1. Opbyg brugertillid

Det sted, hvor du offentliggør din sikkerhedsindsats til dine besøgende, er dit websteds privatlivspolitik Sådan skriver du en privatlivspolitik til dit websted Sådan skriver du en privatlivspolitik til dit websted Kører et websted? Denne vejledning gennemgår hvad du har brug for at vide om oprettelse af en privatlivspolitik for dit websted med eksemplet tekst, som du kan bruge. Læs mere . Et eksempel på et indlejret sikkerhedsafsnit i en privatlivspolitik er det amerikanske udenrigsministerium. Som en regeringsorganisation er det vigtigt at opbygge tillid omkring webstedets sikkerhed.

5 grunde til, at websikkerhed er afgørende for en voksende forretnings privatlivspolitik

Ordbrugen, som statsafdelingen bruger, er ikke så specifik, at du ved, hvilke systemer eller teknologi de bruger. Det forklarer dog omfanget af deres sikkerhedssystemer til at beskytte brugerne.

Under Sikkerhedsafsnittet i privatlivspolitikken lyder det:

”Sådanne foranstaltninger inkluderer adgangskontrol, der er designet til at begrænse adgangen til informationen i det omfang, det er nødvendigt for at udføre vores mission. Vi anvender også forskellige sikkerhedsteknologier til at beskytte de oplysninger, der er gemt på vores systemer. Vi tester rutinemæssigt vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de forbliver operationelle og effektive. ”

Det vil helt sikkert få besøgende til at føle sig varme og uklar, at alle oplysninger, de leverer via webstedet, vil blive beskyttet.

Bank of America tager dette faktisk et skridt videre og linker til en komplet Security Center-side på deres websted.

”Disse foranstaltninger kan omfatte enhedsbeskyttelse og sikrede filer og bygninger samt tilsyn med vores tredjepartsudbydere for at sikre, at information forbliver fortrolig og sikker. Besøg bankofamerica.com/security for yderligere oplysninger. ”

Denne side skitserer ikke kun sikkerhedsforanstaltninger, som banken træffer for at beskytte brugere. Det viser også priser, banken har modtaget for sin sikkerhedsindsats.

Jo mere kritisk brugersikkerhed er for din virksomhed, desto vigtigere er det at offentliggøre og prale af din sikkerhedsindsats.

2. HTTPS er moderat god til SEO

I nogen tid har Google opfordret webstedsejere til at aktivere HTTPS-kryptering. Så langt tilbage som i 2014 annoncerede Google HTTPS ville blive tilføjet som endnu et SEO-rangeringssignal til websteder. Siden da har der været en masse myter om HTTPS 7 Myter om HTTPS og SSL-certifikater, som du ikke skulle tro 7 myter om HTTPS og SSL-certifikater. Du skal ikke tro SSL-certifikater tillader websteder at kryptere og sikre trafik, men der er mange misforståelser om, hvordan det fungerer. Lad os debunkere dem. Læs mere flyder rundt.

SEO-guru Neil Patel gennemførte en undersøgelse for at se, om HTTPS rent faktisk gjorde en forskel med hensyn til SEO og fandt, at virkningen kun var mindre. Den virkelige effekt, som HTTPS tilbyder dig som en sejere, får dine besøgende til at føle sig sikre.

Hvis du ikke bruger HTTPS på dit websted, når folk besøger at bruge Google Chrome, vil de se en indikation i URL-linjen, at dit websted ikke er sikkert.

5 grunde til, at webstedssikkerhed er af afgørende betydning for en voksende virksomhed ikke er sikker

Dette er en anden mulighed for at bruge sikkerhed som en måde at øge dit websteds omdømme som et sikkert sted at være online. Igen, hvis du bare kører en blog eller et andet sted, der ikke rigtigt kræver, at brugerne deler personlige oplysninger med dig, kan HTTPS muligvis overdrive.

Hvis du kører et websted, der kræver, at brugerne opretter en konto og føjer personlige oplysninger til en profil, kan det være en værdi at tilføje HTTPS - og det lille SEO-boost, det tilbyder, vil være en ekstra bonus.

Google tilbyder en HTTPS-side, der er dedikeret til at lede dig gennem processen med at tilføje HTTPS til dit websted.

3. Få flere abonnenter

For mange steder er et blomstrende nyhedsbrev eller en e-mail-liste en af ​​de vigtigste måder, som webstedsejere er i stand til at engagere sig med deres læsere.

