Hvem ser din Facebook-profil?  I denne artikel fjerner vi nogle myter om, hvorvidt du kan se, hvem der har set din profil.

Kan du virkelig se, hvem der har set din Facebook-profil?

Reklame Et af de største spørgsmål, som brugerne stiller om Facebook, er, om du kan se, hvem der har set din profil. Faktisk viser et hurtigt blik gennem søgeresultater dusinvis af apps og tjenester, der hævder at lade dig se disse oplysninger. Men skal du tro dem? Er der virkelig en slags måde at vide, hvem der har set din Facebook-profil? I de

Reklame

Et af de største spørgsmål, som brugerne stiller om Facebook, er, om du kan se, hvem der har set din profil. Faktisk viser et hurtigt blik gennem søgeresultater dusinvis af apps og tjenester, der hævder at lade dig se disse oplysninger.

Men skal du tro dem? Er der virkelig en slags måde at vide, hvem der har set din Facebook-profil? I denne artikel besvarer vi dette spørgsmål og fordriver nogle af myterne omkring dette emne.

Kan du se, hvem der ser på din Facebook-profil?

På trods af at dette er en af ​​de ældste og mest almindelige Facebook-myter Løgn, løgne og statusopdateringer: 4 Facebook-myter, du ikke skulle tro på løgne, løgne og statusopdateringer: 4 Facebook-myter, du ikke skulle tro, hvorfor er myter startet? I det mindste en definition af myten er "enhver opfundet historie, idé eller koncept." Så hvorfor bliver sådanne historier opfundet? Hvordan opstår der så mange situationer, hvor mennesker føler behovet ... Læs mere, mange brugere har stadig håb. Men det officielle ord fra Facebook er: Nej, der er ingen måde at kontrollere, hvem der har set din Facebook-profil.

Facebook har bekræftet dette i et svar på deres Hjælp-websted og siger: ”Nej, Facebook lader ikke folk spore, hvem der ser deres profil. Tredjepartsapps kan heller ikke levere denne funktionalitet. ”

facebook-svar-profil-visninger
Facebook siger, at brugere ikke kan se, hvem der har set deres profil.

Der er mange ting, som Facebook sporer; Facebook sporer din placering, din browserhistorik og en række andre vaner. Faktisk er Facebook et mareridt til privatlivets fred 4 grunde til, at Facebook er et sikkerhed og privatlivets mareridt 4 grunde til, at Facebook er et sikkerhed og privatlivets mareridt Facebook er ikke længere kongen af ​​det sociale medies borg. Hvis du værdsætter din anonymitet, sikkerhed og privatliv, er her nogle gode grunde til at forlade Facebook i dag. Læs mere .

Men sagen er, at Facebook ikke udfører al denne informationssporing for dig eller dine medbrugere. Det gør dette for virksomhedens annonceplatform. Derfor er disse oplysninger ikke tilgængelige for dig at gennemse.

Hvis Facebook tilbød disse oplysninger, ville du vide det. Tænk på LinkedIn - brugere, der ikke har en premiumkonto, modtager ofte meddelelser om, at deres profil er blevet vist. For at se, hvem der har set din LinkedIn-profil Sådan kan du se, hvem der har set din LinkedIn-profil Sådan kan du se, hvem der har set din LinkedIn-profil Du kan blive overrasket over, hvad du kan finde med værktøjet "Hvem har set din profil" på LinkedIn. Dette er, hvordan du bruger det ... Læs mere, du kan betale for præmieplanen.

Denne kendsgerning annonceres ofte af netværket. I modsætning hertil tilbyder Facebook ikke disse oplysninger til brugere. Dette skyldes sandsynligvis det faktum, at LinkedIn er et professionelt netværk, mens Facebook for det meste er personlig. At kunne se, hvem der har besøgt din profil på Facebook, kunne være pinligt for dem, der gjorde det - især ekser, hemmelige beundrere eller bekendte.

At tilbyde muligheden for at se profilbesøgende på Facebook ville sandsynligvis afskrække folk fra at bruge tjenesten. Så virksomheden tilbyder ikke disse oplysninger via nogen app eller offentligt vendt kildekode.

Apps til at se, hvem der har set din Facebook-profil

Så hvis der ikke er nogen måde at se, hvem der har set din profil, hvorfor hævder så mange apps, at du kan? Meget af dette er knyttet til datahøstning.

Cambridge Analytica-skandalen bragte i fokus, hvor meget information der kan høstes gennem apps. Facebook er slået ned på mange dodgy apps, men der er altid dem, der glider igennem. Faktisk er Facebook et populært værktøj til at stjæle data 5 måder hackere bruger Facebook til at stjæle fra dig 5 måder hackere bruge Facebook til at stjæle fra dig Troede, at privatliv var den eneste risiko, når de bruger Facebook? Her er fem andre måder Facebook kan kompromittere din sikkerhed på. Læs mere .

