Leder du efter et VPN-værktøj til din mobile enhed?  Find ud af, om Hotspot VPN er den rigtige service for dig.

Hotspot VPN-anmeldelse: Er det det rigtige valg at beskytte dit privatliv?

Dette indlæg blev muliggjort af Hotspot VPN gennem kompensation. Det faktiske indhold og udtalelser er den eneste opfattelse af forfatteren, der opretholder redaktionel uafhængighed, selv når et indlæg er sponsoreret. For mere information, bedes du læse vores ansvarsfraskrivelse. Leder du efter et VPN-værktøj til iOS eller Android, men ved du ikke, hvilken service du skal vælge? Hvis d

Dette indlæg blev muliggjort af Hotspot VPN gennem kompensation. Det faktiske indhold og udtalelser er den eneste opfattelse af forfatteren, der opretholder redaktionel uafhængighed, selv når et indlæg er sponsoreret. For mere information, bedes du læse vores ansvarsfraskrivelse.

Leder du efter et VPN-værktøj til iOS eller Android, men ved du ikke, hvilken service du skal vælge? Hvis du leder efter en overkommelig og pålidelig VPN-løsning til din iPhone, iPad eller Android-enhed, kan Hotspot VPN muligvis virke som en attraktiv mulighed.

Men leverer den den private, sikre, hurtige og pålidelige VPN-løsning, du leder efter? Lad os finde ud af det.

Hvorfor vælge Hotspot VPN Unlimited?

Virtual Private Network (VPN) -tjenester skal være hurtige, private og sikre. Så hvorfor vælge Hotspot VPN?

På tilbudet er et produkt beskrevet som en "ultrahurtig VPN", noget vi vil vende tilbage til senere. Hotspot VPN tilbyder ubegrænset browsing og streaming og vil holde dig sikker og anonym, når du bruger et offentligt Wi-Fi-netværk.

Hotspot VPN iPad-appen

Hotspot VPN understøtter fjernelse af indhold, hvilket betyder, at du kan bruge en oversøisk VPN til at få adgang til bestemte websteder. For eksempel bruger mange mennesker i Storbritannien VPN'er til at få adgang til den amerikanske version af Netflix og dets større bibliotek. Du kan drage fordel af mere end 1.200 servere over hele verden for at beskytte dit online privatliv og skjule din IP-adresse med Hotspot VPN.

Hvor mange enheder vil du beskytte med dit VPN-abonnement? Hotspot VPN tilbyder beskyttelse for op til fem samtidige forbindelser fra din konto. Så selvom du muligvis har appen installeret på mere end dette, er det kun fem, der kan oprette forbindelse på én gang.

Den annoncefri service har ingen begrænsninger på brug og tilbyder "høj kvalitet" kundesupport sammen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Priser for Hotspot VPN Ubegrænset

Overvejer du at tilmelde dig denne VPN-tjeneste?

Alt hvad du skal gøre er at gå til Hotspot VPNs prisside og vælge en pakke, tilføje din e-mail-adresse og derefter betale. Tjenesten accepterer større kreditkort; der er ingen support til Bitcoin (eller anden cryptocurrency) eller PayPal.

Tre pakker tilbydes:

  • 1-måneders planen er $ 9, 99 pr. Måned
  • En 12-måneders plan er $ 27, 99 om året, hvilket udgør $ 2, 33 om måneden
  • Du kan også vælge "Livslang plan" mod et enkelt gebyr på $ 59.99

Der er selvfølgelig ingen garanti for, hvor længe en VPN-servicetjeneste holder sig rundt. Som sådan foretrækker du måske at tage den månedlige eller årlige plan, hvis du er forsigtig med kontanter.

Hvor kan du installere Hotspot VPN Unlimited?

Hotspot VPN er tilgængelig på Apple-enheder såvel som Android. Du finder to versioner i App Store: Hotspot VPN Unlimited Proxy X og Hotspot VPN Best Super X + Free. Ubegrænset Proxy X-version er det, der er linket på udviklerens websted, så vi gennemgik denne version på en første generations iPad Air.

Endelig finder du Android-versionen af ​​Hotspot VPN på Google Play.

Hotspot VPN: Let at konfigurere

Du kan tilmelde dig Hotspot VPN på webstedet eller via appen. Du skal give tilladelse i iOS til, at appen kan tilføje en VPN-konfiguration til dit system.

Når dit brugernavn og din adgangskode er bekræftet, skal du blot logge ind på Hotspot VPN-appen for at begynde at bruge det.

Indstillingen Hurtig forbindelse vælger den nærmeste hurtige VPN-server, som du kan oprette forbindelse til. Ved testning var den første sådan VPN baseret i Holland. Da jeg er i det nordøstlige Storbritannien, er det ikke så overraskende.

Vælg hurtigt eller avanceret i Hotspot VPN

En alternativ avanceret forbindelse er også tilgængelig. Når der er tappet, angiver dette “IP-adresse skjult” - men er det ikke punktet med en VPN alligevel? Det er ikke helt klart, hvad den avancerede tilstand bringer til festen.

