Her er de bedste Plex-apps, der vil gøre Plex endnu bedre, når de er installeret.

De bedste Plex-apps til at gøre Plex endnu bedre

Reklame Plex er en fantastisk app. Selv hvis du gør lidt mere end at tilpasse grænsefladen, så den passer til dine egne mediebiblioteker, er det hoved og skuldre over andre lignende apps. De bedste Plex-apps kan dog gøre Plex endnu bedre. De bedste Plex-apps er tredjepartsapps, der tilføjer Plex ekstra funktioner. Vi

Reklame

Plex er en fantastisk app. Selv hvis du gør lidt mere end at tilpasse grænsefladen, så den passer til dine egne mediebiblioteker, er det hoved og skuldre over andre lignende apps. De bedste Plex-apps kan dog gøre Plex endnu bedre.

De bedste Plex-apps er tredjepartsapps, der tilføjer Plex ekstra funktioner. Vi taler ikke om plugins eller sideladede kanaler her. Vi mener selvstændige apps, der kører uafhængigt af din Plex Media Server-software.

I denne artikel henviser vi dig til de bedste Plex-apps, som, når de først er installeret, vil gøre Plex endnu bedre.

1. Tautulli

tautulli-graf

Tautulli er en webapplikation, der overvåger din Plex-server. Det er sandsynligvis den bedst kendte Plex-app fra tredjepart.

Som vi ser i et øjeblik, er Tautulli en must-have-app, hvis du er administrator af en Plex-server, som du deler med familie eller venner.

Tautulli tilbyder et bjerg af nyttige overvågningsfunktioner, herunder:

  • Evnen til at se, hvem der ser hvilke videoer i realtid.
  • En komplet log over urhistorik til alle brugere.
  • En statistisk oversigt over dit Plex-bibliotek.
  • Grafer og diagrammer over streamingtendenser på din server.

Du kan også bruge appen til at spore, når folk tilføjer nyt indhold til serveren, oprette nyhedsbreve til andre brugere om dine nyligt tilføjede medier og opsætter tilpassede underretninger til specifikke begivenheder.

Endelig er der en Tautulli-fjernbetjening tilgængelig på Android. I skrivende stund er det stadig i beta, og anmeldelser er blandede.

Download: Tautulli (gratis)

2. PlexWatch

Hvis du ikke har brug for al den funktionalitet, som Tautulli tilbyder, er der et par alternative Plex Server-overvågningsværktøjer, der er værd at tjekke ud. Vores foretrukne alternativ er PlexWatch.

PlexWatch er specialiseret i udstedelse af realtidsmeddelelser, når visse handlinger forekommer på din Plex Server-app. Du kan vælge at modtage en advarsel, når en bruger starter / stopper / pauser / genoptager at se en video, eller når nyt indhold tilføjes til din Plex Server.

Det er vigtigt for en alarmtjeneste, at en lang række underretningstjenester understøttes. De inkluderer e-mail, Twitter, Pushbullet, macOS's Growl, iOS's Prowl og Pushover.

Du kan også hente data som antallet af aktuelle brugere, streamtype, videotype og opløsning og endda IP-adresser.

Appen har en separat tilgængelig frontend.

Download: PlexWatch (gratis)

3. Ombi

ombis hjemmeside

Ombi er en webapplikation. Det giver andre brugere på din Plex Server mulighed for at anmode om nyt indhold, som de vil se eller lytte til.

De kan gøre det ved at gå til Ombi-webstedet, indtaste det brugernavn, du har givet, og derefter udføre en søgning efter den film eller tv-serie, de vil se. Ombi vil informere personen, hvis showet allerede er tilgængeligt på Plex eller vil give en “Request” -knap, hvis det ikke er tilfældet.

Du kan bladre gennem fanerne Film, TV-serier og Musik øverst på siden for at anmode om forskellige typer medier. Visninger trækkes fra IMDb og TheMovieDB.

Download: Ombi (gratis)

4. Kitana

kitana indstillinger

Kitana blev lanceret i 2018 som et svar på Plexs beslutning om at fjerne plugins fra frontenden af ​​sine Server- og Media Player-apps.

Selvfølgelig kan du stadig sideladde Plex-plugins Sådan Sideload Plex-plugins Sådan Sidelås Plex-plugins Lær hvordan man sidelaster Plex-plugins, hvordan man bruger sideladede Plex-plugins, og hvordan man sletter sideladede Plex-plugins. Læs mere, men processen er lidt fiddly og involverer dykning ned i Plexs filstruktur.

Kitana sigter mod at levere en løsning ved at tilbyde en responsiv, webbaseret frontend til installation, styring og sletning af Plex-plugins.

Husk, at Plex kun har bekræftet, at muligheden for at indlæse plugins vil eksistere i "overskuelig fremtid", så support kan stoppe når som helst. Hvis supporten stopper, fungerer Kitana ikke længere.