Det bedste tilfælde (som stadig ikke er stort) er, at disse apps bruger dine data til at sælge til reklamevirksomheder. Det værste tilfælde er, at apps faktisk forklarer malware. Det sidstnævnte tilfælde er især alarmerende, da malware kan bruges til at få adgang til kreditkortoplysninger og andre følsomme data.

Uanset hvad er ingen af ​​disse apps legitime . Og Facebook anbefaler, at du rapporterer enhver app, der hævder at tilbyde denne funktion.

Hvis du allerede har installeret en af ​​disse apps, er der stadig håb. Hvis du vil vide, hvad du skal gøre for at gendanne dit privatliv, skal du læse vores guider om, hvordan du tilbagekalder app-tilladelser på Facebook, og hvad du skal gøre, hvis din Facebook-konto er blevet hacket 4 ting at gøre øjeblikkeligt, når din Facebook-konto er hacket 4 ting at gøre Umiddelbart når din Facebook-konto er hacket, undrer du dig over, hvad du skal gøre, hvis din Facebook-konto blev hacket? Vi hjælper dig med at løse dette mareridt for at få din Facebook-konto tilbage. Læs mere .

Hvilke data kan du se på Facebook?

Selvom Facebook ikke lader dig se, hvem der har set din profil, er der andre oplysninger, du kan få om din profil. Men dette gøres gennem native værktøjer på Facebook-webstedet og ikke fra tredjepartsapps.

Med tiden er Facebook blevet strengere med sin datapolitik. Som et resultat fungerer mange af de apps, der gav resume af profilinformation, ikke længere eller har meget begrænset funktionalitet. Selv kendte steder som Klout lukkede deres døre. Klout lukker ned, og dit Klout-resultat er ikke mere. Klout lukker ned, og dit Klout-score er ikke mere. Klout lukker ned, og dit Klout-resultat forsvinder med det. Og du lærer enten bare, at Klout stadig eksisterer, eller skraber dit hoved i forvirring lige nu. Læs mere . Markedet for disse typer tjenester er faldet markant. Dette skyldes stort set ændrede politikker og det faktum, at folk i dag er meget mere på vagt over for app-tilladelser.

På trods af dette kan du stadig bruge et par Facebook-værktøjer til at få et overblik over visse oplysninger. Disse oplysninger har ikke den samme dybde, som ældre tjenester havde, da politikkerne var meget slabere.

Hvis du vil have en oversigt over dine interaktioner med en Facebook-ven, kan du bruge værktøjet Se venskab . Du kan få adgang til dette værktøj ved at besøge din venns profilside og klikke på rullemenuen ved siden af ​​meddelelsesikonet. Du vil se muligheden for at se din venskabshistorie såvel som ældre funktioner som f.eks.

facebook-se-venskab
Et eksempel på en 'Se venskab' -side genereret af Facebook.

Siden "se venskab" samler dine gensidige taggede fotos, væg-poster og venskabshistorie. Mængden af ​​information på siden vil variere fra ven til ven.

Din Facebook-aktivitetslog

Hvis du vil se oplysninger om din personlige aktivitet på Facebook, kan du besøge din aktivitetslog. Denne log kan nås via rullemenuen øverst til højre på Facebook-værktøjslinjen.

facebook-aktivitet-log

Her ser du en oversigt over dine likes, indlæg, tags og anden information. Du kan også søge gennem loggen efter specifikke aktiviteter, f.eks. En indtjekning af placeringen.

Hvis du har en Facebook-side med mere end 30 likes, kan du også få adgang til fanen Facebook Insights for at se mere information om dit posts rækkevidde og tilhængere. Det er dog vigtigt at bemærke, at en Facebook-side er offentlig, som forklaret på vores Facebook-side vs gruppe-primer-Facebook-side vs. gruppe: Hvilken er den rigtige for dig? Facebook-side vs. gruppe: Hvilken er den rigtige for dig? Enhver med en Facebook-profil kan oprette en side eller en gruppe. Men hvordan ved du, hvilken der er den rigtige for dig? Læs mere og anderledes end en personlig Facebook-profil.

Hvad andet ved Facebook?

Selv hvis Facebook ikke giver dig et resumé af alle de ting, den ved om dig, har den masser af data om brugere. Takket være GDPR-regler skal Facebook give dig et arkiv med alle dine data.

Hvis du imidlertid ikke er i humør til at gennemse utallige filer uden kontekst, vil visse tjenester give dig et bedre overblik. Disse apps sigter mod at hjælpe dig med at sikre dit privatliv. Læs vores artikel, der forklarer, hvad Facebook ved om dig - og lær, hvordan du kan tøve disse tilladelser om nødvendigt.

Og vidste du, at du kan ændre de annoncer, du ser på Facebook Sådan ændres de annoncer, du ser på Facebook Sådan ændres de annoncer, du ser på Facebook. I denne artikel forklarer vi, hvordan Facebook indsamler data om dig, og hvordan du ser dem og ændre dine annoncepræferencer. Læs mere ? Sådan gør du:

Udforsk mere om: Facebook, online privatliv.