Sidemenuen er stort set til kontoadministration og feedback, selvom den også indeholder et værktøj til at skifte protokoller . Disse er ikke tydeligt mærket bortset fra protokol A, protokol B osv., Med hver konfigureret på en bestemt måde. For eksempel er protokol B mere egnet til sikkerhed og fjernelse af blokering af indhold.

Protokoller-menuen i VPN Hotspot

Som funktionen Avanceret forbindelse tilsyneladende virker denne funktion nyttig, men bringer en grad af tilsløring til en ellers simpel app.

Hvad kan du gøre med Hotspot VPN Unlimited?

Hotspot VPN har en ligetil brugergrænseflade, der gør appen let at bruge. Men hvilke andre fordele tilbyder den?

  • Bliv hurtig online : Hotspot VPN-appen har en smart, intuitiv brugergrænseflade. Når appen er åben, skal du blot trykke på knappen Opret forbindelse for at komme online. Du kan vælge VPN-servere i rullemenuen øverst på skærmen.
  • Surf anonymt : Hotspot VPN er designet til at bevare dit privatliv, mens du surfer på nettet. Så længe du ikke er logget ind på websteder og apps, vil din aktivitet være helt anonym.
  • Stream video : Når vi testede Hotspot VPN med Amazon Prime Video, streamede vi en episode af The Grand Tour. Kvalitetsindstillingen var indstillet til God, med iPad placeret inden for seks meter fra routeren. På trods af problemer med Prime Video-appen, der viser tv- og filmshow, streamede videoen godt med nogle lejlighedsvis pixelisering.

Er Hotspot VPN virkelig “Ultra-Fast”?

Hotspot VPN hævder at være ”ultrahurtig”, men hvad betyder det egentlig?

For at finde ud af det, sammenlignede vi forbindelser ved hjælp af mobilappen Speedtest.com. Ved det første forsøg, med VPN aktiveret og tilsluttet en London-baseret server, blev Speedtest-appen også forbundet til en London-server. Du vil se den lave pingrate (hvilket er godt).

Hotspot VPN-hastighedstest med VPN til

Efter dette kørte vi testen igen med VPN deaktiveret. Speedtest-appen, der er tilsluttet en britisk server, denne gang nærmere, i Gateshead. Se igen den faste pingrate.

Hotspot VPN-hastighedstest med VPN slået fra

Du vil bemærke, at resultaterne med VPN-tilsluttet er mærkbart langsommere, selvom ping-satserne også er forskellige. Det er værd at fremhæve, at forbindelsen til VPN faldt under hastighedstesten på trods af nærheden til routeren. Det er ikke klart, hvorfor dette skete, men rejser bestemt nogle spørgsmål.

I sidste ende ser "ultrahurtig" ud til at være markedsføringsjargon. Med alt taget i betragtning er det sandsynligt, at Hotspot VPN ikke er hurtigere eller langsommere end andre VPN-tjenester.

Hotspot VPNs logpolitik

Hotspot VPNs logpolitik angiver følgende:

  • "Hotspot VPN garanterer en streng no-logs-politik for Hotspot VPN-tjenester, hvilket betyder, at dine aktiviteter, der bruger Hotspot VPN Services leveres af en automatiseret teknisk proces, ikke overvåges, registreres, logges, gemmes eller videresendes til nogen tredjepart."
  • "Vi gemmer ikke forbindelsestidstempler, sessioninformation, brugt båndbredde, trafiklogfiler, IP-adresser eller andre data."

Den nyligt opdaterede privatlivspolitik giver ikke specifikke oplysninger om krypteringsprotokoller.

Hotspot VPN-privatliv opdateret

Derudover hedder det i politikken, at "Hotspot VPN gemmer begrænsede personlige data i hele perioden, når Hotspot VPN-tjenester bruges og ikke længere end 2 år efter sidst brug af appen og / eller tjenesterne."

Hvor privat er Hotspot VPN?

En af de vigtigste grunde til at bruge en VPN er privatliv. Mens Hotspot VPN-webstedet specificerer krypteringsniveauet i brug, ved vi ikke, hvad VPN-protokoller bruger. Der er heller ingen omtale af OpenVPN-support.

Så mens Hotspot VPN kan prale af en detaljeret logpolitik, er tjenesten noget af en gåte. Eventuelle spørgsmål om privatlivets fred for en VPN-tjeneste skal være et rødt flag.

Skal du bruge Hotspot VPN Unlimited?

Hotspot VPN er en overkommelig VPN-service til iOS og Android. Vi testede den på en iPad og var med rimelighed imponeret.

Med hensyn til software og service er appen god, VPN-tjenesten fungerer, og privatlivspolitikken er tilfredsstillende. Der er noget spørgsmål om dens egnethed til torrent, men til videostreaming fungerer Hotspot VPN fint.

Endnu bedre er tjenesten overkommelig med en af ​​de bedste tilgængelige VPN-abonnementspriser.

På trods af en logningspolitik, der skaber tillid, bør fraværet af oplysninger om protokoller og kryptering tilskynde dig til at søge et andet sted efter en VPN.

Udforsk mere om: Online privatliv, Online sikkerhed, VPN.