Leder du efter en fitness tracker?  Fitnessbånd med indbygget hjertefrekvensovervågning er alt i rækkevidde, men hvilken er bedst?

De 6 bedste fitness trackere med pulsmåling

Reklame Er du bevidst om, hvor aktiv du er? Forsøger du at komme i form og forblive i form, når du har formået det? Bærbar teknologi har gjort det så meget lettere at spore vitale statistikker som vores trin, kalorier og endda søvn. En indbygget pulsmåler giver dig mulighed for at vurdere din egen egnethed og få øje på eventuelle uregelmæssigheder, som din læge skal vide om. Hvad er de

Reklame

Er du bevidst om, hvor aktiv du er? Forsøger du at komme i form og forblive i form, når du har formået det?

Bærbar teknologi har gjort det så meget lettere at spore vitale statistikker som vores trin, kalorier og endda søvn. En indbygget pulsmåler giver dig mulighed for at vurdere din egen egnethed og få øje på eventuelle uregelmæssigheder, som din læge skal vide om.

Hvad er de bedste fitness trackere med pulsmåling? Vi har afsluttet nogle af de bedste valg her.

1. Apple Watch

Apple Watch Series 4 hjertefrekvens-EKG

Apple Watch Series 4 (GPS, 40mm) - Space Grey Aluminium Case med Black Sport Loop Apple Watch Series 4 (GPS, 40mm) - Space Grey Aluminum Case med Black Sport Loop Køb nu på Amazon $ 344, 00

Overvejer du et Apple Watch? Det er en fantastisk aktivitets tracker, der hjælper dig med at overvåge din puls, mens du gør så meget mere.

Brugere kan kontrollere deres hjertefrekvens til enhver tid med Apple Watch ved hjælp af appen Heart Heart watch. Blinkende grønne LED'er på bagsiden af ​​enheden har lysfølsomme fotodioder, der registrerer mængden af ​​blod, der flyder gennem dit håndled.

Med disse data beregner uret antallet af slag pr. Minut, hvilket er din puls.

Apple Watch kræver en god, tæt pasform til at måle din hjertefrekvens nøjagtigt. Det måler kontinuerligt, men du kan altid kontrollere det manuelt ved at åbne appen Heart Heart. Du kan se hjertefrekvenser for hvile, gå, vejrtrækning, træning og bedring.

Med træning måler Apple Watch hele sessionen og tre minutter efter, at den slutter for at bestemme gendannelsesgraden. Disse oplysninger bruges til at hjælpe dig med at visualisere, hvor mange kalorier du har brændt.

Vi har en samling af fantastiske Apple Watch-træningsapps til at hjælpe dig med at holde dig i form også. Apple hævder "batteriets levetid hele dagen", hvilket normalt betyder ca. 18 timers normal brug.

2. Fitbit Alta HR

Fitbit Alta HR-håndvægt

Fitbit Alta Fitness Tracker, sølv / sort, stor (6, 7 - 8, 1 inch) (amerikansk version) Fitbit Alta Fitness Tracker, sølv / sort, stor (6, 7 - 8, 1 inch) (amerikansk version) Køb nu på Amazon $ 66, 88

Fitbit Alta HR er en slank og slank fitness tracker, der ikke ofrer funktion over form.

Fitbits Alta HR har 24/7 pulsmåling med virksomhedens PurePulse-teknologi, der indeholder de blinkende grønne LED'er på trackeren, der registrerer ændringer i blodgennemstrømningen. Disse data bruges til at beregne din pulsslag per minut (BPM).

Dette gøres automatisk og kontinuerligt; behøver du ikke at trykke på nogen knapper eller starte nogen apps for at kontrollere.

Alta HR viser også din puls sammen med dine trin og søvnmål. Det giver dig også en bedre forståelse af dine søvnmønstre, da det bestemmer din dybe, lette og REM-søvntid.

Alle disse data kan ses i den gratis Fitbit-app (på iTunes og Google Play), som kræver en gratis konto for at bruge. Svøm ikke eller brusebad iført Alta HR, da det ikke er vandtæt!

Batteri på Fitbit Alta HR skal vare syv dage på en enkelt fuld opladning.

3. Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3-produktbillede

Fitbit Charge 3 Fitness Activity Tracker, Graphite / Black, One Size (S & L Bands Inkluderet) Fitbit Charge 3 Fitness Activity Tracker, Graphite / Black, One Size (S & L Bands Inkluderet) Køb nu på Amazon $ 143.99

Hvis du ikke har noget imod lidt mere bulk over Alta HR, er den komfortable Fitbit Charge 3 vejen at gå.

Charge 3 har kontinuerlig pulsmåling døgnet rundt som Alta HR, men har også nogle andre store funktioner. For det første er den vandafvisende op til 50 meter, så du kan faktisk svømme i modsætning til Alta HR. Dens søvnsporing giver dig også mulighed for at se dine lette, dybe og REM-søvnmønstre gennem søvnindsigt, så du kan se, hvor godt du sover i forhold til andre, der ligner dig.

Den bedste funktion ved Charge 3 er dog SpO2-iltføler til blod. Dette hjælper dig med at registrere uregelmæssigheder i vejrtrækningen, hvilket kan hjælpe dig med at identificere tilstande som søvnapnø.

