VRFetus på CES 2019 er en spændende udvikling inden for graviditetsteknologi.  Det giver mødre mulighed for at se en model af deres voksende baby.

VRFetus lader forvente mødre se ultralyd i VR

Reklame Gravide mødre har ikke haft mange nylige gennembrud i teknologien, der lader dem bedre spore deres baby's udvikling over tid. Ved hjælp af virtual reality har VRFetus en spændende ny måde at forvente mødre til at se deres ufødte barn som aldrig før, og vi checkede det ud på CES 2019. Værktø

Reklame

Gravide mødre har ikke haft mange nylige gennembrud i teknologien, der lader dem bedre spore deres baby's udvikling over tid. Ved hjælp af virtual reality har VRFetus en spændende ny måde at forvente mødre til at se deres ufødte barn som aldrig før, og vi checkede det ud på CES 2019.

VRFetus Booth på CES 2019

Værktøjet tager et almindeligt ultralydbillede og bruger det til at oprette en 3D VR-model af babyen. Ved hjælp af virksomhedens proprietære headset kan mødre se en stor model af deres baby. Du kan endda vælge hænder og fødder på babyen ved hjælp af en controller for at se dem bevæge sig. På et tidspunkt kan du også observere fostervækst i forskellige udviklingsstadier.

VRFetus er delvis rettet mod graviditetsfokuserede medicinske faciliteter, men der er også en komponent for moren. En mobilapp giver dig mulighed for at projicere din babys målinger over tid.

VRFetus VR Kit CES 2019

Mens det oprindeligt er lidt foruroligende at se en stor babymodel i VR, er der ingen, der har tjekket dette værktøj på vores team, en mor. Det er således svært at beskrive værdien ud fra vores perspektiv.

Vi synes dog, denne type teknologi er ret interessant i den værdi, den tilføjer til en mors oplevelse. Måske vil du se det dukke op engang på et hospital.

VRFetus-app på CES 2019

Virksomheden bag VRFetus er koreansk, så lanceringsdatoen for værktøjet i USA er ukendt. Der er heller ikke sat noget prispoint endnu. Mens dette er ved at udvikle teknologi, er vi interesseret i at se, hvordan det ændrer graviditetsprocessen for alle mødre.

Udforsk mere om: CES, hardwaretips.