Søger du efter online fotograferingskurser, hvor du kan deltage?  Tag derefter dit valg fra disse fremragende lektioner.

De bedste online fotograferingskurser for begyndere

Reklame Det bedste fotograferingskursus, du kan tage, er det lige uden for din hoveddør. Med andre ord, kom derude og tag fotos af alt og alt! Der er dog også nogle gode online fotograferingskurser værd at udforske. Hvis du er en absolut begynder, her er vores egen begyndervejledning til digital fotografering. D

Reklame

Det bedste fotograferingskursus, du kan tage, er det lige uden for din hoveddør. Med andre ord, kom derude og tag fotos af alt og alt! Der er dog også nogle gode online fotograferingskurser værd at udforske.

Hvis du er en absolut begynder, her er vores egen begyndervejledning til digital fotografering. Dette vil lære dig de absolutte grundlæggende. Der er dog masser af andre fotograferingskurser tilgængelige online for dem, der ønsker at lære.

1. R-Photo Class

Reddit Photoclass site

Nøgelfordel: Et grundlæggende kursus, der spænder over 30 selvtastede lektioner.

Dette gratis online fotograferingskursus er mere genkendeligt som Reddit Photoclass . Det startede sit liv på r / fotoklassen subreddit og modnes til 30 fulde lektioner på sit eget sted. Du vil være i de gode hænder af Alex Buisse, en eventyrer og en fotograf selv.

Du behøver ikke engang at eje en DSLR. En smartphone gør jobbet. Lektioner har opgaver, som du kan indsende i kommentarerne. Community feedback hjælper, men der er ingen klassificering her.

2. Coursera: Grundlæggende om fotografering og ud over

Coursera's online fotograferingskursus

Nøglefordel: En komplet fotograferingsklasse fra Michigan State University, der kan tage syv måneder at gennemføre.

Dette online fotograferingskursus for begyndere er et specialiseringsspor, der er en pakke med fem forskellige kurser. Gå fra det grundlæggende ved kamerakontrol til at offentliggøre dine bedste fotos med et projekt.

Du kan gøre det hele på syv måneder eller mindre. Eller du kan vælge et af kurserne for at afslutte først. Læs og gå gennem kursusindholdet gratis, hvis du ikke vil betale for Coursera-certificeringen.

3. Cambridge i farve

Cambridge in Color websted

Nøglefordel: Et annonce-fri fotograferingsvejledningsside, der er let at læse.

Cambridge in Color har eksisteret fra 2005 og går stadig stærkt. Det er et organiseret tutorialsite, der hjælper dig med at gå videre trin for trin. Start med Concepts and Terminology, hvis du lige har hentet et kamera for første gang.

Når du er dybere inde i det, skal du gennemse i sektionen Værktøjer for praktiske regnemaskiner, der hjælper med at forbedre dine skud.

Afrund din læring i diskussionsfora . En bog er også tilgængelig, hvis du vil have instruktionerne med dig.

4. Ditch Auto - Start optagelse i manuel

Jerad Hills gratis fotograferingskursus

Nøglefordel: Lær at tage fantastiske billeder i manuel tilstand.

Begynderfotografer er opmærksomme på den manuelle tilstand på deres kamera. Men dette fire-timers kursus stikker et par huller i denne frygt ved at lære dig det grundlæggende. Og det understreger behovet for at blive komfortabel med den manuelle tilstand.

Jerad Hill er en bryllupsfotograf, der er selvlært. Han tilbyder dette kursus og et par andre som Fotoredigering med iPhone gratis. Tackle dette kursus med ethvert kamera og i dit eget tempo.

5. Foredrag om digital fotografering

Alle fotografiforelæsninger af Mark Levoy

Nøglefordel: Et helt kursus fra en Stanford-professor gratis.

Mark Levoy's Wikipedia-profil siger, at han er computergrafikforsker og professor emeritus i datalogi og elektroteknik ved Stanford University og en fremtrædende ingeniør hos Google. Verden lærte ham bedre at kende, da han frigav hele sit Stanford-foredrag om fotografering online.

Kurset handler mere om videnskaben bag fotografering. Men du har ikke brug for forudgående fotografering eller programmeringskendskab for at følge de 18 forelæsninger. Hver forelæsning er cirka en times lang. Der er valgfri fotografiske opgaver, som du kan udføre på egen hånd.

Kurset hjælper dig med at udfylde huller i din tekniske viden. Hvordan fungerer et kamera for eksempel? Og hvad er formlen for dybdeskarphed?

6. Harvards kursus i digital fotografering

En udstilling med de bedste fotografier fra Harvards kursus i digital fotografering

Nøglefordel: Et mere teknisk kursus i fotografiets grundlæggende elementer.

