Her er alt hvad du behøver at vide om, hvordan du tegner på Snapchat, og nogle sjove Snapchat-tegninger, du kan bruge til inspiration.

De bedste Snapchat-tegninger og hvordan man tegner dem

Reklame Snapchat er en alsidig social media-app, som du kan bruge til at sende billeder og videoer til dine venner. Du kan også tilføje filtre til dine billeder og / eller bruge en funktion kaldet "Rediger foto" til at oprette Snapchat-tegninger. Brugere har taget redigeringsværktøjet Rediger ud over dets oprindelige hensigt, og bruger det nu til at oprette sjove memes og historier. I

Reklame

Snapchat er en alsidig social media-app, som du kan bruge til at sende billeder og videoer til dine venner. Du kan også tilføje filtre til dine billeder og / eller bruge en funktion kaldet "Rediger foto" til at oprette Snapchat-tegninger.

Brugere har taget redigeringsværktøjet Rediger ud over dets oprindelige hensigt, og bruger det nu til at oprette sjove memes og historier. I denne artikel forklarer vi, hvordan man tegner på Snapchat og deler nogle sjove Snapchat-tegninger, du kan replikere.

Hvordan man tegner på Snapchat

Oprettelse af en Snapchat-tegning er ret enkel. Åbn først appen. Derefter skal du enten tage et billede af dig selv med appen, eller trække et foto op, der allerede er gemt på din telefon. Med henblik på denne tutorial bruger jeg et simpelt billede af nogle fliser på min væg.

Bemærk: Der er små forskelle mellem Android- og iOS-versionerne af Snapchat, især når det gælder alsidigheden i din farvepalet. Imidlertid forbliver de generelle principper for redigeringsværktøjet de samme.

Hvis du vælger et billede, der allerede er gemt på din telefon, kan du muligvis se tre hvide prikker i øverste højre hjørne af din skærm. Tryk på disse prikker for at få adgang til din dropdown-menu. I stedet for at sende billedet, skal du trykke på Rediger foto i stedet. Dette fører dig til hovedredigeringsskærmen.

Når du indlæser dit billede, kan du beskære det, så dimensionerne fungerer bedre til din Snapchat-tegning. For at beskære dit billede skal du klikke på “beskær” -ikonet, der ses her i det andet skærmbillede.

Når du klikker på det, føres du til beskæringsskærmen, hvor du kan bruge pegefinger og tommelfinger i en klemmende bevægelse til at zoome ind og ud for at justere dine dimensioner.

Når dine nye dimensioner er på plads, skal du trykke på det blå markering i nederste højre hjørne for at acceptere dem.

Snapchat-tegningsværktøjer

Dernæst ønsker du at trække på Snapchat. For at begynde at tegne skal du klikke på “blyant” værktøjet, der ses her i venstre skærmbillede: det er fremhævet med rødt. Når du klikker på dette, udvides menuen for tegneværktøjer.

Dine værktøjer:

  • I din udvidede menu ser du din fortryde-knap, der ligner en curlingpil.
  • Du vil se en farvebjælke og en forstørret version af blyantikonet, som du kan trykke på igen for at skjule menuen.
  • Du kan også se et emoji-ikon i bunden. Hvis du trykker på dette, kan du tegne med emoji på Snapchat. Vi dækker det senere.

Igen er det vigtigt at bemærke, at der vil være små forskelle mellem Android- og iOS-apps, især når det kommer til de værktøjer, du bruger til at lave dine Snapchat-tegninger.

Når du er i tegningstilstand, skal du vælge en farve fra din farvepalet og begynde at tegne.

Nogle vigtige tip:

  • Du vil muligvis bemærke, at din penselstørrelse er for lille. For at forstørre den, skal du knibe pegefinger og tommelfinger sammen og derefter sprede dem fra hinanden for at forstørre din pensel.
  • Hvis du vil krympe din børste, skal du knibe pegefinger og tommelfinger sammen igen.
  • Tryk på fortryd-knappen for at fortryde et børstetryk, du har foretaget.

Når jeg tegner Snapchat, kan jeg godt tegne konturen af ​​det objekt, jeg opretter, og derefter begynde at udfylde det med en ensfarvet farve. Det er vigtigt at bemærke, at Snapchat-tegninger ikke er det samme som at anvende filtre på dine fotos.

Hvis du leder efter mere info om filtre, så er hvordan du låser skjulte filtre i Snapchat Sådan låses skjulte Snapchat-filtre op Sådan låses skjulte Snapchat-filtre op, er de kun tilgængelige i en begrænset periode. Læs mere .

