Leder du efter de bedste racerspil til Android? Her er nogle sjove spil, der lader dig racerbiler, heste og mere.

De 10 bedste racerspil til Android

Reklame Har du lyst på lidt racing for at give dig liv i din dovne eftermiddag på sofaen? Vil du nyde spændingen ved højoktankonkurrence, mens din bus bugter hjem? Svaret er et mobilt racerspil. Android har et massivt udvalg af racerspil af alle slags, gratis og premium. Faktisk så stor, at det er svært at finde de bedste. Held

Reklame

Har du lyst på lidt racing for at give dig liv i din dovne eftermiddag på sofaen? Vil du nyde spændingen ved højoktankonkurrence, mens din bus bugter hjem?

Svaret er et mobilt racerspil. Android har et massivt udvalg af racerspil af alle slags, gratis og premium. Faktisk så stor, at det er svært at finde de bedste. Heldigvis har vi gjort det hårde arbejde for dig.

Her er de bedste racerspil til Android, inklusive bilspil, løb og endda hestevæddeløb!

1. Asfalt 9: Legender

Asphalt 9 Android racerspil

Et af de største Android-spil på markedet, Asphalt 9: Legends er det nyeste i en langvarig række racerspil.

Udviklet af Gameloft, Asphalt 9 har stor grafik og intuitive kontroller, selvom dens intensive grafik gør det mere velegnet til nyere telefoner og tablets. Indkøb i appen er tilgængelige for at opgradere biler og købe kreditter.

Asfalt 9: Legends modtager regelmæssige opdateringer, med den seneste version med caribiske spor, nye biler, multiplayer-opgraderinger og mere. Når Android-kørespil går, er Asphalt 9: Legends i polposition.

Download : Asphalt 9: Legends (gratis, køb i appen tilgængelig)

2. Speedboat Racing

Speedboat Racer spil til Android

Her er noget lidt anderledes for dig. Hvem sagde, at racing skal finde sted i biler?

Speedboat Racing er nøjagtigt som beskrevet, hvor du konkurrerer mod en computerstyret konkurrent. At vinde et løb bringer kontanter til opgraderinger, men kontrollerne er begrænsede. I stedet for at styre båden er konkurrencen i en lige linje.

I stedet for at undgå forhindringer og følge et spor, skal du bare sikre dig, at starten er ren, og gearet skifter til tiden. Det handler om timing, hvilket gør det til en mere ligetil oplevelse.

Download : Speedboat Racing (gratis, køb i appen tilgængelig)

3. Rigtig racing 3

Real Racing 3-spil på Android

Et andet Android-bilspilsspil, der er meget sjovt, Real Racing 3 føles meget som Forza-serien.

Du har fuld kontrol over køretøjet og kaster det rundt om hjørnerne, mens du prøver at vinde løb. Endnu bedre ser dette spil fantastisk ud, med forbløffende grafik og en realistisk følelse af hastighed. Når alt kommer til alt kaldes det "Real Racing" ...

Flere tilstande er tilgængelige, såsom Karriere, Motorsport og andre. Efterfølgende tilstande og niveauer skal dog låses op med fremskridt. Når du opfylder bestemte mål, låser du nye muligheder op.

Hvis du installerer dette spil, bliver du tilsluttet, så pas på!

Download : Real Racing 3 (gratis, køb i appen tilgængelig)

4. CSR Racing 2

CSR street racing spil til Android

CSR Racing 2 er en venstre-til-højre racingoplevelse, der passer dig mod en række imponerende udfordrere med et moderne præg. Det handler om drag racing og bilopgraderinger med en tung hurtig og rasende følelse.

Bilopgraderinger er vigtige for tidlige fremskridt her. Mens timing er vigtig for at få disse gearskift og nitroforøgelser, er opgraderede biler bedre udstyret. For eksempel kan de have hurtigere gearkasser eller længere nitroforøgelser.

Download : CSR Racing 2 (Gratis, køb i appen tilgængelig)

5. Traffic Racer

Traffic Racer spil til Android

I dette spil er målet at køre så hurtigt som muligt, så længe du kan, uden at gå ned. Forskellige spiltilstande er tilgængelige, såsom at give dig fire baner i en retning eller to par baner, der løber modsat hinanden.

Crash én gang, og det er spillet slut.

For at klare det godt med dette spil skal du manøvrere bilen til venstre og højre og holde hastigheden ope. Du får point ved at køre så tæt på andre køretøjer som muligt, inklusive feje foran dem.

Traffic Racer er et overraskende godt spil til det, der i det væsentlige er en uendelig løber. Det er virkelig knusende, når du rammer noget. Hit de højeste hastigheder, men undgå den anden trafik!

Download : Traffic Racer (gratis, køb i appen tilgængelig)

6. LoL Kart

Lol Kart skøre racerspil til Android

Loly Kart til tider er irriterende og til tider irriterende værd at spille - for det er bare så fjollet.

