Nogle gange går din jobsøgning bare ikke godt.  Disse tip hjælper dig med at fortsætte dit jobjagt, når alt suger.

5 vigtige tip for at få din jobsøgning tilbage på sporet

Reklame Undertiden - på trods af dine bedste intentioner - går din jobjagt ikke godt. Uanset hvor meget arbejde du lægger på det, eller hvor forberedt du er, fortsætter du med at slå vejspærring efter vejspærring. Vægten af ​​denne fiasko spiser på dig, både i økonomisk stabilitet og selvtillid. Jeg har selv v

Reklame

Undertiden - på trods af dine bedste intentioner - går din jobjagt ikke godt. Uanset hvor meget arbejde du lægger på det, eller hvor forberedt du er, fortsætter du med at slå vejspærring efter vejspærring. Vægten af ​​denne fiasko spiser på dig, både i økonomisk stabilitet og selvtillid.

Jeg har selv været der med mine jobsøgninger, og det er ikke sjovt. Men du er nødt til at hente dig selv igen og komme tilbage i sadlen, for hvis du ikke gør det, er den eneste anden mulighed at blive arbejdsløs.

Sådan fortsætter du din jobsøgning, når alt suger.

1. Omgruppering

Hvad skal du gøre, når din jobsøgning suger til gruppering

Den første ting, du ønsker at gøre, er at tage en kort indånding for dit helbred og hovedområdet.

Dette kan være svært, når jobsøgningen vejer dig ned, men du har brug for tid til at omgruppere og finde ud af, hvor din søgning mislykkes. Der er ingen mening i at kaste dig selv mod en ordsprægende mur uden overskud.

Under denne pause skal du sove lidt mere, gøre nogle afslappende aktiviteter og tale med dine venner. Elendighed elsker selskab, som de siger, og hvis dine venner også søger job, ved de, hvor hårdt det er. De vil være i stand til at sympatisere med dig uden at børste dine bekymringer over processen.

Hvis dine venner ikke søger, vil de være dine største cheerleaders. I begge tilfælde kan dine venner muligvis se en fejl i din applikation, som du ikke har fundet endnu - især når du prøver at finde arbejde i samme branche. De har måske kontakter, der kan forbinde dig til de rigtige personer hos de rigtige virksomheder, eller tip til jobsøgning i sig selv.

Et af de bedste værktøjer til jobsøgning online er at finde søgemaskiner, der er skræddersyet til dine interesser. Se vores artikel om de bedste måder at bruge Faktisk til jobjagt. Den bedste måde at søge job ved brug af faktisk den bedste måde at søge job ved hjælp af Faktisk Jobsøgning kan være udmattende. Faktisk er.com et utroligt nyttigt værktøj, der kan hjælpe dig med at maksimere din jobjagt. Læs mere .

2. Jagt efter ressourcer

Hvad skal du gøre, når din jobsøgning suger ressourcer til hjælp

Mens du tager denne korte pause, skal du kigge efter ressourcer til jobjagt, der er i dit område: de kan støtte dig, når tingene bliver hårde.

Disse ressourcer har ofte form af et arbejdsformidlingskontor, hvor du potentielt har adgang til karriererådgivere, gratis wi-fi, printere, interne stillinger, gratis eller betinget uddannelse, genoptager skrivekurser og økonomisk støtte.

Nogle gange er der denne tankegang, at hvis du har brug for "hjælp" fra et af disse kontorer, er du mislykkedes. Der skulle dog ikke være, da denne idé om fiasko ikke kunne være længere væk fra sandheden.

Disse arbejdsformidlingskontorer er der for at give dig struktureret vejledning i en kompliceret, tidskrævende proces. Jeg har brugt en før, og da jeg gjorde det, gjorde det jobsøgningen så meget lettere. Tænk på dem som mentorer.

Du kan også finde yderligere ressourcer online. Hvis du leder efter et sted at starte din søgning, er der normalt regeringsdrevne eller myndigheder, der støder op til regeringen, der sammenstiller links til, hvor du kan finde beskæftigelse. De viser også de trin, du kan tage, hvis du er berettiget til ekstra hjælp.

Hvis du er i USA og leder efter et sted at starte, er der CareerOneStop og Find et job hos USAGov. Hvis du er canadisk, er der Jobbanken.

3. Se på midlertidigt arbejde

Hvad skal du gøre, når din jobsøgning er sød Find midlertidigt arbejde

En af de uundgåelige ting, der kommer fra en meget lang jobjagt, er den økonomiske belastning. Uanset hvor mange penge du har gemt, eller hvor meget støtte du har fra din familie, begynder dine midler at løbe tør.