Opladningen 3 skal vare cirka syv dage på en enkelt fuld opladning. Find ud af mere i vores dybdegående Fitbit Charge 3-anmeldelse.

4. Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivomove 4

Garmin Vivosmart 4 Activity and Fitness Tracker Garmin Vivosmart 4 Activity and Fitness Tracker Køb nu på Amazon

Hvis du er i et bredere udvalg af træningsaktiviteter, bør du tjekke Garmin Vivosmart 4.

Garmin Vivosmart 4 har en pulsmåler, der sporer dine beats per minut 24/7, men den gør også så meget mere. Det inkluderer VO2 Max-test, som er en metrisk, der ofte bruges til HIIT- og Crossfit-sessioner. For vægtløftere er der Garmin's Move IQ software og rep telling, som du ikke finder i mange fitness trackers.

Vivosmart 4 har indbygget træningsdetektion til glemme sind. Så selvom du glemmer at starte en træning manuelt, skal du ikke bekymre dig - trackeren registrerer ændringer i din BPM og begynder at logge for dig.

Kan du lide at skubbe dine grænser, mens du træner? Vivosmart 4's pulsresultater for hjertefrekvensvariationer (HRV) vil advare dig om at tage dig en pause.

En "kropsbatteri" -monitor måler dine energiniveauer for at give dig indsigt i, hvor forberedt du vil være til din næste intense træningssession. Garmin tilføjede også en pulsoximetersensor, som kan hjælpe dig med at registrere ting som søvnapnø.

Garmin Vivosmart 4 er sikker til svømning med, og batteriets levetid er omkring syv dage.

5. Withings Steel HR Sport

Withings Steel HR Sport

Withings Steel HR Sport Smartwatch Activity Tracker Withings Steel HR Sport Smartwatch Activity Tracker Køb nu på Amazon $ 199.95

Withings Steel HR Sport er bestemt en stilfuld fitness tracker og smartur, fordi det ligner et faktisk ur.

Med Withings Steel HR Sport får du et ur, der sporer trin, søvn og 24/7 pulsmåling. Steel Sport HR har også en VO2-score, hvilket er, hvor effektivt du bruger dit iltforbrug.

Steel HR Sport sporer også svømningsaktivitet, og den bruger GPS, så længe din telefon er i nærheden. Der er også søvnsporing, så du kan se, hvordan du har det med dyb, lys og REM-søvn. Steel HR Sport kan prale af en utrolig batterilevetid, der varer 25 dage på en enkelt fuld opladning.

6. Garmin Vivomove HR

Garmin Vivomove HR

Garmin Vivomove HR, Hybrid Smartwatch til mænd og kvinder Garmin Vivomove HR, Hybrid Smartwatch for mænd og kvinder Køb nu på Amazon $ 169.99

Hvis du foretrækker den analoge urstil som Withings, men foretrækker at være endnu mere diskret, er Garmin Vivomove HR en god mulighed.

Vivomove HR har et lidt større digitalt skærmområde, så dine underretninger er lettere at læse. Og den digitale skærm passer bedre sammen med uret generelt, så du kun ser den digitale del, når du vil.

Pulsmåleren på Vivomove HR er også fremragende, da den gør 24/7 sporing, fokuserer på HRV og fortæller dig også din hvilepuls. Vivomove HR sporer også løb, styrketræningssessioner, 50 meter svømmemodstand og 14 dages batterilevetid.

Den bedste fitness-tracker med pulsmåling?

Dette er nogle af de bedste fitness trackere med pulsmåling tilgængelig. Vores favorit er imidlertid Fitbit Charge 3, et uvurderligt værktøj til at hjælpe dig med at holde dig i form.

Vi elsker at det overvåger din hjertefrekvens 24/7, selv når du svømmer, op til 50 meter.

Derudover kommer det en SpO2-ilt-sensor, som hjælper dig med at finde ud af, om du har uregelmæssigheder som søvnapnø. Desuden er ladningen 3 behagelig at have på og varer omkring en uge på en enkelt opladning.

Med en fitness tracker for øje, bør du tjekke vores anbefalinger om gratis iPhone-fitnessapps 12 Bedste gratis fitnessapps til iPhone for at blive sundere 12 Bedste gratis fitnessapps til iPhone for at blive sundere Ser du efter at træne og blive sund? Her er de bedste gratis fitness-apps til iPhone til træning, sporing af din kost med mere. Læs mere og disse vægttabsapps for at bevare din form 5 Vægttabsapps til gradvis at blive tynde og vedligeholde din form 5 Vægttabsapps for at blive tynde gradvist og vedligeholde din form Der er forskellige stadier af at tabe sig. Disse uvurderlige apps hjælper dig med at sætte realistiske mål for vægttab og holde sig til dem. Læs mere og hjælpe dig med at komme på banen til en sundere livsstil. Eller for noget lidt anderledes, se på nogle smarte ringe 8 Smart ringe med fitness eller musefunktioner 8 Smart ringe med fitness eller musefunktioner Smart ringe er praktiske wearables til at tilpasse dit look med nyttig teknik. Hvilken er den bedste smarte ring til dig? Læs mere .

Udforsk mere om: Apple Watch, Fitbit, Fitness, sundhed, bærbar teknologi.