Men hvis du vil udvide denne abonnentliste, skal besøgende tro, at du har deres privatliv i tankerne.

5 grunde til, at webstedssikkerhed er af afgørende betydning for en formular til voksende forretning

At have en god politik til beskyttelse af personlige oplysninger, der er offentliggjort på webstedet, er det første skridt i retning af at gøre det. Det er endnu bedre at forsikre, at du har en sikkerhedsafdeling som tidligere nævnt.

Det er også en god ide at fylde den med en erklæring på din abonnementsside for nyhedsbrev, der forsikrer besøgende, at du tager deres privatliv alvorligt. Og del også nøjagtigt, hvordan du bruger de oplysninger, de leverer.

En erklæring som denne fungerer:

”Husk: [Indsæt websted] opretholder fuldstændig fortrolighed og privatliv med din e-mail. Vi sælger eller deler aldrig e-mail-adresser med nogen under nogen omstændigheder. E-mailen bruges kun til en enkelt e-mail-nyhedsbrev, som du modtager en gang om måneden, og ikke mere end det. ”

Det, der er interessant, er, at dette ikke er en kontrakt eller en underskrevet erklæring. Der er absolut ingen grund til at besøgende skal tro på det, du fortæller dem. For mange mennesker er det bare det faktum, at du er villig til at offentliggøre denne erklæring på dit websted, og giver dem tillid til at give dig deres navn og e-mail-adresse.

Denne enkle erklæring kan øge abonnementsraterne markant.

4. Åbn dig selv for flere muligheder

Der er nogle områder, hvor bedre sikkerhed kan hjælpe dig med at finde flere muligheder og succes. Et eksempel på dette ville være undersøgende journalistik, hvor kundeemner er en vigtig del af processen.

Tag Edward Snowden for eksempel. Edward Snowden er NSA-varsleren, der nåede frem til journalisten Glenn Greenwald for at hjælpe ham med at frigive insiderinformation om NSA, der spionerer efter amerikanere. Han oprettede også sin egen sikkerhedsapp Er Edward Snowdens Haven en sikkerhedsapp ... eller Ultimate Spy Tool? Er Edward Snowdens Haven en sikkerhedsapp ... eller det ultimative spionværktøj? Guardian Project's Haven-app omdanner enhver Android-telefon til et mobilt sikkerhedssystem. Men hvor nyttig er Haven til at beskytte din hardware? Læs mere .

Hvordan vælger en whistleblower med Top Secret clearance, hvilken reporter han vil henvende sig til? Det er de samme kriterier, som nogen bruger for at overføre personlige eller følsomme oplysninger som sikkerhedsnumre eller bankoplysninger. Sikkerheden ved transmission.

Hvis du vil have folk til at føle sig trygge med at kommunikere med dig, skal du tilbyde dem sikre former for kommunikation, de kan bruge.

Tag Glenn Greenwalds kontaktside til eksempel som et eksempel.

5 grunde til, at websikkerhed er af afgørende betydning for en voksende virksomhed greenwald

Glenn leverer potentielle varslere to sikre metoder til at kommunikere med ham. Den første er et Securedrop-link, der tillader nogen at placere følsomme filer eller meddelelser i et arkiv, der kun er tilgængeligt af de nyhedsorganisationer, der har oprettet det.

Den anden er Glenns egen PGP Public Key 5 måder at kryptere dit daglige liv med meget lidt indsats 5 måder at kryptere dit daglige liv med meget lidt indsats Digital kryptering er nu en integreret del af det moderne liv, der beskytter dine personlige oplysninger og holder dig sikker online . Læs mere og fingeraftryk. PGP er en meget nem og sikker metode til at give en person mulighed for at sende dig en fuldt krypteret meddelelse, som kun du kan læse. Dette skyldes, at kun du har den private nøgle til at dekryptere enhver meddelelse, der er krypteret med den offentlige nøgle.

Ved at give to niveauer af sikkerhed for enhver at nå ud til Greenwald privat øger det chancerne for, at Greenwald lander endnu et stort Snowden-niveau.

5. Der kræves højere sikkerhed

I nogle brancher, såsom regering eller bank, skal dine sikkerhedsstandarder være endnu højere end andre websteder. Hvis du har folk, der sender vigtige økonomiske transaktioner og oplysninger, er der ikke plads til fejl.

