Alle kan lave mad et lækkert og sundt måltid.  Disse apps og sider gør det let for enhver, især begyndere.

5 mad-apps og -sider til madlavning af lækre og sunde måltider til begyndere

Reklame Uanset om du er ny i køkkenet eller en øvet kok, har alle et regelmæssigt mål frem for alt andet: at lave et lækkert og sundt måltid. Disse apps og sider gør det let for enhver, især begyndere. Uanset hvilken alder du beslutter at begynde at lave mad, har du brug for lidt vejledning. Du kan tilmelde dig gratis online madlavnings- og bagningskurser Hvor finder man gratis online madlavnings- og bagningsklasser Hvor finder man gratis online madlavnings- og bagningskurser Hvor skal du hen, hvis du vil henvende dig til madlavning og bagning systematisk? De fle

Reklame

Uanset om du er ny i køkkenet eller en øvet kok, har alle et regelmæssigt mål frem for alt andet: at lave et lækkert og sundt måltid. Disse apps og sider gør det let for enhver, især begyndere.

Uanset hvilken alder du beslutter at begynde at lave mad, har du brug for lidt vejledning. Du kan tilmelde dig gratis online madlavnings- og bagningskurser Hvor finder man gratis online madlavnings- og bagningsklasser Hvor finder man gratis online madlavnings- og bagningskurser Hvor skal du hen, hvis du vil henvende dig til madlavning og bagning systematisk? De fleste online madlavningskurser betales, men disse syv er både gratis og fremragende. Læs mere, men den bedste måde at lære er ved at gøre det i dit eget køkken med dine egne værktøjer. Og hvis et par mennesker på Internettet kan hjælpe, er der intet som det, ikke?

Project Foodie (Web, iOS): Kog sammen i realtid med kokke

Madlavningsshow og kogebøger antager, at seeren eller læseren har et anstændigt sæt madlavningsevner. De skynder sig gennem ting som mængden af ​​tid til at koge noget eller "røgningstemperaturen på olie", eller tager genveje som at vise forhåndsvisede grøntsager. Det føles aldrig som om du laver mad sammen med kokken.

Project Foodie gentager dette ved at vise dig hvert eneste trin i tilberedningsprocessen, som du gør på samme tid som kokken. Når dette sted siger, at det tager 30 minutter at lave en skål, betyder det, at du ser en video på 30 minutter, hvor du følger hvert trin med kokken. Denne "cookalong" er forskellig fra alt andet, du ser online.

Project Foodie har allerede en enorm samling af videoer på sin YouTube-kanal og -websted, som alle er lavet af professionelle kokke og skudt af et professionelt videoband. Ingen redigeringer, ingen udskæringer og produktion i høj kvalitet gør dette til noget, du vil lave mad sammen med. Prøv en af ​​opskrifterne, du kan følge den som ingen anden opskrift før.

Mobilappen tilføjer ekstra funktioner, ligesom du bestiller dagligvarer online baseret på den skål, du vil lave, samt timere og andre værktøjer. Det er dog ikke vigtigt, og du kan følge med på videoen alene, da professionelle kokke deler opskrifter på YouTube 6 YouTube-madlavningskanaler, hvor professionelle kokke deler deres hemmeligheder 6 YouTube-madlavningskanaler, hvor professionelle kokke deler deres hemmeligheder interesseret i at skærpe dine køkkenevner? Det er de pro-kokke, du skal lytte til. Du vil blive overrasket over at vide, at nogle af de bedste i erhvervslivet kører kanaler på YouTube. Læs mere .

Download: Project Foodie til iOS (gratis)

Cook's Thesaurus (Web): Alt hvad du har brug for om enhver ingrediens

kokens tesaurus foreslår maderstatninger

Føler, at du har et stumt spørgsmål om noget og ikke ønsker at stille det, fordi det er pinligt? Gå til The Cook's Thesaurus, et enkelt sted med alt hvad du har brug for at vide om en ingrediens, inklusive substitutioner.

Kør en søgning på stedet efter, hvad du har brug for at slå op, uanset om det er en grøntsag, frugt, kød, fisk, mejeriprodukt, korn, væske eller noget andet. Du finder straks, hvad det er lavet af, hvordan det typisk bruges i opskrifter online, og tip til, hvordan du bruger det. De fleste ingredienser har også en foreslået erstatning, hvis du ikke har ingrediensen med dig.

Du kan også gennemse The Cook's Thesaurus, men der ser ikke ud til at være behov for at gøre det. Dette websted vil være mest nyttigt, når du leder efter information, så søgefunktionen er det, der betyder noget. Bogmærke det; du ved aldrig, hvornår du muligvis har brug for det i fremtiden.