Hvordan man tegner med emojis på Snapchat

Det uheldige ved at lave Snapchat-tegninger er, at du ikke kan lægge forskellige farver (eller genstande) på forskellige lag. Der er mindre fleksibilitet for fejl, så når du laver en Snapchat-tegning, skal du virkelig planlægge tingene.

Find ud af, hvad du vil tegne, og arbejd derefter igennem dit billede stykke for stykke. Brug fortryd-knappen, når det er nødvendigt, og brug farvevælgeren, hver gang du vil tilføje en ny vare.

Som du kan se, har jeg oprettet en virkelig enkel Snapchat-tegning. Jeg lavede et hvidt resultattavle, tilføjede noget tekst og vendte derefter mine fliser til et spil Tic-Tac-Toe.

Du kan også tegne med emoji på Snapchat. Klik på emoji-ikonet for at tegne med emoji. Dette ikon udvider din fulde menu. Derfra kan du vælge de objekter, du vil tilføje til dine Snapchat-tegninger.

Ligesom selve tegneværktøjet kan du udvide eller skrumpe din emoji-størrelse ved at knibe pegefinger og tommelfinger sammen. Når du har en perfekt størrelse emoji, skal du begynde at tappe på din skærm, hvor du vil tilføje dem. Brug fortrydsknappen til at slette dem, og klik på de forskellige emoji-ikoner for at skifte mellem dem.

Når du er færdig, kan du enten sende din Snapchat-tegning ved at trykke på den blå pil eller gemme den på din enhed.

Sådan gemmer du dine Snapchat-tegninger:

  • Tryk på > i øverste venstre hjørne af din skærm, og tryk derefter på Udført .
  • Du bliver bedt om at have en skærm, der beder dig gemme og udskifte din fil, Gem som kopi (så du ikke gemmer over det originale billede) eller Kassér ændringer . Vælg den mulighed, der passer til dig.
  • Du kan også downloade dit billede til din enhed ved at trykke på det hvide downloadikon i det nederste venstre hjørne af din skærm.

Og det er det! Du ved nu, hvordan man trækker på Snapchat.

Eksempler på sjove Snapchat-tegninger

Nu hvor vi har vist dig, hvordan du tegner på Snapchat, viser vi dig nogle sjove Snapchat-tegninger for at gnistre din fantasi. Vores råd er at holde tingene enkle og kreative. Tænk memes og små vittigheder, og se til den daglige verden omkring dig for inspiration.

For eksempel er her “to ærter i en bælg” —AKA lysafbryderen i mit værelse. For at lave denne Snapchat-tegning, skitserede jeg den ru form på æreskeden og udfyldte derefter området uden for den med sort ved hjælp af en større børste.

Dernæst brugte jeg konturen af ​​ærespolen til at fylde den med forskellige farver, men holdt “ansigterne” på lysafbryderen urørt. Derefter tilføjede jeg tekst øverst.

Orange Terror

Til denne Snapchat-tegning har jeg føjet øjne og mund til en gruppe appelsiner bare for sjov. Nogle gange er mindre mere.

Sneaking

Hvis du vil tegne et objekt, der interagerer med et åbent miljø - som jeg gjorde her - skal du sørge for at tage et billede af et åbent, almindeligt rum.

Derefter tegner konturet af det objekt (eller væsen), der interagerer med det rum. Fyld den ud med en større børste i en farve, du ønsker. Tilføj tekst oven på det, hvis du vil.

Bananer i deres bedste tøj

Tilpasning af dagligdagsgenstande - som bananer - er en fantastisk måde at lave sjove Snapchat-tegninger på. For at lave denne Snapchat-tegning fortsatte jeg med at tilføje mindre detaljer gennem flere og flere farvesektioner.

Tag mig til månen

Til sidst kan du lave sjove Snapchat-tegninger ved at smide dig selv ind i et nyt "miljø". Bare tag et billede af dig selv, og tilføj derefter nogle detaljer omkring det.

På dette billede forvandlede jeg mig til en astronaut ved at sorte baggrunden, bruge mit tørklæde som en del af rumdragten og tilføje hvidt til hjelmen. Derefter brugte jeg emoji-værktøjet til at tilføje stjerner.

Ha det sjovt med Snapchat-tegninger

Nu hvor du ved, hvordan du trækker på Snapchat og har eksempler på sjove Snapchat-tegninger at hente inspiration fra, kan du begynde at lave dine egne.

Leder du efter andre ting, du kan gøre på Snapchat? Så her er hvordan man laver et Snapchat-geofilter på et budget Sådan fremstilles et Snapchat-geofilter til et budget Sådan opretter man et Snapchat-geofilter til et budget Oprettelse af et geofilter er ikke så dyrt, som det lyder. Her er, hvordan man laver et Snapchat-geofilter til et budget. Læs mere .

Udforsk mere om: Digital kunst, Snapchat.