Harvard University tilbyder mange åbne læringsmuligheder. De lanceres normalt gennem MOOC-platforme som edX og andre. Kursematerialet Exposure Digital Photography er gratis tilgængeligt online som OpenCourseWare (eller OCW). Der kræves ingen tilmelding.

Dette kursus tiltrækker studerende med en bred vifte af erfaring og ekspertise inden for fotografering. Der er 12 videoer, der dækker de tekniske aspekter af fotografering.

Emnerne inkluderer softwareværktøjer og lys, eksponering, optik, histogram, digitale kameraer, farve og video. Hver videoklasse kører i 2 timer, så du får 24 timers undervisning fra top-tier-instruktører fra en af ​​de bedste colleges i verden.

7. MIT - Introduktion til fotografering

MIT-introduktion til fotografering

Nøglefordel: Brug Ivy League-pensum som referencemateriale.

Dette kursus fik en plask, da MIT frigav det gratis via Open Course Ware (OCW) -programmet. Det er et af en række fotografikurser, der tilbydes af MIT, og du kan følge dem ved at downloade de gratis kursusmaterialer.

Det er lidt vanskeligt at gennemføre det semesterlange kursus uden interaktioner i live klasseværelset og feltprojekter. Men du kan bruge kursusmaterialet som en teaser til at forstå, hvordan fotografikurser på bachelor-niveau er.

Nogle af fotografikurserne inkluderer videolektioner. De fleste af dem leveres med lister, lektionsvejledning, opgaver og projekter.

8. Annie Leibovitz Master Class

Nøglefordel: Lær kunsten at skabe tidløse portrætter med et af de bedste navne i feltet.

Dette fotograferingskursus er en del af Masterclass-serien med forelæsninger, der undervises af nogle af de største navne i deres felt. Anna-Lou Leibovitz er en kendt amerikansk portrætfotograf. Du kan betale for at deltage i denne enkelt klasse eller tilmelde dig adgang til alle masterclasses, der er undervist på webstedet.

Kvaliteten af ​​undervisningen er uden sidestykke. Især hvis du er interesseret i at fotografere mennesker i portrætter eller candids på gaderne. Arbejd gennem videoerne, en opgaveark med ekstra materiale og feedback fra medstuderende og Annie selv.

At lære at væve en historie med fotografier, eller bare mestre kunsten at fotografere naturligt lys, kan gøre dette værd at prisen for adgang.

9. Nikon Skole

Kurser fra Nikon School

Nøgelfordel: Kort og let at følge kurser for Nikon-brugere.

Nikon tilbyder workshops og onlinekurser på de fleste af sine store markeder. Nikon-skolen er en banket af kurser fra kameraproducenten, som kan hjælpe dig med at gå gennem de forskellige stadier af fotografering. Begyndere kan tilmelde sig Kom godt i gang med din Nikon DSLR ($ 14, 95) eller Fundamentals of Photography ($ 29, 95).

Kurserne er tilgængelige på forskellige prispoint, men bryder ikke banken. De fleste af dem har korte videoer, og du har muligvis ikke engang brug for et Nikon-kamera for at færdiggøre dem.

10. Canon Online Learning

Canon online fotograferingskurser

Nøgelfordel: Korte kurser undervist af brancheeksperter, der bruger Canon.

Hvis Nikon er der, kan Canon være langt bagefter? Canon tilbyder også et lignende bundt af premium fotograferingskurser, der træner dig i de forskellige aspekter af at tage fantastiske fotos og videoer. Nogle kurser som Foto 101: Sådan tager man fantastiske fotos er kamera-agnostiske, men der er også et par model-specifikke kurser.

De interaktive kurser undervises af brancheeksperter, der tilbyder tip, teknikker og tricks i branchen. Priserne varierer fra $ 19 til $ 40 afhængigt af emnet.

Tackle flere online fotograferingskurser

Læring stopper aldrig, så føl dig fri til at tackle mere end en af ​​disse online fotograferingskurser. Hver af disse fotograferingstimer kunne lære dig noget nyt.

Der er også nogle professionelle fotograferingskurser tilgængelige på Udemy, hvis du vil have endnu flere muligheder. Du kan også gå offline og opsøge mentorer. Bare Google “fotograferingskurser i nærheden af ​​mig”, og du skal finde et par muligheder tæt på hjemmet.

Når alt er sagt og gjort, er det en vedvarende proces at lære at tage bedre fotos. Og det kan være et hårdt ord. Så arm dig selv med mere viden, gå derefter ud og prøv disse dygtighedsskabende fotograferingsøvelser, der virkelig fungerer 7 Evne til at opbygge fotograferingsøvelser, der virkelig fungerer 7 Evne til at bygge fotograferingsøvelser, der virkelig fungerer Der er masser af øvelser, der kan hjælpe med at udvikle sig dit fotografiske øje ". Her er de mest effektive, vi har fundet. Læs mere .

Udforsk mere om: Onlinekurser, fotografering, Smartphone-fotografering.