Et lille slip kan føre til større offentlig forlegenhed, som vi ofte har set, hvordan man kontrollerer, om dine data blev stjålet i Equifax-bruddet. Hvordan kontrollerer du, om dine data blev stjålet i Equifax-bruddet? påvirker op til 80 procent af alle amerikanske kreditkortbrugere. Er du en af ​​dem? Sådan kontrolleres. Læs mere i de sidste par år.

HTTPS-kryptering

Hvis du går til et bankwebsted, finder du lag af sikkerhed. Enhver bank, fra den største nationale bank til den mindste lokale kreditunion, skal bruge HTTPS-kryptering som det første lag af sikkerhed.

5 grunde til, at webstedssikkerhed er afgørende for en voksende forretnings banksikkerhed1

Hvis din bank eller kreditforening ikke bruger HTTPS, kan du overveje at skifte til en, der tager sin online sikkerhed mere alvorligt.

Sikkerhedsfrase og billede

Det næste sikkerhedsniveau er en ekstra sikkerhedsfrase og -billede, som du ser hver gang du logger på. Denne sikkerhedsfrase og -billede bliver så kendt for dig, at du straks ville vide, om de var forkert.

5 grunde til, at websikkerhed er afgørende for en voksende forretnings banksikkerhed2

To-faktor godkendelse

En anden tilgang til login-sikkerhed er tofaktorautentisering Fordele og ulemper ved tofaktorautentiseringstyper og -metoder Fordele og ulemper ved tofaktorautentiseringstyper og -metoder To-faktorgodkendelsesmetoder oprettes ikke ens. Nogle er påviseligt sikrere og mere sikre. Her er et kig på de mest almindelige metoder, og hvilke der bedst imødekommer dine individuelle behov. Læs mere . Coinbase, platformen, hvor brugere kan købe Bitcoin, Etherium eller Litecoin, bruger denne form for godkendelse.

5 grunde til, at websikkerhed er afgørende for en voksende forretnings 2-faktorautentisering

Dette betyder, at hvis nogen forsøger at brute-force gætte din adgangskode, vil de aldrig være i stand til at få adgang til din konto uden også at få besiddelse af din mobiltelefon. Og forhåbentlig bruger du en låseskærm Sådan får du Cortana på din Android Lockscreen Sådan får du Cortana på din Android Lockscreen Cortana er en stærk assistent på Android ligesom på Windows. Hvis du er en ivrig bruger af Cortana på din telefon, så kan du tilføje hende til din låseskærm lige nu. Læs mere, så selv det at have din telefon betyder ikke noget.

Endnu et andet sikkerhedsniveau er enhedsidentifikation. Sikkerhedssystemerne logger, hvilke enheder og enheds IP-adresser, du har godkendt til at få adgang til din konto. Hvis systemet ikke genkender IP'en eller den enhed, du logger på med, vil banken sende dig en e-mail på din registrerede e-mail-adresse for at få din tilladelse til, at enheden får adgang til din konto.

5 grunde til, at websikkerhed er af afgørende betydning for et voksende forretnings-enheds-id

Realiteten er, at finansielle institutioner er blevet hårdt ramt gennem årene af hacking og andre cyberkriminelle angreb.

For at bevare tilliden og fortsat brug af deres onlinesystemer havde bankerne intet andet valg end at lægge sikkerhed som disse til at gøre det næsten umuligt for hackere at opdele konti.

Banker gør dette, fordi de ved, at hvis de kan vinde over offentlighedens tillid, vil de også vinde mere forretning. Folk ønsker at gøre forretninger med virksomheder, der er mere tilbøjelige til at føre deres konti, information og penge, sikkert og sikkert.

Begynd at promovere dit websteds sikkerhed for besøgende

Af alle de ovennævnte grunde skal dit websteds sikkerhed være en del af dit salgstempo. Det bør være en af ​​de vigtigste grunde til, at du giver folk, hvorfor det er bedre at handle med dig.

Lancerer du et nyt websted? Begynd derefter at tænke på sikkerhed nu med vores vigtige sikkerhedstips, du skal huske. Glem ikke disse 10 sikkerhedstips, når du starter et nyt websted. Glem ikke disse 10 sikkerhedstips, når du starter et nyt websted. Det er let at lave fejl under spændingen for at åbne et nyt websted. Lad ikke dit websted, blog eller e-butik være ubeskyttet - her er 10 ting, du kan gøre for at holde det sikkert. Læs mere, når du lancerer et nyt websted.