Her er de ting, du skal gøre, før du endda kan drømme om at blive en social medieinfluencer.

4 ting at gøre, før du bliver en social medieinfluencer

Reklame Åbn Instagram, og du kan ikke rulle langt uden at se nogen, du følger, markedsføre et brand. Det kan være en realitystjerne, der får den seneste wellnessrens. Eller en tilfældig person fra gymnasiet, der lever noget fantasiliv. Nu hvor vi alle har adgang til sociale medier og redigeringsværktøjer til lave omkostninger, der omdanner grundlæggende billeder til kurateret indhold, betyder det at påvirke er en potentiel jobmulighed for alle? Det komm

Reklame

Åbn Instagram, og du kan ikke rulle langt uden at se nogen, du følger, markedsføre et brand. Det kan være en realitystjerne, der får den seneste wellnessrens. Eller en tilfældig person fra gymnasiet, der lever noget fantasiliv.

Nu hvor vi alle har adgang til sociale medier og redigeringsværktøjer til lave omkostninger, der omdanner grundlæggende billeder til kurateret indhold, betyder det at påvirke er en potentiel jobmulighed for alle? Det kommer an på.

At blive social media influencer sker ikke natten over. Og det er mere arbejde, end du måske tror. Med det i tankerne er her de ting, du skal gøre, før du endda kan drømme om at blive en social medieinfluencer.

1. Ved, hvor din konto står

Vi siger det fra starten: at starte fra nul er ikke realistisk. Instagram-hobbyister, der formår at dreje rundt om at påvirke, har allerede høje engagementrater og en stærk æstetisk brønd, inden mærkerne banker på.

Inden du begynder at oprette historier og pitching-mærker, skal du se på, hvor du kan forbedre din indsats.

Hvor mange følgere har du?

Hvis du kun har et par hundrede følgere, er det ikke tid til at begynde at henvende dig til dine yndlingsmærker med pladser. Din potentielle målgruppestørrelse er lav, og du tilbyder ikke mærker et godt afkast på deres investering. Det første skridt er at få flere følgere på Instagram. Sådan får du følgere på Instagram. Sådan får du følgere på Instagram. Det er tid til at opgradere din Instagram-strategi med vores hacks, der hjælper dig med at blive en Instagram-stjerne. Disse 10 trin hjælper dig med at få følgere på Instagram med det samme. Læs mere .

Et par nemme måder at øge dit antal på:

 • Markedsfør din dedikerede hashtag på andre kanaler.
 • Deltag i trendsamtaler.
 • Interagere med de bedste påvirkere i din niche.

Hvad er dit engagement?

Følgerne er store, men de repræsenterer ikke det fulde billede.

I løbet af de sidste par år har mærker draget fordel af at arbejde med niche-influencere - de koster mindre end Insta-celebs og realitystjerner og har en tendens til at komme med højere engagement.

Årsagen er, at disse mindre påvirkere kan fokusere på at skabe autentisk indhold, der forbinder med et publikum. De har tid til at svare på kommentarer. Og fra et brandperspektiv skaber de mere værdi, fordi folk mest sandsynligt køber produkter baseret på anbefalinger, de modtager fra en betroet kilde.

Beregn din forpligtelsesgrad ved at finde det gennemsnitlige antal likes og kommentarer pr. Indlæg og derefter dele dette antal med dit samlede antal følgere. Multipliser med 100 for at få engagement i procent.

Sørg for, at du har en veldefineret niche

Alle virksomheder har en niche. Hvis du overvejer at tjene penge på din konto, skal du have en vinkel. Hvad er du passioneret omkring? Er det rejse? DIY eller wellness? Undgå at knytte dig til en "trending" niche bare for at ride fart.