Den truende gældsangst kan være skræmmende. Vedvarende, lav grad af angst for manglende penge kan gøre det svært at sove eller spise. Dette kan få dig til at prestere dårligere under interviews. Det er en ond cirkel.

For at håndtere denne økonomiske byrde kan du prøve at undersøge vikararbejde.

Dette arbejde behøver ikke at være i dit felt eller på fuld tid eller endda over mindsteløn, selvom en højere løn ville være rart. Målet er simpelthen at finde noget, der hjælper dig med at betale regningerne og giver dig mulighed for at søge job om aftenen og weekender.

Hvis og når du starter et vikariat, kan det føles frustrerende. Det vikære arbejde er sandsynligvis ikke det, du vil have på lang sigt.

Det vil dog hjælpe dig, fordi det vil lindre noget af det økonomiske stress. Det kan også motivere dig til at finde det job, du virkelig ønsker at gøre.

Ressourcer, du kan bruge:

  • Ja
  • LinkedIn
  • ZipRecruiter
  • SimplyHired

Dette er en ikke-udtømmende liste over jobsøgningwebsteder, der viser midlertidigt arbejde. Hvis du vil finde noget, der er mere specifikt for hvor du bor, anbefaler vi, at du foretager en hurtig Google-søgning på din egen placering. Der er en god chance for, at du finder tjenester, der er lokale i dit område.

4. Efterlad en ugedag til dig

Hvad skal du gøre, når din jobsøgning suger gratis tid til dig

En af de vigtigste årsager til, at folk bliver udbrændt ved jobsøgninger - især hvis disse søgninger fortsætter for evigt - er “slibningen”. Hvis du laver den samme ting hver dag, hele dagen, i flere måneder - eller endda år - kan det være nok til at få en person til at fortvivle.

Du bliver mentalt og fysisk udmattet.

En måde at undgå denne udbrændthed er at spare mindst en dag i ugen for dig selv. På denne dag skal du gøre sjove ting for at genoplade og give dig selv en pause, hvad enten det er træning, læsning af bøger, hænge med venner og familie eller se Netflix. Sky er grænsen, så længe det er inden for dit budget.

Denne "fritid" føles måske underlig i starten. Din hjerne kan prøve at narre dig til at føle sig skyldig over at have taget noget tid for dig selv.

Ved at have denne regelmæssige pause, vil du dog føle dig mere udhvilet. Du vil også være i stand til at klare dig bedre de dage, du er på jagt efter job. Behandl det som en belønning, som du giver dig selv efter en lang uges arbejde på din jobsøgning.

5. Sammenlign ikke dig selv med andre

Hvad du skal gøre, når din jobsøgning er sug, vær venlig mod dig selv

Til sidst - og det er meget vigtigt for din mentale sundhed - må du ikke sammenligne dig med andre.

Dette kan virke som en alt for emotionel rådgivning sammenlignet med de andre punkter på denne liste, men forståelsen af, at alle har en anden vej til beskæftigelse, er afgørende for din succes.

Et godt eksempel på denne tankegang er, når du og dine klassekammerater dimitterer fra universitet eller universitet. Når du er færdig, vil alle, du kender, være jagt på job, og nogle mennesker får disse drømmejob hurtigere. Det er virkelig svært ikke at tænke "hvorfor ikke mig?"

Jeg ved, at jeg gjorde det.

Denne angst forværres af det faktum, at vi lever i en tidsalder med overmætning på sociale medier. Hvis nogens liv er forbløffende, vil du se det. Men deres succes er ikke din succes, og det ændrer ikke det faktum, at alles vej er deres egen.

Hold øje med dit eget papir, og hvordan din egen rejse får dig til at føle dig. Har et internt barometer for succes. Du vil være lykkeligere med dig selv, når du fokuserer på din personlige transformation i stedet for en vilkårlig, ekstern markør for succes sat af andre.

Held og lykke med jobsøgningen

Disse tip er designet til at hjælpe dig, hvis din jobjagt går dårligt. Når det er sagt, kan de også fungere godt, hvis du lige er startet. Det er bedre at undgå udbrændthed, før det starter.

Leder du efter mere praktiske tip til, hvordan du øger dine chancer for at lande et job? Se vores tutorial om, hvordan man opretter et CV fra bunden ved hjælp af Canva Sådan oprettes et CV fra ridser ved hjælp af Canva Sådan oprettes et CV fra ridser ved hjælp af Canva I denne artikel viser vi dig, hvordan man opretter et CV ved hjælp af Canva og laver dit CV skiller sig ud fra mængden. Læs mere .

Udforsk mere om: Karrierer, Jobsøgning, CV.