( NB: Vi har skrevet om nogle af de bedste Plex-plugins. De 10 bedste Plex-plugins til strømbrugere. De 10 bedste Plex-plugins til strømbrugere. Du har ikke brug for addons til at bruge Plex. Men strømbrugere vil måske gerne have mere ud af det og disse Plex-plugins hjælper. Læs mere, hvis du gerne vil vide mere.)

Download: Kitana (gratis)

5. FileBot

FileBot er et agnostisk værktøj, så det var ikke specifikt designet til Plex. Hvis du imidlertid har et uorganiseret mediebibliotek og ønsker, at Plex skal gøre et bedre stykke arbejde med at genkende metadata og downloade kunstværker, er det en livredder.

Appen er den bedste service, du finder til at organisere og omdøbe dine film og tv-shows. Og som en ekstra bonus kan det også downloade undertekster til dine medier (selvom du også kan downloade undertekster til Plex. Sådan bruges undertekster på Plex: Alt hvad du har brug for at vide, hvordan man bruger undertekster på Plex: Alt hvad du behøver at vide Plex understøtter flere undertekstløsninger til dine medier, men de er alle deaktiverede "ude af boksen." Her er alt hvad du har brug for at vide om, hvordan man bruger undertekster på Plex. Læs mere direkte fra appen).

Nogle andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer tilpasselige episoder med navngivningsskemaer, avanceret logik til at finde perfekte undertekst matches og en integreret undertekstviser til SRT, ASS og SUB filer.

Download : Filebot ($ 6 / år eller $ 48 / levetid)

6. Bazarr

bazarr-downloads

Hvis du bruger Sonarr og Radarr til at downloade film og tv-shows, er Bazarr den perfekte ledsager til at downloade undertekster. Det kan overvåge de shows, du har føjet til begge apps, og finde nye undertekster efter behov.

Appen understøtter mere end 25 forskellige undertekstudbydere og vil løbende overvåge dem alle for undertekstfiler, du mangler. Det kan også downloade en ny undertekstfil, hvis en bedre match bliver tilgængelig og kan håndtere undertekster på flere sprog.

Selv hvis du ikke bruger Sonarr eller Radarr, er Bazarr stadig en fantastisk app. Det kan scanne dit Plex-bibliotek for at finde alle de interne og eksterne undertekstfiler på dit system og derefter downloade eventuelle manglende filer.

Hvis du tidligere har brugt Sub-Zero til at downloade undertekster, er Bazarr den naturlige efterfølger. Udvikleren af ​​Sub-Zero bekræftede, at han ville flytte til Bazarr, efter at Plex traf sin beslutning om at dræbe plugins.

Download: Bazarr (gratis)

7. PlexUpdate

PlexUpdate er til enhver, der kører deres Plex Media Server på en Linux-installation. Det er et Bash-script, der kører daglige kontroller for nye versioner. Hvis det er tilladt, installerer det dem også. Plex Pass-abonnenter kan endda bruge PlexUpdate til at downloade beta-udgivelser.

Officielt understøtter appen kun Ubuntu, Fedora og CentOS. Imidlertid er udvikleren overbevist om, at PlexUpdate "skal arbejde på enhver moderne Linux-distribution."

Nogle justeringer, du kan foretage, inkluderer at tvinge appen til at downloade den seneste offentlige version af serveren (snarere end Plex Pass-versionen) og automatisk slette pakken efter en vellykket installation.

Download: PlexUpdate (gratis)

Hvad er de bedste Plex-apps, du bruger?

Arten af ​​tredjepartsapps betyder, at nye tjenester dukker op hele tiden. Imidlertid stopper udviklingen muligvis på en tjeneste, du bruger uden advarsel. Så vi vil meget gerne have dig til at nå ud og fortælle os hvilke andre Plex-apps, du vil tilføje til vores liste.

Og husk, hvis du gerne vil lære endnu mere om at få Plex til at arbejde nøjagtigt, som du vil have det til at fungere, skal du læse vores artikler om de bedste uofficielle Plex-kanaler 20 Uofficielle Plex-kanaler og plugins, du skal installere lige nu 20 Uofficielle Plex-kanaler og plugins, du skal installere lige nu Vil du låse flere Plex-plugins op? Vi viser dig, hvordan du får adgang til 20 af de bedste Plex-kanaler, du kan se via den ikke-understøttede AppStore. Læs mere og de bedste enheder, der kan bruges som en Plex-medieserver. De bedste enheder, der skal bruges som en Plex-medieserver. De bedste enheder, der skal bruges som en Plex-medieserver. Hvad er de bedste enheder til at bruge som en Plex-medieserver? Her er fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Læs mere .

Udforsk mere om: Media Player, Media Server, Media Streaming, Plex.