Definer din lidenskab, og udvikl derefter din sociale personlighed omkring den bredere kategori. Her ser du på fire meget forskellige mærker, som alle falder ind under fitnessparaplyen, men hver bringer en anden smag til bordet.

fitness nicher

Popflex har for eksempel et feminint, venligt look. Sammenlign det med Lululemons minimale gråskala på yoga. Begge mærker kan imødekomme nogen, der laver yoga eller pilates, men farver, filtre og fotografistil taler til forskellige målgrupper.

Med det i tankerne er det vigtigt, at du gennemgår dit feed for at få en fornemmelse af, hvilke farver og filtre der bedst repræsenterer dit brand. Når du ruller, skal du slette alt, der ikke passer til mærket. For eksempel, hvis din Instagram er fokuseret på veganske opskrifter, vil det ulige outfit i dagsbilledet eller et tilfældigt meme ikke gele sammen med det samlede foder.

2. Få dit feed i orden

Når du først har en niche, er det tid til at begynde at tænke på dine konti som et forretningsaktiv. Vi talte om at få en fornemmelse af, hvor dine konti befinder sig (en slags revision), og nu går vi videre til at få din konto i topform.

Dette er de vigtigste områder, du vil arbejde på, før du begynder at forsøge at øge trafikken. Ellers risikerer du at tiltrække de forkerte mennesker eller gøre et dårligt førsteindtryk.

Spik din biografi

Hold det enkelt her. Din bio skal forklare, hvem du er, og hvad du gør, og du skal også smide en lille personlighed ind. Det er en stor rækkefølge på 150 tegn.

Tag for eksempel Marie Forleo. Hendes biograf beskriver, hvad hun gør og endda udnytter Oprah til et socialt bevis.

Derefter giver hun et tilbud, "lær at få noget, du vil, " og topper det med en emoji, der "fortæller dig, hvor du skal hen."

bioeksempel til instagram

Et andet eksempel er Gavin Strange, der præsenterer sig selv, skrammer af et par præstationer og punkterer rummet med emoji.

instagram bioeksempel

Opret forbindelse med dine følgere

Ved at følge mennesker med lignende interesser - uanset hvilket niveau - finder du sandsynligvis andre interesserede i, hvad du har at tilbyde. Når folk begynder at kommentere dine fotos, skal du huske at svare på dem.

Mærker værdsætter faktisk engagement over massiv opfølgning og reagerer på dine følgere er en fantastisk måde at opbygge tillid og loyalitet, når du skaber din digitale identitet.

Ud over at følge, kommentere og svare, skal du bruge hashtags til din fordel. Da hashtags er søgbare, er det en god ide at notere sig hvilke hashtags dine følgere - og dem du følger - bruger i deres indlæg.

Indgå med konkurrentkonti

Gå foran et andet, men tæt beslægtet publikum. Fordi stort indhold og relevante hashtags ikke er nok til at katapultere dig til internet-berømmelse.

Følg andre påvirkere i din niche for at se, hvilken slags indhold de udgiver, og hvad der synes at resonere med publikum. Tag det et skridt videre og engag med deres tilhængere; disse mennesker er også din målgruppe.

3. Bliv informeret

Virkeligheden med at påvirke handler om det handler om forretningen. I de tidlige stadier er dit mål at bruge tid på at få synlighed og opbygge relationer. At foretage overgangen fra engageret bruger til bonafide influencer afhænger af brand-tilbud.

Find de rigtige mærker

søg efter anbefalede mærker

Sørg for, at du finder mærker, der giver mening for din niche. Start med at se på mærker, du beundrer, og se på de "foreslåede til dig" -konti øverst på dit feed. Mærker med færre end 100 000 tilhængere er et godt sted at starte din opsøgende indsats.

Disse konti falder i et sødt sted, hvor du får en vis eksponering ved at arbejde med dem, men de er ikke så velkendte, at du konkurrerer med for mange andre påvirkere.