Kun spiser (web): Populære opskrifter med næringsindhold

Only Eats har internettets mest populære opskrifter lige nu med næringsindhold

Du leder altid efter noget nyt og interessant at spise. Så hvad er der på nettet med hensyn til opskrifter, især på et madlavingssted for begyndere Madlavning til begyndere: 5 væsentlige steder for nybegynder i køkkenet Madlavning til begyndere: 5 væsentlige websteder for nybegynder i køkkenet Disse websteder og guider skal hjælpe enhver nybegynder i køkkenet føler sig mere selvsikker. Fra teknikker til opskrifter får du lidt af alt. Læs mere ? Kun Eats har det klar sammen med nødvendige ernæringsmæssige oplysninger om det.

Webstedet er en aggregator, hvilket betyder, at det tager links fra andre populære opskriftssider. Listen med opskrifter viser et billede og et navn sammen med muligheden for at gemme det i fremtiden, hvis du opretter en konto. Du kan dog stadig bogmærke det på kildestedet. Og selvfølgelig kan du filtrere opskrifterne baseret på forskellige kriterier, såsom sunde, enkle, diæter, type måltid og kilder.

Hver opskrift har også en "info" -knap, der viser dig dens vigtigste ingredienser samt ernæringsoplysninger. Kun Eats hævder, at det beregner denne ernæringsmæssige information baseret på USDA og FDA retningslinjer. Brug dog kun dette som en basismetrik, ikke som en nøjagtig læsning af, hvad du laver mad.

Grundlæggende med babish (web): Lær de grundlæggende værktøjer og teknikker

Hvis du er ny i køkkenet, skal du kende de grundlæggende værktøjer og teknikker, der ofte henvises til i kogebøger og opskrifter. For at lære dem skal du se denne playliste med YouTube-videoer.

Værten Andrew Rea gennemgår en række emner, der vil have dig klar til at tilberede alt, hvad du støder på. Dette inkluderer værktøjer, saucer, bøf, pasta, kylling, spisekammer, æg og mere. Videoerne er mellem fem og 12 minutter, og Rea har en bemærkelsesværdig evne til at forenkle koncepter og teknikker.

I øvrigt er Binging With Babish et af de bedste steder at finde noget, der vises i film og tv-shows 5 steder at finde noget, der er vist i film og tv-show 5 steder at finde noget, der vises i film og tv-shows Film og tv-shows har stor indflydelse på hvad vi kan lide. De går ud over produktplaceringer. Hvis du så noget i en film eller et tv-show, finder du det på disse sider. Læs mere . Rea ser op, retter, der er talt om på skærmen, og genskaber dem med den bedst mulige opskrift, der viser dig, hvordan du laver dem.

Teeny Recipes (Web): Facebook-opskriftsvideoer med fuld tekst

Se alle facebook madopskrifter på Teeny Recipes

Videoopskrifter er bedre, når du starter, og Facebook er en skattekiste af dem. Nogle af de øverste websteder deler deres hemmeligheder på det sociale netværk, ligesom bloggere og hjemmekokke gør. Men det er svært at søge på Facebook Sådan søger du på Facebook - og finder næsten alt! Sådan søger du på Facebook - og finder næsten alt! Facebook-søgning er muligvis den mest kraftfulde, underbrugte funktion, der er tilgængelig for os alle, men sjældent vil vi bruge funktionen til mere interessante søgninger. Prøv disse. Læs mere . Så her er noget lettere. Hvis en opskrift er populær på Facebook, får Teeny Opskrifter den.

Teeny Recipes har en enkel liste over de nyeste opskrifter såvel som de mest populære indlæg på siden. Du kan også filtrere efter ingredienser eller søge efter noget, du ønsker. Afspilningslister og kanaler er to andre måder at gennemse stedet på.

I mange af videoerne tegner Teeny Recipes også den fulde tekst med ingredienser og madlavningstrin. Dette er vigtigt, da så god som en video er at se, hvad du skal gøre, har du stadig brug for de oplysninger, der er anført et sted i teksten.

Bedste steder at forenkle madlavning

Med disse fem steder skal du være i stand til at komme i gang med det grundlæggende i madlavning, fra at lære teknikker til madlavning sammen med en kok, så du ikke roter noget trin. Men det betyder ikke, at du stopper ved dette.

Der er websteder, der fortæller dig den bedste "gennemsnitlige" opskrift baseret på nettets mest populære opskrifter på en skål. Andre vil hjælpe dig med at samle opskrifter et sted, eller blande og matche flere opskrifter for at oprette dine egne. Det hele her i de bedste opskriftssider og apps for at forenkle madlavning 5 Smart opskriftssteder og apps til at forenkle og genopfinde madlavning 5 Smart opskriftssteder og apps til at forenkle og genopfinde madlavning Internettet er en kæmpe, gratis opskriftsbog. Derfor kan disse fem steder forenkle jagt- og madlavningsprocessen for dig. Læs mere .

Udforsk mere om: Madlavning, seje webapps.