Tegneseriefigurer underholder dig, når de kører på deres umulige biler på tværs af en række baner med få regler. Du kan sprænge andre biler op, blokere og bruge nitrokraften til at øge accelerationen og krydse målstregen først.

Selvom det hæmmes af nogle af de irriterende "dobbelt din præmie" videoannoncer og ekstra kreditter til integration af det sociale netværk, forbliver LoL Kart en morsom afledning. At skyve fremad betyder at få din timing helt rigtig.

Download : LoL Kart (gratis, køb i appen tilgængelig)

7. Hovercraft: Fjernelse

Hovercraft: Takedown kampkampspil til Android

Tilbyder en Minecraft-esque retro-blokeret stil, Hovercraft: Takedown sætter dig ved rattet på et væbnet svævefly. Du har det enkle mål at ødelægge alt på vejen foran.

Men dine modstandere vil kæmpe tilbage. Andre køretøjer kan skyde tilbage mod dig med en spærre ildkraft, der er i stand til at ødelægge dit køretøj. Der kræves dygtighed for at undgå sprængninger og gøre det så langt langs vejen som muligt ved at indsamle credits som du går. Du kan bruge disse til at opgradere dit ride.

Med single-player og Wi-Fi co-op multiplayer-tilstande leverer Hovercraft: Takedown ikke højhastighedsspænding, men der er masser at skyde på.

Download : Hovercraft: Takedown (gratis, køb i appen tilgængelig)

8. Clan Race

Clan Race Android racerspil

Det er tid til nogle motorcykel racing nu; specifikt stuntcykler. Clan Race kaster dig mod tre andre racere (avatarer af rigtige Clan Race-spillere) for først at komme i mål.

På din måde er forskellige stuntcykelhindringer, som du skal overvinde ved hjælp af de magre fremad / bagud kontrol. Der er også en nitro-knap for at få lidt eftertragtet hastighed på flade områder.

Clan Race kan til tider være frustrerende. Succes afhænger af at være nøje opmærksom på cyklens balance og slå nitro-knappen i det rigtige øjeblik.

Download : Clan Race (gratis, køb i appen tilgængelig)

9. Foto færdig hestevæddeløb

Hestevæddeløb på Android

Med grundlæggende betjeningselementer og en underligt tilfredsstillende fornemmelse er Photo Finish Horse Racing et velkomment alternativ til vilde bilsport.

Det er i det væsentlige en hesteversion af mange andre racerspil, især CSR-serien, med løb, der er vundet af mere end dygtighed. Du bliver nødt til at bruge dine gevinster på at opgradere og hallere din hest og til sidst købe et bedre dyr.

Det er hårdt at vinde et løb og kræver, at du får tid til at forlade båsene helt rigtigt. Fra da af vil brug af dit udyrs tre bursts af hastigheder på det rigtige tidspunkt sikre en placeret finish, hvis ikke sejr.

Download : Photo Finish Horse Racing (gratis, køb i appen tilgængelig)

10. Sjovt løb 3: Arena

Fun Run 3-racing til Android

Mario Kart-serien har været en massiv succes. Et af de vigtigste aspekter af spillet er at bruge tricks, gadgets og endda våben for at få en fordel for dine konkurrenter. Det er en gaming-trope, der stammer fra slutningen af ​​1980'erne ... men dette kan være første gang, du har set det på et løbende løb.

Fun Run 3: Arena tilbyder tegneserie, sidescrollende Mario Kart-stil-japetter og giver dig ansvaret for et skovdyr, der uforklarligt kæmper med andre væsener. Antropomorfisme tildeler skabningerne evnen til at løbe på to bagben, omend med usynlige knæ og skinneben.

Fun Run 3: Arena er et søde spil med en række hårde baner til at navigere og våben til at implementere.

Download : Fun Run 3: Arena (gratis, køb i appen tilgængelig)

Nyd de bedste racerspil til Android

I øjeblikket er du forhåbentlig allerede begyndt at downloade et racerspil, der passer til din smag. Når alt kommer til alt er der virkelig noget på denne liste for alle!

For at sammenfatte er de bedste racerspil til Android:

 1. Asfalt 9
 2. Speedboat Racing
 3. Rigtig racing 3
 4. CSR Racing 2
 5. Traffic Racer
 6. Lol Karts
 7. Hovercraft: Fjernelse
 8. Clan Race
 9. Photo Finish Horse Racing
 10. Sjov løb 3: Arena

Vil du have noget andet at spille ud over racerspil på Android? Tjek disse fantastiske 4X strategispil til Android, eller hvis du leder efter retro action, her er nogle klassiske Sega-spil, du kan installere på mobile enheder 10 klassiske Sega-spil, du kan spille på din smartphone 10 Klassiske Sega-spil, du kan spille på din Smartphone I denne artikel afslutter vi vores valg af de bedste klassiske Sega-spil, du kan spille på din smartphone. Læs mere .

Udforsk mere om: Android-apps, gratis spil, mobilspil, racerspil.