Grave dybere

Kontakt ikke mærker uden forudgående viden om, hvad de gør. Foretag din research, og sørg for, at du kan besvare følgende spørgsmål:

 • Hvilke kanaler bruger mærket?
 • Gør de allerede nogen influencer-marketing? I bekræftende fald, hvem arbejder de med?
 • Hvem er målmarkedet?
 • Hvorfor vil du arbejde sammen med dem?
 • Er der specifikke produkter, du bedst vil tonehøjde?
 • Er der en e-mail, du kan bruge til at kontakte nogen?

Registrer dine fund på en liste. Et Google-ark med flere kolonner fungerer godt, og det er gratis.

Kend dine numre

Mærker ønsker kun at arbejde med mennesker, der har aktive, engagerede målgrupper. Så det er vigtigt at forstå, at du har brug for at kunne producere nogle tal.

Mærker vil have dig til at producere nogle oplysninger om dit publikum: gennemsnitsalder, placering, køn, interesser såvel som ting som følge af antal og forlovelsesrater.

Jo mere information du har, jo lettere vil det være at vise konkrete eksempler på, hvor du kan tilføje værdi.

4. Lav kontakt ... på den rigtige måde

I din forskningsfase skulle du have sammensat en liste over mærker og kontaktoplysninger sammen med eventuelle notater om, hvorfor du vil arbejde med dem. Nu er det tid til at tage denne forskning og omdanne den til handling.

Skriv en plads, der er skræddersyet til hvert brand

Dit mål er at vise mærket, hvordan du kan hjælpe dem med at nå et bredere publikum og efterhånden tjene flere penge. I stedet skal din tonehøjde gøre følgende:

 • Præsenter hvem du er, og hvad du gør.
 • Forklar, hvem dit publikum er med hensyn til interesser og demografi.
 • Fremhæv, hvad du kan lide ved produktet (kaste ikke mærker, hvis du ikke kan lide deres produkter).
 • Giv dem en idé om, hvad du kan tilbyde mærket: hvad får de ved at arbejde sammen med dig?

Vi kan ikke sige dette nok; din tonehøjde skal komme lige til kødet. Den person, der læser e-mailen, modtager sandsynligvis hundredvis af e-mails om dagen, og hvor godt de også administrerer deres indbakke Lad Outlook-regler administrere din e-mail-indbakke Lad Outlook-regler styre din e-mail-indbakke Smarte alarmer og filtre kan hjælpe dig med at holde dig oppe på din e-mail-indbakke. Outlook-skrivebordet og Outlook.com tilbyder en funktion kaldet "regler", og vi viser dig, hvordan du konfigurerer den. Læs mere, de har ikke tid til at læse flere afsnit om, hvorfor du elsker mode.

Spor alle brandinteraktioner

Når du arbejder dig igennem din liste over mærker, skal du sørge for at spore hver interaktion. På denne måde har du kontekst for alt fra hvem du skal følge op til eventuelle handlinger, du har diskuteret med mærket. Ting at spore inkluderer:

 • Mærke navn
 • Kontakt
 • Kontakt rolle
 • E-mail
 • Noter
 • Opfølgning

Det er ikke nemt at blive en social medieinfluencer

Inden du overhovedet tænker på at komme hen til mærker, er noget let husholdning i orden. Sørg for, at din profil afspejler den slags indhold, du vil være kendt for, og slet de indlæg, der ikke helt passer til regningen.

Brug tid på at tale med tilhængere, forbinde med andre påvirkere, fans og mærker. Engagement handler ikke kun om at ryste af likes og kommentarer, det handler om at opbygge tillid hos et samfund.

Folk tiltrækkes af ægthed, så det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine værdier bare for at lande en betalt brand deal. Og husk, succes kommer ikke over natten.

Er du klar til at sparke din influencer-karriere i højt gear? Overvej derefter disse måder at tjene penge på Instagram 7 måder at tjene penge på Instagram 7 måder at tjene penge på Instagram Hvis du har et stort Instagram efter, er det muligt at tjene penge på at være populær. Her er måder at tjene penge på Instagram. Læs mere .

Udforsk mere om: Instagram, Make Money Online.