LGs vision om en smart tilsluttet fremtid er et spændende glimt ind i en verden af ​​tech.  Her er højdepunkterne.

IFA 2019: LGs vision om fremtiden er her

Reklame LGs vision for tech's fremtid fremhæver det ekstraordinære tempo i innovation, der vises her på IFA 2019. LG viste os deres seneste 8K OLED-tv, smarte apparater og gav os et indblik i en potentiel AI-drevet utopi. Her er nogle af højdepunkterne. LGs OLED-teknologi er fantastisk, og at se et 8K-tv rulle op i et køkkenskab på egen hånd er noget, vi måske forventer af hvert tv snart. Kan du

Reklame

LGs vision for tech's fremtid fremhæver det ekstraordinære tempo i innovation, der vises her på IFA 2019. LG viste os deres seneste 8K OLED-tv, smarte apparater og gav os et indblik i en potentiel AI-drevet utopi. Her er nogle af højdepunkterne.

LGs OLED-teknologi er fantastisk, og at se et 8K-tv rulle op i et køkkenskab på egen hånd er noget, vi måske forventer af hvert tv snart.

Kan du forestille dig at spille et videospil eller se en film på en 65-tommer eller større skærm og derefter trykke på en knap, og den skjuler sig i et møbel?

IFA 2019: LG's Vision of the Future Is Here lg superwide tv

Når du ikke er i brug, vil du kæmpe for at vide, at der endda er et tv-apparat i rummet.

LGs futuristiske OLED-væg

LGs OLED-oplevelse er en fordybende oplevelse som ingen anden. OLED-paneler dækker de buede vægge og loft. Spejle får rummet til at se uendelig ud, og surround-sound højttalerteknologi bringer lidt filmisk magi. Er dette fremtiden for biograf eller reklame? Levende, livslignende farver, der efterligner en jungel, havet eller et interstellært eventyr.

I år investerer LG i kunstig intelligens eller AI. Det er ikke nok at kommandere dine enheder via stemmestyring. Med LG og et lynhurtigt 5G-netværk vil dine enheder dele information som aldrig før. Dit tv kender dine seervaner og favoritprogrammer. Den vil dele nyttige oplysninger såsom den seneste udsendelse af Game of Thrones-episoden med dit køleskab, som kan forhåndsbestille mad og andre forsyninger på forhånd.

Når du får et nyt robotvakuum, behøver du ikke længere at tolerere tilstrækkelige eller underordnede rengøringsresultater, mens maskinen lærer, hvordan dit hus ser ud. Din vaskemaskine, garderobe eller enhver anden enhed kan dele de oplysninger, den allerede kender. Når en maskine lærer, hvordan man løser et unikt problem, kan den dele denne information med din husstand og med hele netværket af internetforbundne enheder.

LGs smarte garderobe og rengøringsenhed

LGs sidste AI-koncept er en tilsluttet og intelligent garderobe, tøjvask og personlig mode-rådgiver. Ved at bruge et kamera kan din garderobe inspicere dit tøjs stil og materiale. Derefter kan den skræddersy sin pleje og vaskevejledning til den beklædningsgenstand. Den husker tøj og indstillinger, der blev brugt i fortiden, og bruger en feedback-loop sammen med dig for at sikre, at du er tilfreds med arbejdet.

LGs fremtidssyn giver os et spændende blik på, hvor teknologi muligvis er på vej. 8K OLED-tv er forbløffende, og et netværk af smarte enheder, der er tilsluttet over 5G, bringer et niveau af kommunikation og intelligens, der endnu ikke er set i enhver enhed. Selvom der er mange sikkerhedshensyn, der involverer dine data og brugsvaner, er disse ikke nødvendigvis mere påtrængende end den teknologi, vi i øjeblikket bruger hver dag. LGs AI er ankommet, og det er fantastisk.

Udforsk mere om: IFA, .